Usisivac sa vodenim filterom LIV Extra 2000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • etibor
    CBC Senator
    • 12.05.2008
    • 293
    • Pancevo

Usisivac sa vodenim filterom LIV Extra 2000

Da li mozda neko ima ovakav ili slican usisivac marke LIV?
    Ovaj je taj iz naslova:

Ustvari me interesuje neki usisivac sa vodenim filterom (da ne kazem usisivac na vodu ) da li neko od vas ima neki i koliko je zadovoljan njime. Koje su cene...
    Naravno u razmatranje dolaze samo oni do jedno 150-200e. Oni Rainbow, Cirby, Zepter i drugi "jeftini" usisivaci koji se mere u kiloevrima me ne zanimaju.
    Bilo kakva informacija dobrodosla...

Pozdrav.
    Stilo 1.9JTD 16v 140KS
  • djukic
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2005
    • 2526
    • Beograd

Re: Usisivac sa vodenim filterom LIV Extra 2000

Ja sam uzeo karcher koji moze da radi i sa vodom a bogami i bez nje. Uklapa se u tvoju cenu. E sad onako usisivac je robustan, sa prohromskim kucistem i sest tockica.
    Problem kod usisivaca na vodu je sto pored njega moras da imas i klasican usisivac. Najbitnija stvar kod njih je da se posle u****vanja prljava voda isprazni i da se lepo ocisti kontejner. E sad zamisli kada krenes da u****s neku sitnicu, ono malo po sobi i onda krene procedura ciscenja. Veruj mi posle par puta ces da poludis i da se silno iznerviras. E sad zato ja i kazem da pored takvog mora biti i obican usisivac.
    Posle treceg puta sam na mom izbacio vodu, postavio kesu i nastavo da u****vam. Naravno ima one Hepa filtere i ostale zahebancije. Dobro je sto kada u****vam automobile, onda lepo sve u****m, operem patosnice i pod, pa ponovo sve lepo u****m i isusim koliko je moguce. Posle operem kazan usisivaca i on ko nov.

P.S. danas popodne cu da zavirim u ostavu da ti dam koji je tacno model.
    https://t.me/pump_upp

Comment

• chiki
      CBC Veteran
      • 19.04.2006
      • 158
      • Beograd

Ne znam za ovaj model ali...
      Letos sam imao prilike da u****vam sa Gorenje usisivacem. Placen je oko 300 evra. Ono sto me je odusevilo je mogucnost dubinskog pranja pa sam prao svog Stila. Blato je izlazilo iz njega i to bas mnogo. Po nekoliko puta smo prelazili preko istog mesta.
      Da li ovu fuknicju mogu da zadovolje svi "vodeni" usisivaci ili samo ovi skuplji?
      AR 159 1.8 TBI
      C3 1.4i GNV

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Znaci zgrazavam se takvih usisivaca. Imao sam par takvih, na kraju smo kupili i zepter i najpromasenija investicija do sada. Toliko smaraju, toliko su neprakticni, robusni, glomazni, smaranje sa milion filtera, pranja ispiranja ciscenja odrzavanja, stalno neka priprema i uvek te mrzi da ga vadis za neke sitnice. Svi su se stalno kvarili i uvek pravili neke probleme a najvise najskuplji zepter. Milion filtracija milion potencijalnih problema, uvek sam nesto dihtovao, lepio izolirao da ne vuce fals vazduh svuda da moze nesto da u****.
        Na kraju smo se posvadjali u porodici ja i cale na jednoj , keva i zena na drugoj strani i otisao sam i uzeo najobicniji i najklasicniji pouzdan ali skuplji i u****va kao blesav, svi srecni svi zadovoljni.
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• skaarj
          CBC Veteran
          • 25.03.2005
          • 176
          • Novi Sad

Imam bas taj LIV oko godinu dana. Radi odlicno, nikakvih problema sa njim nisam imao. U****va odlicno (kada vidis sta izvuce iz naoko cistih tepiha i podova dodje ti da povracas) a pranje tepiha i ostalog je kako-tako. Moze da pomogne u mnogim slucajevima manje zaprljanosti (drugar prosuo skoro cetvrt litre piva po tepihu ali brza intervencija je potpuno eliminislala problem) ali nije to za tepih servis...
          Inace sam uredjaj je po mom utisku prilicno kvalitetno napravljen i cini mi se za klasu kvalitetniji od onih koje mozes naci za 5-6k po megamarketima.

Istina je da je stvano strasno smaranje to odrzavati. Ako ne operes dobro posle u****vanja, toliko zasmrdi da ne poverujes. Svakih nekoliko puta moras da ga isperes domestosom ili necim slicnim da ubijes svaku mogucnosst smrada.

Idealan je za velika spremanja ali u kuci bi trebalo da sluzi kao drugi usisvac. Mi ga koristimo jednom nedeljno a za sitne intervencije najbolje je da imas neki mali obicni usisvac. Pranje tepiha smo koristili svega nekoliko puta, i pitanje je da li je bolje da smo uzeli slican LIV bez seta za pranje tepiha koji je bio za trecinu jeftiniji. Ali zena je insistirala a kad zena insistira onda.. jbg...
          *** gf AL QK \=-Q XES1 ***

Comment

• zvrle
            CBC Senator XXL
            • 01.11.2005
            • 961
            • Beograd, Batajnica
            • Golf 4

Ja imam LIV 1500, sve je ok što su rekli pre mene smara sa održavanjem, nakon svakog u****vanja pranje.
            Ja i keva smo bili protiv vodenog usisivača a ćale i burazer za, e sada je dogovor da posle svakog u****vanja neko od njih dvojice opere usisivač jer su se pravili pametni
            “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• etibor
              CBC Senator
              • 12.05.2008
              • 293
              • Pancevo

Evo sada sam bas dosao iz prodavnice. Kupio sam: LIV Aquafil 1500. cena: 9699 din
              Jos ga nisam probao, ali sada cu.
              Javljam utiske...
              Hvala i pozdrav...
              Stilo 1.9JTD 16v 140KS

Comment

• zoranbg
                CBC Senator XXL
                • 23.03.2005
                • 4098
                • Rooster's Hill , Beog
                • Grande Punto 1.2

sve kao što su i rekli .. radi ali malo smara održavanje ..i ovaj moj je bučan ..2700w ako ima toliko.vuče ko lud.
                ovaj moj je prost model,nema neke egzibicije..jedino ima taj vodeni filter i četiri četke..
                liči na R2D2 i jeftin je ...
                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• ada
                  CBC Senator XXL
                  • 04.06.2005
                  • 2375
                  • Novi Sad
                  • Svasta nesto

Originally posted by M-power
                  Znaci zgrazavam se takvih usisivaca. Imao sam par takvih, na kraju smo kupili i zepter i najpromasenija investicija do sada. Toliko smaraju, toliko su neprakticni, robusni, glomazni, smaranje sa milion filtera, pranja ispiranja ciscenja odrzavanja, stalno neka priprema i uvek te mrzi da ga vadis za neke sitnice. Svi su se stalno kvarili i uvek pravili neke probleme a najvise najskuplji zepter. Milion filtracija milion potencijalnih problema, uvek sam nesto dihtovao, lepio izolirao da ne vuce fals vazduh svuda da moze nesto da u****.
                  Na kraju smo se posvadjali u porodici ja i cale na jednoj , keva i zena na drugoj strani i otisao sam i uzeo najobicniji i najklasicniji pouzdan ali skuplji i u****va kao blesav, svi srecni svi zadovoljni.
                  meni za divno cudo jos i danas radi ali je u srednje zalosnom stanju. jedino me nervira sto ti filteri kostaju kao da odrzavas s klasu a nista posebno.
                  Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                  Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                  Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                  Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• zvrle
                    CBC Senator XXL
                    • 01.11.2005
                    • 961
                    • Beograd, Batajnica
                    • Golf 4

Na koliko km menjaš filter
                    “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• dadotb
                      CBC Početnik
                      • 25.09.2006
                      • 2
                      • Trebinje BiH

ejjj raja,gdje filtere za zepter kupujete u Beogradu???? hvala

Comment

• Uzelac
                        CBC Senator XXL
                        • 03.12.2006
                        • 1717
                        • munZe

Rainbow i ne smara toliko. Mora se opere, ali to se radi pod tusem, i nije neki maler.
                        Ne znam koja je to muka sa Zepterom. On je na vodu ili ima filtere kao klsican "vazdusni" ?
                        work in progress

Comment

• nikita1983
                          CBC Početnik
                          • 20.07.2009
                          • 1
                          • belgrade

[b][strike]etibor 21 Jan 2009 20:14
                          Evo sada sam bas dosao iz prodavnice. Kupio sam: LIV Aquafil 1500. cena: 9699 din
                          Jos ga nisam probao, ali sada cu.
                          Javljam utiske...
                          Hvala i pozdrav...

Etibor, da li si zadovoljan sa LIV-om 1500, posto je to varijanta koja nema dubinsko u****vanje.
                          I gde si ga tacno kupio? Posto i ja planiram ada kupim isti.
                          Pozdrav

Comment

• Wooodoo
                            CBC Senator
                            • 01.10.2005
                            • 214
                            • Beograd

Posto sam ga i ja pitao isto, mogu da ti odgovorim umesto njega. Kupio ga je ovde http://www.belatehnika.rs/ser/proizvodi ... zvodjac=44 u prodavnici bele tehnike u Zagrebackoj ulici. Iza ekonomskog fakulteta. Secam se da sam i ja dugo merkao takav usisivac i kad sam resio da ga kupim, em sto je poskupeo, em ga nisu imali pa sam morao da ga cekam.
                            Slucajno sam otisao u Merkur i ispostavilo se da su ga imali i oni za oko 10-ak hiljada. Medjutim pored njega su imali i Gorenje VCE 1800 EAWF koji je bas tad bio na promociji 10.000 i prodavac me ubedio da ga uzmem. Zbog dostupnosti filtera i rezervnih delova, a i pouzdanosti prema ne/vracanju na reklamaciju.
                            http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• Ji 4Tze
                              CBC Senator XXL
                              • 04.05.2006
                              • 806
                              • bg
                              • Honda CR-V 4WD

A šta je ovaj mali karcher?

http://www.eurooriginal.rs/index.php?op ... Itemid=261

ili ovaj, suvi?

http://www.eurooriginal.rs/index.php?op ... &Itemid=70

utisci, za-protiv?

Comment

Working...
                              X