Anycool telefoni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Ja sam imao kineza (i to pravog, ne kopiju, marke CECT) par meseci i bio sam prezadovoljan sa njim. Da mi nije trebao kesh nikad ga ne bih prodao. Imao sam 2 baterije od 2400mAh i sa njih dve sam bio miran 10 dana. Dual sim je radio besprekorno, TV, takodje, touch screen, prepoznavanje rukopisa i slicno...

I dan danas radi savrseno kod mog drugara...

Po meni mane su sto nije mogao da cita aplikacije i naravno malo su glomazni. Kamera je takodje shit, Bila je kao 2mpx, ustvari je realno 0.5

Za te pare nema bolje da se kupi ja mislim.
    Power of dreams !!!

Comment

• Dragon
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2006
      • 963
      • Beograd

Ne mogu da verujem...Kinezi kopiraju Kineze....

Pretpostavljam da su ti Anycoll koji se valjaju po Bg za 100 evra zapravo fake.
      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Bane R
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2006
        • 1769
        • Beograd

Što se tiče toga original, neoriginal... Stvar je u tome da postoji fabrika (fabrike) koja samo pravi telefone, nema brend, nema marketing, nema distributivne kanale. Za određenu količinu naručenih primerka će na telefonu da napišu ako treba i "Pera-Žika Mobile", tao da...

Comment

• 1nsane
          CBC Senator XXL
          • 28.05.2007
          • 388
          • Umcari - Grocka

Originally posted by Honda
          Ja sam imao kineza (i to pravog, ne kopiju, marke CECT) par meseci i bio sam prezadovoljan sa njim. Da mi nije trebao kesh nikad ga ne bih prodao. Imao sam 2 baterije od 2400mAh i sa njih dve sam bio miran 10 dana. Dual sim je radio besprekorno, TV, takodje, touch screen, prepoznavanje rukopisa i slicno...

I dan danas radi savrseno kod mog drugara...

Po meni mane su sto nije mogao da cita aplikacije i naravno malo su glomazni. Kamera je takodje shit, Bila je kao 2mpx, ustvari je realno 0.5

Za te pare nema bolje da se kupi ja mislim.
          Ja sam pre 4 meseca uzeo CESIM V30, stoji isto sto je rekao Honda. Malo problema dok nisam nastelovao parametre za wap i mms, ali u sustini sam zadovoljan.
          - interesantno - na kuci imam 3 antene i pojacivac, a na telefonu mnogo vise kanala nego na kucnom TV-u.
          NO BRAIN
          NO PAIN
          1_N_S_A_N_E

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

Originally posted by M-power
            Sa druge strane imam kopiju N95 8GB i to je les neopevani veoma los kvalitet izrade.
            Dakle opet bi uzeo original kineza ali kopiju vise ne sem da se hvalisam na javnim mestima
            cek cek, oces da kazes da je ona N95 sto si kupio od onog lika fush
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Dragon
              CBC Senator XXL
              • 15.11.2006
              • 963
              • Beograd

Zove me kum juce, bio u Leposavicu u kupio meni i njemu Anycool telefone. Meni je uzeo neki D007 - kopija Samsung Omnie.
              Posto na netu nema nekih informacija o ovom telefonu, relativno je nov, da li ga ima neko i kako radi?
              Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

Working...
              X