Posto se ne znamo licno , mogu da priznam nesto, a da izbegnem zajebanciju u oci : imao sam pokusaj dimljenja sarana (4x2kg , isecen na parcice) , tako sto sam naslonio stapove za skijanje izmedju ograde terase i prozorskog simsa, pa sam na stapove stavio neku resetku. Vatricu sam zalozio ispod (na teraco kamen) o oblozio kartonima da zadrzim dim. Sve je islo super 10-ak minuta, onda mi je postalo hladno pa sam usao. Sledece je bio telef.poziv od komsije prekoputa "jel to pravis rostilj?" Kad sam izasao zateko sam plamenu kuglu, zapalio sam i kartone, stapovi za skijanje su se istopili, saran propao u vatru, spalio sam i telefonske kablove (tad su isli sa bandere preko terase u kucu) , kao i zicu za ves i antenski kabli...hrabro sam se bacio u plamen sa lavorom punim vode, i nekako savladah plamenu stihiju.
a zena zamalo da me ostavi kad sam predlozio da kupimo sardine u konzervi za tashtu koja je trebalo da dodje u goste
Zbog blamaze ovo nikad ne pricam uzivo, samo mailovi i telefonom, pa eto , podelih ovo i s vama.
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Comment