Sony PS2 i PS3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zmaj_pa
    CBC Senator
    • 13.05.2007
    • 232
    • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Sony PS2 i PS3

Dosao sam u posed sony ps3....Odlicna naprava nema sta....Dobio sam je sa ABBA Sing Star i Mirror's Edge igricama koje bas i ne zadovoljavaju moje igracke afinitete....
    Odem da kupim Motor Storm i Call of Duty ali se neprijatno iznenadim jel sam za 2 igrice trebao da dam vise nego sto kosta nova Sony PS2
    Ovde u ovom mom selu nisam nasao nikog ko moze da mi ugradi chip da mogu da igram pirate.....Pa posto cu uskoro kuci zanima me dali neko u Beogradu radi chip za PS3 i koliko to uopste kosta ako je moguce uraditi.....Usput koliko kosta da se uradi chip na PS2 dole posto ovde samo chip kosta 70 eura a sama konzola 89.90 eura.....
    Ako neko zna nekog da preporuci nek napise ili ostavi neki kontakt moze i na PM
  • skijash
    CBC Senator XXL
    • 07.09.2007
    • 1354
    • Beograd
    • wrx

Re: Sony PS2 i PS3

Koliko ja znam ne postoji čip za pirate na ps3, što je jedan od razloga što ga još nisam kupio

Comment

• madic
      CBC Senator XXL
      • 07.10.2007
      • 844
      • Beograd

I ja mogu da potvrdim da chip za PS3 još uvek ne postoji.
      Trebao si unapred da razmišljaš...

Comment

• zmaj_pa
        CBC Senator
        • 13.05.2007
        • 232
        • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Znaci mrka kapa.......Nema ni veze....Posluzice kao blueray player i internet naprava u dnevnoj sobi.....A pojavice se pre ili kasnije neki chip ili swap magic ili sta vec........

Comment

• Bane R
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2006
          • 1769
          • Beograd

Nije nemoguće da igranje pirata na PS3 nikada ne bude omogućeno. Ne kažem da će biti tako, nego da stav "pre ili kasnije će biti pirati" je bolje zameniti "možda će nekada biti, a možda i neće"...

Inače, logika ti je loša... ja nisam kupio 2-3 igre za PS3 sveukupno, a odigrao sam 10 makar (mnoge nisam hteo da igram na osnovu besplatnog demoa koji se skida sa psn) i to sve vrhunski naslovi.

Jednostavno, kupiš neku dobru igru, odigraš, odeš ovde http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=167707 ponudiš za razmenu za neku drugu dobru igru (da te neko ne navuče na tanak led, da ostaneš bez "kapitala" za razmenu) i tako se igraš. Tako smo radili na konzolama gde su bili kertrdži, pa nam ništa nije falilo... još tad nismo imali internet.

Pored toga, ako voliš automobile, na PS3 imaš najkvalitetniju vožnju ikada GT5P koju ljudi po oglasima prodaju za 1500 dinara...

Loša ti je logika, samo to, dobrom organizacijom sve može. Nema potrebe nagomilavati igre.

Primera radi, na xbox360 igre, obično, idu na dula layer disku (može kopije) i neko uzme nagomila 200 igara na dual layer koji sad košta 100 i kusur dinara (mora kvalitetniji) a ranije je još više i kad se sve sabere, to ga izađe dosta... Ako se držiš kvalitetnih igara, uvek možeš da dobiješ jaku razmenu...

I da, obavezno se drži ekskluziva za PS3, dakle igara koje izlaze samo za PS3, pošto su one "najvrednije" a i po mom mišljenju najkvalitetnije igre. Od starijih Liar i Uncharted. Od novijih MGS4, Little Big Planet... Sad će Killzone 2 u februaru...

Hoću reći, glupa je logika nema kopija pa ću ga stavim sa strane. Razmena jako lepo funkcioniše, a preko neta najnovije naslove možeš da naručiš za 40ak evra... One malo starije već kod nas možeš da 30, 25e... A i dosta starije za 15-20...

Kada se na to dodaju kvarovi koje ima xbox360, za čoveka koji sve stavi na papir, igranje na PS3 nije ništa skuplje nego na xbox360 gde ima kopija ...

Kome je do kvaliteta, PS3 nema alternativu... Naravno ko ne poštuje sebe i svoje vreme i igra sve što mu padne šaka i nema nikakve sisteme vrednosti, onda su mu pirati ključni...

Činjenica je da za sve platforme ne izađe 5-10 (i to je mnogo) kvalitetnih naslova godišnje...

Comment

• madic
            CBC Senator XXL
            • 07.10.2007
            • 844
            • Beograd

Pa i ako izađe par kvalitetnih naslova godišnje opet je jeftinije sa piratima, nisu ti baš merodavna ta poređenja.
            Mada da sam već kupio PS3 otvorio bi se za nekoliko originala, sigurno ne bi skupljao prašinu...., tu si u pravu.

Comment

• skijash
              CBC Senator XXL
              • 07.09.2007
              • 1354
              • Beograd
              • wrx

Ja se sad razmišljam da li da uzmem xbox 360 ili ps3. Glavni adut xbox-a mi je baš to što ima pirate jer ne želim da dam 7k dinara za gta4 Dosta je zgodno što ne mora da ti se svidi igra koju si kupio jer možeš glat da je baciš pošto te koštala par stotina dinara

Comment

• Bane R
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2006
                • 1769
                • Beograd

Već sam ti reko da su igre 40ak evra kada se naručuju online, tako da nisu 7k...

Što se tiče konzola, na tebi je izbor šta voliš. Ako kupiš PS3 i igraš multiplatform igre, kao što su COD, NFS, Fifa, PES i tako to, onda baš nisi napravio neki pametan potez. PS3 se igra zbog svojih ekskluziva.

Xbox ti je praktično PC prekapovan... pa ako imaš dovoljnjo jak PC, onda ti Xbox ne treba. Xbox je najbolja kupovina onda kada nećeš više da agrejduješ PC i kad ti dojade više drajvovi, patchevi, krekovi i ostalo. Xbox skoro da nema dobre ekskluzive.

Kao što sam napisao, ako si od onih koji igra sve redom, onda ti je xbox bolji. Ja se igram od kad sam se rodio i više ne mogu baš sve da trpim, pa tako igram manji broj igara (mada većinu probam, ali realno, za 90% igara je dovoljan demo ili gameplay video da vidiš da su krš) i kvalitet mi je bitan, a onda je PS3 bolji.

Kada kupiš xbox moraš odma ispravnog da ga popraviš (da otkloniš fabričku grešku koju proizvođač neće), inačeće ti se u budućnosti kvariti konzola. Trenutno se prodaju xboxovi sa liteon drajvovima na kojima ne mogu da da se puštaju kopije. Do sada je solucija bila menjanje tih drajvova unutra za starije, a navodno će 24. da izađe fw i uputstvo kako flešovati liteon, tako da to ne bi trebalo da bude problem.

Comment

• skijash
                  CBC Senator XXL
                  • 07.09.2007
                  • 1354
                  • Beograd
                  • wrx

Ne igram sve živo, u stvari jedina igra koju igram je world of goo (svakome bih preporučio ) i pes sa društvom. Igrao bih nešto ponekad, i privlače me konzole zbog mogućnosti da igram na plazmi. Pc mi je odveć slab za takve zadatke, na meku radim a ne instalira mi se windows na njemu. Ne daju mi se veće pare za apgrejd pc-a nego što bih potrošio na soni.
                  Mislim da ću uzeti soni, jer imam nekoliko drugara koji ih imaju, pa mozemo da se menjamo za igrice, neću morati sve da kupujem.

Comment

• QV lale
                    CBC Senator XXL
                    • 09.11.2005
                    • 734
                    • Zrenjanin (klek)

Koja je cena Sony PS 3 kod nas? Planiram sebe da pocastim vec duze vreme sa SPS iskljucivo zbog Gran Tourisma,ali nisam u toku ,tako da nemam pojma sta se desava u svetu konzola..(jbg. dok su moji drugari picili igrice u igraonici,ja sam prao delove)
                    Uglavnom interesuje me cena Sony PS 3?
                    Kakav je izbor automobila u GT5 i jeli moze GT4 da se potera na SPS3?
                    Izvinjavam se ako su pitanja glupa..
                    stvarno sam laik po pitanju toga.
                    Originally posted by Sheta_Junior
                    ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• Bane R
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2006
                      • 1769
                      • Beograd

GT4 možeš da poteraš samo ako nađeš 60gb polovnu verziju, koja se više ne proizvodi i ne prodaje... I mora GT4 original da bude. Ja sam probao i radi super. PS3 čak radi i upscale, pa malo bolje izgleda nego na PS2.

GT5 je trenutno Prolog, znači pre-igra, kompletna igra se očekuje najranije za godinu dana, a realnije za godinu i po dana. Bez obzira i dalje je to daleko bolja vožnja od bilo čega - kao što rekoh, dok nije izašao GT5P vozio sam jedno 5-6 vožnji svakodnevnom, ali posle ovoga su mi sve postale blede. Izbor kola i nije neki u odnosu na finalnu igru koja se čeka, možda 70ak, nisam brojao, ima negde info na netu sigurno, ali je kod GT serijala upravo najbolji deo igre bila ta različitost među automobilima... Možda ima igara koje imaju 300 ili više automobila, ali koji nemaju toliko ličnih osobina. Većina od ovih 70ak automobila ima svoj karakter i uvek će te interesovati kako će ovaj auto proći ovu krivinu, a kako neki drugi.

Za razliku od većine vožnji, GT5P te ne tera da voziš najbrže automobile da bi ti bilo zanimljivo... Bukvalno da kvalitet zabave zavisi od sportskih osobina auta, pa su tako neke 200ks mašine mnogo zanimljivije u vožnji nego neke od 800ks... što i jeste sama draž vožnje

Comment

• QV lale
                        CBC Senator XXL
                        • 09.11.2005
                        • 734
                        • Zrenjanin (klek)

hm...A to znaci da ce biti za tih godinu ipo mnogo vise automobila? U GT4 je bilo oko 700 automobila!??

Malo sam guglao dok sam cekao ovde odgovor i nasao sam listu automobila za gt5...Nije mi privlacna.. Ali dobro..to je pre-igra..
                        Uglavnom volim sto ti kazes tu razlicitost medju modelima i tu draz tipa : kako cu proci kroz tu krivinu sa ovim modelom,a kako sa onim modelom..ali najvise mi smeta sto na igri nema ni jedan staaari auto tipa Alfa Romeo Junior,VW G mk1 gti i znas vec koji modeli..Uopste me ne privlaci voznja fenseraja audija r8,tamo nekih aston martina i dr..Sada trenutno igram S.C.A.R - uglavnom,nista posebno igra,medjutim nije bas ni tako losa..prosto te privlaci..jer se oseti razlika izmedju 156 2.0 ts i 2.5v6 ili Giulie ili Juniorke ili 8c..dosta je realna..ali opet,nije to-to...GT je keva...
                        Nisi mi rekao koliko se krece cena SPS 3 kod nas?
                        Razmisljam nesto da sacekam jos 1god. pa da ga onda uzmem...
                        Originally posted by Sheta_Junior
                        ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• Bane R
                          CBC Senator XXL
                          • 27.03.2006
                          • 1769
                          • Beograd

Pa koja je poneta voziti automobile koje možeš da voziš uživo i koji su na ulici bolji nego na stazi ?

Cenu PS3 ti nisam rekao jer je ne znam. Vidi po ovim flajerima od Metroa, Tempa i tako toga... ili juri na www.benchshop.rs www.itsvet.com i www.pcberza.rs...

Comment

• Milorad90
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2007
                            • 975
                            • Beograd

oko 40000 din je u metrou

Comment

• skijash
                              CBC Senator XXL
                              • 07.09.2007
                              • 1354
                              • Beograd
                              • wrx

Mislim da je trenutno najbolja ponuda u games-u. Odo danas da vidim malo šta mi sve treba pa da uzimam

Comment

Working...
                              X