Anycool telefoni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Anycool telefoni

Ljudi, kakvi su ovo telefoni? Danas sam sreo neku ribu koja ima taj fon, model je T818 i ona kaze da je sluzi odlicno oko pola godine.
    Neki opet kazu da su kineski shit.
    MOdel 929 opasno izgleda.

Cuo sam da se u Novom Pazaru mogu naci i ispod 100 evra.
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
  • zmaj_pa
    CBC Senator
    • 13.05.2007
    • 232
    • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Ja imam 2 kineza u kuci jedan je dual sim a drugi je u obliku rucnog sata sa bluetooth slusalicom.Prvi koristim u Srbiji na 064 i 063 mrezi nekh par meseci i nijednom nije zabagovao.Ima gomilu funkcija koje iskreno nisam ni isprobao!Dobio sam ga iz Kine direkt za 66 eura!Drugi koristim kad idemu wandern,ili da vozim bajs ili da trcim vise je nego praktican...Takodje ima milion funkcija koje nije bas prijatno koristiti na onako malom ekranu......Ali za razgovor je vise nego odlican....
    Koristim ga nesto vise od mesec dana......Nabavio sam ga preko ebay-a za 170 eura
    U Principu nisu od ove firme anycool ili kako vec,ali uglavnom su svi kinezi kopije poznatih marki telefona...Mada u poslednje vreme kinezi podizu kvalitet svega sto prave pa tako i telefona.
    Nedavno sam kupio kineski digitalni resiver za tv u kolima...platio ga 80 ojra radi posao isto kao i mnogo skuplja braca.......
    Tako da ako nisi nesto pre zahtevan ti telefoni ce ti svakako raditi posao.....A ako imas neke posebne zahteve onda najbolje da se rastanes od malo vise para i kupis nesto tipa Nokia,Htc,Samsung...

Comment

• gt nebojsa
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 348
      • Preljina,Cacak

Prvi put sam video nesto slicno pre skoro 2 god. kada je kolegi ujak doneo jedan iz Kine.Nesto k'o N95 al' zamalo...
      I kad su stigli ovi Anycool,vidim da je sve isto-touchscreen, zvucnici,softver,kamera,......lose napravljeno kuciste...sve u svemu,osrednja roba.
      Slabo komunicira sa PCjem,odjekuje da svi oko tebe cuju tvoj razgovor,a cini mi se i da se zale na imenik,kako ne povlaci imena iz imenika kada te zove neko ciji broj imas u memoriji,ili tako nesto.
      Vidim da ih nude za oko 100e,verovatno ima jeftinije,nisam proveravao.

Zmaj bio brzi...
      Toyota Čačak

Comment

• dandzaman
        CBC Senator
        • 12.09.2007
        • 229
        • RockNrolla bg

ko ima predrasude prema kineskim telefonima bolje da ne uzima...
        ja ga licno koristim i kao i apsolutno svi telefoni ima svoje mane ali za te pare neces naci bolji telefon u to budi siguran.
        rezime...dobra kupovina!

Comment

• Jesse Jane
          CBC Senator XXL
          • 28.02.2007
          • 355
          • Zemun

Jel ima neki sa 2 kartice da nije komplikovan?
          Honda all the LAG none of the BOOST..

Comment

• dandzaman
            CBC Senator
            • 12.09.2007
            • 229
            • RockNrolla bg

ne reklamiram ove telefone nije mi krajna namera,
            moj model ili dva procesora znaci po 1 za svaku karticu i na taj nacin rade obe u isto vreme i krajnje je jednostavan za upotrebu...ima problema dok se namesti mms i wap ali to se sad vec lako nalazi tako da ni to nije neki problem...
            inace,ako neko misli da je proizvodjac papazjanija samo info da je na trzistu i model sa 3sms kartice...ne znam tacnu oznaku...

Comment

• Jesse Jane
              CBC Senator XXL
              • 28.02.2007
              • 355
              • Zemun

Aj daj link za te dobre sa 2 kartice?
              Koliko su para neki bolji?
              Honda all the LAG none of the BOOST..

Comment

• zmaj_pa
                CBC Senator
                • 13.05.2007
                • 232
                • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Pa sad ako ti treba neki bolji onda se lepo odvojis od para...cini mi se ne puno vise nego za kineza razlika je nekih 50 evrova.......i kupis Samsung dual sim koji radi savrseno.....A ako bas hoces prost i jeftin dual sim telefon onda poseti ovaj link.....

Salju u Srbiju uz pristojne cene posiljki....Sve to pod uslovom da te ne orobe na carini ili ti telefon jednostavno nestigne...Sto je poznajuci nase carinike i iskustva sa njima skroz moguce.....

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

Bile su i neke kolege letos u Pekingu i svi su doneli iphone za 80 evra. To su naravno kopije sa dve kartice, ali tako dobro uradjene, da ja nisam mogao da provalim. Takodje markirani satovi za 25 evra...savrsene kopije.
                  Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• M-power
                    Moderator
                    • 10.01.2005
                    • 10060
                    • Bg; Banovo Brdo
                    • CorsaC, astra H,

Imam 2 kineza, jedan original kineska marka koji je odlican, kvalitetna izraada, ne praktican malo zbog mnostva funkcija i donjeg reda oznaka i brojeva koji su poredjani uspravno desno, to malo smara za poruke. Ima TV koji odlicno radi, dual sim i ima najbolji i najaci ton koji sam video do sada.

Sa druge strane imam kopiju N95 8GB i to je les neopevani veoma los kvalitet izrade.
                    Dakle opet bi uzeo original kineza ali kopiju vise ne sem da se hvalisam na javnim mestima
                    To date there has never been a faster car built for the public road and,
                    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• overspeed
                      CBC Senator XXL
                      • 24.05.2005
                      • 2779
                      • Kosovska Mitrovica

Kolega sa posla ima već pomenutu kopiju iPhone-a, nekih dva i jače meseca... Touchscreen, stylus, trange frange... Jedino ima zvučnike lošeg kvaliteta. Plaćen je 100 veverica, ne u Kini već kupljen u Prištini. Reče ima tamo svega od "kineza", pa i kopija Sony PS 3

LM sve je na početku radilo kako treba, ali od pre par dana ekran (kompletan trenutni prikaz na njemu) jednstavno "iščezne", ali ga ovaj malo "čukne" pa ekran opet proradi. Verovatno nije neki veliki problem u pitanju, možda je neki kontakt oslabio ili šta već, mada telefon nije padao, nije bio kvašen i sl. E sad, možda je ovaj imao lošu sreću a možda je ceo taj "asortiman" uredjaja na koje je naišao u Prištini sa nekom greškom ili ko zna šta je tu u pitanju. Obzirom da znam šta i kako se sve prodaje dole, kako i odakle se nabavlja i uvozi, ne bi me čudilo ni da su u pitanju telefoni čija je plastika "obogaćena" melaminom ili neka škart serija Zato ovo treba uzeti sa rezervom jer ko zna šta je tu u pitanju... A možda je samo u pitanju individualan slučaj, loša sreća. A kad ekran ne zahebava, sve radi kako treba i stvarno je lak za upotrebu.

Sve u svemu interesantni uredjaji, jer sam imao kontakta sa još nekoliko "kineza". Ne znam da li neko prodaje ovo po Bg, a ako još nema toga u ponudi eto prilike da neko napravi kintu...
                      http://www.bmw.tv

Comment

• dandzaman
                        CBC Senator
                        • 12.09.2007
                        • 229
                        • RockNrolla bg

firma koja radi anycool je get computers,nalaze se kod arene ...ja sam tamo uzeo 3 kom i svi rade besprekorno,pomenucu samo neke od funkcija,puni se preko usb-a znaci ne treba ti uvek punjac,tv koji shljaka odlicno,fm radio,mp3,3gp,zvuk kakav nigde neces naci,mogucnost koriscenja fona kao web camere,bluetooth,touchscreen,dve baterije koje rade izuzetno dugo,dve vrste punjaca,godinu dana garancije....
                        e neznam sad za ove nove sa 3 kartice ali verujem da su ih zbudzili dobro,inace ova firma je inicijalno radila ove telefone za trziste UE i zato je kvalitet izrade i samih uredjaja jako pristojan...

Comment

• zoranbg
                          CBC Senator XXL
                          • 23.03.2005
                          • 4098
                          • Rooster's Hill , Beog
                          • Grande Punto 1.2

zanimljivo .. razlika izmedju orginala i kopije..

btw: QQ poceli i kineze da kopiraju .. aboridzani?
                          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Bane R
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2006
                            • 1769
                            • Beograd

Ko nije video original Iphone, njemu je kopija "ista". Razlikuju se i to dosta... Čak i fizički. Kinez kao pušta muziku i slike, ali sve to na silu i ograničen je raznim glupostima i samo u pasulj treba da gledaš da li će nešto da radi ili neće.

Mada realno i kinez iphone i original iphone su krš neopevani. Jedino što na kinezu super radi jesu dve kartice paralelno...

Comment

• ToNcA
                              CBC Senator XXL
                              • 31.01.2006
                              • 868
                              • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                              • Mazda 6 2.0d

Cale ima Anycool, dual sim i sluzi ga odlicno. Taj telefon koristi da nosi privatne kartice - znaci nosi ga ali ga veoma retko koristi. Najveca zamerka koju sam mu ja nasao je - sto je "0" sa strane a ne "ispod" kao na svakom normalnom telefono.

Inace - za te pare lepa zvrcka...

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

Working...
                              X