Onom delu populacije koji ne voli da pije pije guaranu i koji ne voli narodnjake, a ima sitnu decu, preporucujem iznajmljivanje kucuce na Kopu ili u Brzecu, drustvance od 10-ak ljudi (zena, dece, staraca i nejachi) cene su od 7-15 eur po krevetu, (mislim na Treska naselje) ponese se prasence (peceno ), karton vina, decu lepo obucete i sankanje cele noci.
U Brzecu ispod same zice ima 5-6 kucica koje su dzabe, a lokalno stanovnistvo ima fenomenalne cvarke i sir.
Najvise mi se svidja sto se najcesce donese odluka da se ostane jos 2 dana.
Vatrica pucketa, kupus, grejana rakija, sam biras muziku, deca odusevljena... jos ako se uklopi sa skijanjem - prosto nema cenu !
Oni koji su vec bili tamo za docek znaju da je najbolje skijanje 1. januara, nema zive duse, cela planina je samo tvoja, lagano mamuran lagano klizis, ne cekas red na zici nigde.
@BaneR
Znam da si antiprotivan, al' ovome ne bi odoleo
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Onom delu populacije koji ne voli da pije pije guaranu i koji ne voli narodnjake, a ima sitnu decu, preporucujem iznajmljivanje kucuce na Kopu ili u Brzecu, drustvance od 10-ak ljudi (zena, dece, staraca i nejachi) cene su od 7-15 eur po krevetu, (mislim na Treska naselje) ponese se prasence (peceno ), karton vina, decu lepo obucete i sankanje cele noci.
U Brzecu ispod same zice ima 5-6 kucica koje su dzabe, a lokalno stanovnistvo ima fenomenalne cvarke i sir.
Najvise mi se svidja sto se najcesce donese odluka da se ostane jos 2 dana.
Vatrica pucketa, kupus, grejana rakija, sam biras muziku, deca odusevljena... jos ako se uklopi sa skijanjem - prosto nema cenu !
Oni koji su vec bili tamo za docek znaju da je najbolje skijanje 1. januara, nema zive duse, cela planina je samo tvoja, lagano mamuran lagano klizis, ne cekas red na zici nigde.
@BaneR
Znam da si antiprotivan, al' ovome ne bi odoleo
Idem sa drustvom za NG u Brzece, iznajmili kucu,nas 5-6. Ocekujem upravo kao sto si rekao. Samo da bude snega na svim stazama
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Kad se budete izvlacili Belom rekom iz Brzeca na Kop, ponesite kamere i fotoaparate, posle presedanja , sa 2.zice je ubedljivo najlepsi pogled u Srbiji (kad nema magle, ofkors )
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Ako da Bog da stigne novi komp pre nove godine i onda da sastavim i onako ne radne dane i noci uz igricu GTA 4
Yebes novu godinu,svaka je gora i gora,a i u ostalnom zar mi nismo pravoslavci!? Nasu novu i obelezim koliko toliko e sad sto se u ovoj drzavi ne zna ni red ni pored to je druga stvar
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment