Usisivac sa vodenim filterom LIV Extra 2000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MOSLER
    CBC Senator XXL
    • 27.05.2005
    • 1064
    • Niš

Re: Usisivac sa vodenim filterom LIV Extra 2000

Imam gorepomenuti usisivac LIV 1500 vec nekoliko godina i tek kada sam presao sa obicnog na usisivac sa vodenim filterom video sam kolika je u stvari razlika.Za razliku od obicnih, ovi koji koriste vodu, primetno su tisi a pri tom uspevaju da pokupe mnogo vise djubreta iz tepiha i namestaja, cak i ono sto mislite da ne postoji. Mozda najbitnija stvar koja ih razdvaja je to sto dok klasican usisivac sa kesom samo rasejava djubre koje prethodno u****, kod "vodenih" usisivaca to djubre ostaje u vodi tako da se posle u****vanja ne oseca onaj tipican ustajali miris u vazduhu.
    Ako mi ne verujete uradite vrlo jednostavan test: Uzmite obican usisivac koji koristi kese i ukljucite ga, zatim ugasite svetlo u sobi tako da bude mrak, a onda izduv usisivaca okrenite na gore i jakom baterijskom lampom osvetlite taj deo (odakle izlazi vazduh). Videcete da svo djubre iz usisivaca koje ste prethodno pokupili sa njim, sada u stvari izlazi kroz izduvni deo usitnjen i na taj nacin se samo rasejava po stanu.
    Imajuci sve ovo u vidu, mislim da je dodatnih par minuta za pranje usisivaca sa vodenim filterom posle u****vanja, zaista mala obaveza u odnosu na ono sto time dobijete!

Comment

• dr_mire
      CBC Veteran
      • 10.01.2007
      • 104
      • Beograd, Banovo BrDo

Pre desetak dana sam uzeo ovaj, trenutno je na akciji

http://www.eurooriginal.rs/index.php?op ... &Itemid=89

sve preporuke, vredi svaku paru

Tih 28500 din, je maksimum koji bih dao za usisivač, KIRBY i ostali space uređaji me ne zanimaju
      ...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...

Comment

• Bane R
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2006
        • 1769
        • Beograd

I mi kući nismo hteli da damo više od 100 maraka za usisivač. I tako nismo dali više od 100 maraka... jedno 15 puta Znam da nije odgovor na pitanje, ali ako već nekome treba info, Kirby je prava heavy-duty mašinerija. Za one koji imaju dosta kvm, puno tepiha i znaju da isprljaju (recimo ker koji se linja + tepih), mislim da još uvek nema bolji izbor kod nas. Evo posle 8 godina još ispadne pametna investicija ...

Comment

• Ji 4Tze
          CBC Senator XXL
          • 04.05.2006
          • 806
          • bg
          • Honda CR-V 4WD

ladno imaš kirbi

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

dolazili prezenteri kirbija kod mene pre nekoliko godina.(zena se izglupirala pa pala na foru prezentacije) ...
            kaze meni lik u odelu ko bankar : " pa jeftino je 1200 evra na 12 rata ".. . ja pogledam model koji je ,odem pred njim na interent ..i i sti takav model se prodaje u americi za 300 dolara.i lepo ga ispratim na vrata ..jer sam mu objasnio da ga ja nebi platio ni tih 300 dolara a kamoli 1200 evra.
            da izvine kolega forumas ..uglavnom su teshke ali ..teshke naivce vatali na taj kirbi. po meni je to kao neka sekta.
            tako se ponashaju,tako prezentuju,tako stavljaju "nogu u vrata" .. pokushavaju da ponove prezentacije.. i svasta jos rade GDE mogu
            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Cherokee_NS
              CBC Senator XXL
              • 08.02.2009
              • 802
              • Novi Sad

Ja lepo pustim te sto prezentuju Kirby da mi srede tepihe, pa ih onda isteram napolje
              Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• deki-ascona
                Bio nam je drug! RIP
                • 10.04.2007
                • 2118
                • NI , Trosharina

Aj' kad se vec prisecamo... pre nekoliko godina dodje promoterka sa nekim SEKURA (valjda sam dobro zapamtio) usisivacem, sve ima , snaga kao lokomotiva, vodeni filter, u**** nam celu kucu, i roletne, i iza radijatora, i komsinice , i decu ...ma sve zivo

Naravno da nisam pristao da placam rate kao time sharing na ibici, posluzismo je kafom i ona ode. Medjutim, ja ovako namajstoricav, ucinilo mi se da sam ukapirao princip rada, odmah skocim u garazu, uzmem kantu od zejtina od 5 lit., izbusim jednu rupu (druga je vec bila fabricki tu) , isecem napola crevo od starog usisivaca, obe polovine gurnem u tu kantu u po jednu rupu, sipam vodu do pola, nateram zenu da ukljuci usisivac, ja drzim kantu da se ne prevrne. I tako, nismo nista dobili osim sto crevo koje sam presek'o vise nisam mogao da sastavim, pa sam morao da pljunem kintu za nov usisivac.

Doduse kupismo stvarno usisivac sa vodenim filterom, VORTEX, sa kojim nismo imali problema.

Za te stvari sa vodenim filterom, moj glas je ZA .

Oni koji su stipse pa im se ne daju pare, neka nabave kantu od 5 lit. , neka dobro ohlade pivo i neka me kontaktiraju na pp
                Originally posted by Valent Vudriga
                ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• skaarj
                  CBC Veteran
                  • 25.03.2005
                  • 176
                  • Novi Sad

Prodavci koji prodaju Kirby i slicne stvari postupaju po sablonu. Sluze se jednostavuim psiholoskim forma i zakonom verovatnoce da pokusaju da uvale svoj proizvod.

Ovde imate vise detalja pa pogledaje ako vas zanima kako oni to rade.

btw. Za razliku od Kirbija imam usisvac iz naslova teme i prezadovoljan sam njime posle nekih godinu i po od kupovine.
                  *** gf AL QK \=-Q XES1 ***

Comment

• MOSLER
                    CBC Senator XXL
                    • 27.05.2005
                    • 1064
                    • Niš

Originally posted by deki-ascona
                    Aj' kad se vec prisecamo... pre nekoliko godina dodje promoterka sa nekim SEKURA (valjda sam dobro zapamtio) usisivacem, sve ima , snaga kao lokomotiva, vodeni filter, u**** nam celu kucu, i roletne, i iza radijatora, i komsinice , i decu ...
                    Bas taj, i kod mene su imali prezentaciju pre jedno osam godina, medjutim kako je tada usisivac kostao nekih 3500 DM sto je bilo skoro duplu vise od vrednosti mog tadasnjeg auta onda je primenenjena metoda koju je gore vec opisao @Cherokee_NS i uz jedno "razmislicemo" je promoterka ispracena do vrata

Comment

• markofpi
                      CBC Senator XXL
                      • 27.07.2006
                      • 1552
                      • Bezanijska Kosa

Da ne otvaram novu temu, imam usisivac Samsung SC-7065 i trebaju mi filteri za njega.

Naime usisivas vise ne vuce kao kad je bio nov, a neki filteri su poceli fizicki da se polako sve vise ostecuju. Ovlasceni servis vise nije ni na istom broju ni istoj ulici pa ako neko zna nek kaze.
                      Evo filtera koji mi trebaju:

http://images.google.com/imgre...26sa%3 ... 4%26um%3D1

Ovo je kaseta filter koji se sastoji iz 3 povezana filtera.

Comment

• Ji 4Tze
                        CBC Senator XXL
                        • 04.05.2006
                        • 806
                        • bg
                        • Honda CR-V 4WD

Originally posted by dr_mire
                        Pre desetak dana sam uzeo ovaj, trenutno je na akciji

http://www.eurooriginal.rs/index.php?op ... &Itemid=89

sve preporuke, vredi svaku paru

Tih 28500 din, je maksimum koji bih dao za usisivač, KIRBY i ostali space uređaji me ne zanimaju
                        Ima i novi model. DS 5600 samo je 5500 lepši na oko

Uzeću verovatno T-7/1, 12-ca tj. sa HEPA filterom i većim kanisterom košta i 2.5 puta više, a ne treba mi 2.5 puta bolje.

Comment

• slobodank
                          Moderator
                          • 26.11.2007
                          • 1338
                          • Stara Pazova
                          • Fiat Idea 14.16v lpg

Da i ja podelim svoje iskustvo. Sinoć sam u tehnomaniji uzeo Quadro sa vodenim filterom model DC H1600HY i mogu reći da su utisci više nego dobri. Naime pre ovoga sam imao, imam još uvek, neki Vortex što sam pre par godina uzeo u metrou. E sad onaj je super vukao, nego papirna kesa i čim se malo napuni miris prašine je prisutan u vazduhu prilikom u****vanja, tako da sam menjao kesu na svaka 3-4 u****vanja i prao filtere. Zato sam se i odlučio za vodeni iz "ekonomske" klase baš zbog filtracije. E sad krenem jutros u probu i ne mogu da verujem! Preključe sam detaljno u****o sobu sa starim a sad kad sam video količinu, da kažemo, mulja, dlaka i kojekakvih mrvica u vodi prosto sam se šlogirao, ali sam i shvatio da mi se tih 5k isplatilo. Naravno ima tu i mana koju svi spominju a to je održavanje i pranje, ali sam siguran da ću se toga pridržavati pošto ga ima jedna moja drugarica i par puta je ostavila vodu u njemu i sad joj je završio u garaži zbog smrada. A malo sam se i ispalio odem odmah u tehnomaniju i kupim, pa posle toga navratim u metro a on tamo jeftiniji 500 din ali nema veze glavno da radi.

http://www.tehnomanija.rs/katalog/quadr ... 600hy.html

Comment

• chiki
                            CBC Veteran
                            • 19.04.2006
                            • 158
                            • Beograd

Da li je neko koristio ovaj LIV Extra 2000 za pranje enterijera u automobilu? A Aquafill 2000? Koja je uopste razlika izmedju ova dva? Koje usisivace koriste u perionicama (verovatno neke skupe kathcher)?
                            AR 159 1.8 TBI
                            C3 1.4i GNV

Comment

• dr_mire
                              CBC Veteran
                              • 10.01.2007
                              • 104
                              • Beograd, Banovo BrDo

Blago našim lepšim polovinama, kada izgleda samo mi u****vamo...

...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...

Comment

• slobodank
                                Moderator
                                • 26.11.2007
                                • 1338
                                • Stara Pazova
                                • Fiat Idea 14.16v lpg

Originally posted by chiki
                                Da li je neko koristio ovaj LIV Extra 2000 za pranje enterijera u automobilu? A Aquafill 2000? Koja je uopste razlika izmedju ova dva? Koje usisivace koriste u perionicama (verovatno neke skupe kathcher)?
                                Moj drugar svojoj perionici koristi LIV za dubinsko i mogu reći da ru rezultati stvarno dobri, s tim da ranije sedišta i tapacirunge naprska sa namenskim sredstvom za tu svrhu pa sa livom izvlači "mulj".

Comment

Working...
                                X