Docek Nove Godine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • little
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 912
    • BGD
    • Lancia Ypsilon 1.2 8V

hmm, a da nije ti nije, ipak, bilo malo čudno da je izbor između skijanja i porodilišta

Vatromet bude svake godine, samo ga ove, izgleda, nisu posebno najavili.
    "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Spike, imaš opomenu (poslednju). Neću zaključati temu jer može nekom pomoći oko nove godine.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• deki-ascona
        Bio nam je drug! RIP
        • 10.04.2007
        • 2118
        • NI , Trosharina

Onom delu populacije koji ne voli da pije pije guaranu i koji ne voli narodnjake, a ima sitnu decu, preporucujem iznajmljivanje kucuce na Kopu ili u Brzecu, drustvance od 10-ak ljudi (zena, dece, staraca i nejachi) cene su od 7-15 eur po krevetu, (mislim na Treska naselje) ponese se prasence (peceno ), karton vina, decu lepo obucete i sankanje cele noci.
        U Brzecu ispod same zice ima 5-6 kucica koje su dzabe, a lokalno stanovnistvo ima fenomenalne cvarke i sir.
        Najvise mi se svidja sto se najcesce donese odluka da se ostane jos 2 dana.
        Vatrica pucketa, kupus, grejana rakija, sam biras muziku, deca odusevljena... jos ako se uklopi sa skijanjem - prosto nema cenu !

Oni koji su vec bili tamo za docek znaju da je najbolje skijanje 1. januara, nema zive duse, cela planina je samo tvoja, lagano mamuran lagano klizis, ne cekas red na zici nigde.

@BaneR

Znam da si antiprotivan, al' ovome ne bi odoleo
        Originally posted by Valent Vudriga
        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Bane R
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2006
          • 1769
          • Beograd

Antiprotivan? Pre bih rekao kritički individualan ...

Inače zvuči super. Odnosno bilo šta sa pozntatim ljudima i poznatom organizacijom je uvek bolje nego bilo šta u šta prste umešaju ugostitelji ...

Comment

• StudentBGD
            CBC Senator XXL
            • 18.12.2007
            • 1027
            • Beograd

Originally posted by deki-ascona
            Onom delu populacije koji ne voli da pije pije guaranu i koji ne voli narodnjake, a ima sitnu decu, preporucujem iznajmljivanje kucuce na Kopu ili u Brzecu, drustvance od 10-ak ljudi (zena, dece, staraca i nejachi) cene su od 7-15 eur po krevetu, (mislim na Treska naselje) ponese se prasence (peceno ), karton vina, decu lepo obucete i sankanje cele noci.
            U Brzecu ispod same zice ima 5-6 kucica koje su dzabe, a lokalno stanovnistvo ima fenomenalne cvarke i sir.
            Najvise mi se svidja sto se najcesce donese odluka da se ostane jos 2 dana.
            Vatrica pucketa, kupus, grejana rakija, sam biras muziku, deca odusevljena... jos ako se uklopi sa skijanjem - prosto nema cenu !

Oni koji su vec bili tamo za docek znaju da je najbolje skijanje 1. januara, nema zive duse, cela planina je samo tvoja, lagano mamuran lagano klizis, ne cekas red na zici nigde.

@BaneR

Znam da si antiprotivan, al' ovome ne bi odoleo
            Idem sa drustvom za NG u Brzece, iznajmili kucu,nas 5-6. Ocekujem upravo kao sto si rekao. Samo da bude snega na svim stazama
            Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• deki-ascona
              Bio nam je drug! RIP
              • 10.04.2007
              • 2118
              • NI , Trosharina

Kad se budete izvlacili Belom rekom iz Brzeca na Kop, ponesite kamere i fotoaparate, posle presedanja , sa 2.zice je ubedljivo najlepsi pogled u Srbiji (kad nema magle, ofkors )
              Originally posted by Valent Vudriga
              ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
              Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• StudentBGD
                CBC Senator XXL
                • 18.12.2007
                • 1027
                • Beograd

Znam dobro pogled sa Kopa, sa nikada nisam odsedao u Brzecu, ali smo ovaj ut hteli da izbegnemo cirkus sa vrha.
                Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

Ako da Bog da stigne novi komp pre nove godine i onda da sastavim i onako ne radne dane i noci uz igricu GTA 4

Yebes novu godinu,svaka je gora i gora,a i u ostalnom zar mi nismo pravoslavci!? Nasu novu i obelezim koliko toliko e sad sto se u ovoj drzavi ne zna ni red ni pored to je druga stvar
                  Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• ĆOMI
                    CBC Senator XXL
                    • 31.08.2006
                    • 1705
                    • Braće Jerković,Vozd
                    • Stilo JTD 16V

Ja cu da odem u garazu,sednem naslonjen na mog Kadeta ispred kvarcne peci,sabijem flasu tekile,i zadremam posle na zadnjem sedistu
                    OPEL CLUB SERBIA

Comment

Working...
                    X