Radi Pinki u Zemunu. radi i na Vracaru bazen. Bio u oba pre par dana. A Banjica je sasvim ok. U svim varijantama posebno izbegavati vikend popodne jer to nije plivanje. Pozz
da, u okviru sportskog centra vracar ima bazen onako fin, mnogi ne znaju za njega a nalazi se preko puta kafica "vrt" mozda neko tako zna... za termine ne znam, ja idem nocu... dam cuvaru 200-250 da mi otkljuca bazen i saunu i uzivam
nema nikoga... idi jedno vece samo i dogovori se sa cuvarom da te planira.. posle uzmes fon i samo ga nazoves jer oni znaju kad imaju kontrolu i kad posipaju hlor..
inace, mali bazen je totalno prajvat, ima i svoju saunu tako da je odlicno za privodjenje.. a veliki ima bas veliku saunu, cuvar ti da kljuc a ti cim udjes ukljucis saunu da se zagreje taman dok se iskupas ona vrela, uletis i samo polijes vodom i pichvajz
jednom zamalo da riknem, malo sam bio preterao sa temperaturom i "naporom"
Ma meni treba malo prazniji zenba gde mogu da se isplivam kao covek,ne pricam o nekom privodjenju.
I ne znam kakva je situacija,jel tamo ima uopste nocnog kupanja? Ne kapiram nista. Da dolazim tamo posle radnog vremena ili ?
Comment