Ej Wiz...........nemoj da vredjas........
Sta ti znaci to "samo Swiss mehanika"?
Neko je pomenuo Casio satove,koji su najprecizniji satovi na svetu,rade na baterije(nije mehanika),imaju odlican dizajn i renome u svetu,a Japanci ih prave.
Mislio si mozda na vrhunsku swiss mehaniku koja se stavlja u ovakva neka remek dela....
Searching for the classic Casio watch, a scientific calculator or grand piano? We have wide range of watches, calculators, pianos and more for you to choose from.
@ Srdjan
Bas taj Fosil sa slike ima moj ortak, star je godinu dana, platio ga je oko 100e u Cumicevom sokacetu, dobio je i pisanu garanciju.
Za sada je zadovoljan.
@ luka.l
Ajde ako te ne mrzi okaci taj tvoj sat da vidim kako izgleda posle toliko godina.
Ovo je sat koji ja nosim, star je oko 15 godina, nije automatik nego je na navijanje i do sada radi bez greske.
OMEGA
speedmaster
profesional
Discover Swiss-made horology at its finest from one of the last family-owned luxury watchmaking brands in the world. Browse our elegant and refined timepieces inspired by music and the arts.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Daj, nemojte se zezati, da ne odemo mnogo siroko, ostavimo po strani luxuzne satove, safhauzen, raymond,... i ostalu "boraniju". Ovde je prica o dostupnijim i komercijalnim sportskim satovima, npr. ona Omega nije losa, u igri su i Casio, Sector, Seiko,... mada cu budzet morati da povecam. Interesuju me i radnje sa velikim izborom i normalnim cenama a da imaju i servis, gde bih mogao da pogledam ove satove, imate li kakvu da preporucite?
Comment