Voziti u "martinkama" je prilično bljak, mislim to je jedna od lošijih opcija.Najviše volim da vozim u "starkama", ali to vremenski uslovi sada ne dozvoljavaju!
Dr Martens, "martinke"
Collapse
X
-
Kad nosis Martinke non-stop onda i nije problem voziti u istim.
Mada ja sam se sada odvikao, nosim ih samo zimi, a za voznju se slazem sa Tetkom, starke su neprevazidjene
Comment
-
-
ja sam pre jedno 5 ili 6 godina pazario dr.martens cipele, ali ne one klasicne nego neki malo kao fensi model i od tad ih nosim, odlicne su, i djon je doba i sama cipela je odlicna a u solidno su udobne za tu kategoriju obuce, ja sam ih uzeo u urban shopu u NS dok je jos bio u dunavskoj u pasazu, znaci ima vec ko zna koliko i uopste se nisu promenile...
a sto se tice voznje, kad znam da cu da vozim idem u patikama, inace u njima kao da imam cigle vezane za noge apsolutno nema osecaja sve napamet
Comment
-
-
meni najbolja obuca za voznju je mokasina.
sto tvrdji i deblji djon to je teze tj osecaj se smanjuje a pogotovo je teze voziti sa cizmama sto imaju visoku saru . sa ovim na pertlanje do vrha i moze ali one tipa harley ili kaubojke... problem zesci...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Re: Dr Martens, "martinke"
odluka je pala. Magnum je ipak moj konacni izbor. 6.900din, army shop...
Magnum
prezadovoljan sam izborom, cipele su odlicne! lagane su kao patike, djon je odlican i profilisan je kao kod martinki, veoma se lako hoda u njima a djon se samim tim manje trosi.
*sto se voznje u njima tice, navikao sam se jako brzo... kad pedale idu kao u sir i kad nozne komande kontrolisete polozajem stopala a ne pritiskanjem, sam osecaj pedale na stopalu postaje nebitan.
hvala svima..
Comment
-
-
Re:
Originally posted by madicKakav je osećaj kada se vozi u martinkama?
Znam da kada pređem sa patika na obične cipele uopšte ne osećam pedale,
mogu da zamislim kako je sa martinkama...
Comment
-
-
maaa maxericee su zakon) nosim ih od rodjenja bukvalno
a prwe cipele u zhivotu sam kupio ove zime i to su Nike kao kanadjanke
zhute ,prevrnuta kozha i bash su dobre
skroz zadovoljan ,iako ceo zhivot nosim air max i reebok classic
)
Comment
-
-
Zakon su po udobnosti ali ne možeš svuda da ideš u patikama...
Comment
-
-
xexe pa to daall ono provlachim se
stvarno ono nosio sam patike/cipele lacoste i to je to al to samo za svechanosti ,i ne osecjam stopala jer su mnogo tanki djonovi
) all zato sam u US uzeo sad sebi Tn+ maxerice neke bukwalno je gel u prednjem delu djona ,stvarno su fantastichne
)) (((:
Comment
-
Comment