stvari kojih se stidite...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mirdza
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2005
    • 2437
    • Katowice (PL) / Banja Luka
    • AGP / W126

stvari kojih se stidite...

...a vezane su za voznju!
    evo nekoliko situacija:
    1. 150km/h na ogranicenju 40
    2. 185km/h na 70
    3. prestizanju u centru grada kroz pjesacku zonu pri >100km/h
    ...
    P.S. stvarno mi bezze kad se toga prisjecam...
    Zovem se Miroslav i pravim igračke.
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

kad ne stanem na pesacki,
    Kad cackam nos na semaforu i u voznji (atricoka ce me ubije)
    kad idem manje od dozvoljene brzine,
    Kad stanem kad me murija zaustavlja
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• artichoka
      CBC Veteran
      • 14.05.2005
      • 141
      • Beograd
      • Peugeot 205XS

ma neeeeecu ti nista
      ja se stidim kad me neko iznervira pa mu pokazem srednji prst.
      u stvari ne stidim se toga.
      ima puno situacija kad treba da se stidim ali jok.
      npr zapricam se sa suvozacem dok sstojim na semaforu pa onda kasnim na zeleno.
      i kad lazem pandure sto ne vezujem pojas
      "znate dobila sam, jajnici"
      sta oni znaju o jajnicima i odma njh sramota
      e da nekad me sramota kad se zabuljim u neki auto a vozac pomisli da njega gledam.

Comment

• luka.l
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 490
        • Beograd
        • ВАЗ 21213

Jedino cega se ja stidim (tj. imam problem sam sa sobom...posto me za ostatak populacije...nemojte pogresno da shvatite, malkice bolucka ona stvar...ali u pozitivnom smislu ) je sto cesto PREBLAGO odreagujem u nekim situacijama koje su zasluzile da prodju sa mnogo dalekoseznijim posledicama.

A za ostalo...pa, ponasam se tako da ne moram nicega da se stidim.
        - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
        - "I vi ste dobro."

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Samo onda kad napravim gresku nepaznjom,a to se retko desava

Comment

• dfast
            CBC Senator XXL
            • 26.05.2005
            • 1302
            • Hoofddorp NL /Bgd

Pa tesko je reci, ima zaista stvari kojih covek treba da se stidi, mladost ludost.
            Jednom sam pobegao panduru na BMW-u, koji je krenuo da me juri od Slavije do skupstine, mogu da kazem da sam imao srece, negde preko puta beogradjanke, ja u punom zaletu (vozio sam MZ 250 etz) pali se zuto svetlo na semaforu kod londona, ja zalepio gas do kraja, pali se crveno i bukvalno, ALI bukvalno dve reke pesaka krecu sa jedne i druge strane ulice, i ne gledaju uopste na moju stranu, proletim jedva sa kocenjem (zamalo jednu zenu nisam pokupio) i skrenem desno gore prema skupstini, pa opet desno kod turske ambasade i tu nekako zbrisem. A koji je razlog, glup da ne moze biti gluplji, istekla mi registracija i nisam hteo da mi skinu tablicu, i naravno prijava ( ko zna koja po redu) od koje se dize kosa na glavi mojim ukucanima, koji su ionako bili protiv da vozim motor.
            Posle par dana uradim to isto, sa razlikom da za taj put ne osecam neku grizu savesti jer je nacin kako su me zaustavili bio zaista bezobrazan. Vozim isti motor Avalskim putem i policijski kec na jednom kratkom pravcu prelazi na levo tj moju stranu i ide skroz do ivice sa ukljucenim zmigavcem, u nameri da me zaustavi. Ja usporim dam desni migavac, i kad sam im prisao na nekih metar i nesto, i vidim tri rumena lica uzbudjena i zeljna komunikacije i momentalno me prosla volja za bilo kakvu pricu. Samo sam dao gas, okrenuli su, posli i poslednji put sam ih video u retrovizoru na pravcu kod spomen parka jajinci. Inace sam bio krenuo u lestane da pokupim neke karike od jednog strugara, za jednu staru masinu. U pitanju je bio puch sgs 250, veoma fino motorce za svoje vreme.
            Sta reci, pokajao sam se i nisam vise pravio slicne gluposti .
            Sto se obicne voznje tice, pa neki put mi je krivo kad se zamislim pa ne propustim nekog a nema razloga da ga ne pustim, tipa da se ukljuci na ulicu ili u traku i sl.

Comment

• Black Knight
              CBC Senator XXL
              • 13.10.2004
              • 2020
              • Novi Beograd, kicblo

svih divljih vozaca u ovom gradu
              Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

dfast= sto se stidis kad bezis pandurima,pa valjda time treba da se dicis +za tebe

Comment

• mitros
                  CBC Član
                  • 19.04.2005
                  • 80
                  • Banja Luka
                  • Honda

Sledeceg kad se setim,stvarno mi dodje da propadnem u zemlju!
                  Pa ovako:bese to u raaaanim vozackim danima!Vozikam se gradom,na 2000rpm,u petoj,i stizem(lagano)neku Ladu.Padne mi na pamet,da je obidjem,i sa vrlo malo dodatog gasa (u podrucju,gde su njutnmetri,ionako " u minusu"),u levoj krivini,u aleji(kljucna rec),ja uporedim,sa razlikom u brzini,od 5km/h.Taman sam dosao do vozacevih vrata,kad,u susret meni dolete zuti golf 2.Nisam ga video,od kestenja pored ulice(rasporedjenih samo 30-ak cm od kolovoza),i od zakrivljenosti puta,dok nije prisao na 30-ak metara od mene.Bukvalno je izgledalo,kao da je izronio iz zemlje!Moja brzina je bila ,malo ispod 80km/h,znaci NEMA TEORIJE,da mogu sa gasom da se izvucem.Ostro kocenje,i povratak iza Lade,dok je golf pro****o,tako blizu mene,da sam mislio da smo se ocesali.Pogledam u retrovizor,posle smirivanja auta(bio je novembarski,ruzni dan,i onaj najgori sluzavo-klizavi put,pa manevar i nije izveden bez malo plesanja),a covek je stao,izasao iz auta i gleda zamnom,ja racunam-uplasio se,pa izasao da vidi budalu!
                  Stanem 2 ulice dalje,da pregledam auto(stvarno sam mislio da smo se kvrcnuli),vidim ok,i nastavim svojim poslom.
                  Nije jos gotovo!
                  Vracam se posle 15 min.,istom ulicom(ovoga puta iz smera odakle je golf naisao),i vidim onaj golf stoji na istom mestu,gepek otvoren.Vozac okrenut ledjima,i u trenutku kad prilazim i dajem zmigavac,da ga obidjem,on se okrece,prepozna me,poce da vice nesto,a ja ga lagano obidjem,i kad sam prosao,pogledam u retrovizor-ima sta da se vidi!Prednji desni kraj golfa,sav razbijen,fara nigde,maska polomljena,branik visi!

Jadnik je,u trenutku,kad sam ja smotao desno,isto uradio,sklanjajuci se od mene,i zakucao se u jedan,od silnih kestenova!!!
                  Da bude veci fazon,sve se to odigralo ispred pandurske stanice!Sreca,pa gospoda nisu tako azurna,da izadju odmah na lice mesta,inace bi bilo veselo!Ja sam zbrisao,broj mi,ocigledno,nije zapamtio,ali ostalo je osecanje nelagode,kad god se setim toga.NAJVECA glupost,koju sam ikad napravio,i jedino sam tada bio na domak sudara!
                  1991.civic 1.6i 16V
                  2001.accord 2.0i 16V VTEC

Comment

• Danilo
                    CBC Senator XXL
                    • 02.10.2004
                    • 908
                    • Beograd, Dorcol

A to si ti bio!!! E sad si ga ugasio batice!!!!
                    www.blindmanmotorsport.com

Comment

• Danilo
                      CBC Senator XXL
                      • 02.10.2004
                      • 908
                      • Beograd, Dorcol

Zezam se.

Ja se stidim sto nisam umeo da okrenem Mercedes S500 pod rucnom za 180 stepeni, pa sam se izblamirao pred tadasnjom devojkom....

Sta cete, imao sam 16 godina... I sluzbeni auto.
                      www.blindmanmotorsport.com

Comment

• 156V6
                        CBC Senator XXL
                        • 04.10.2004
                        • 415
                        • BEOGRAD

stidim se kad vidim koliko primitivaca vozi i koliko sabana ima dozvolu iz traktora pravo za volan...ne ide

Comment

• Wiz
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3104
                          • Nish

156V6 mislis stidis se sto zivis ovde,i ja imam taj osecaj

Comment

• 156V6
                            CBC Senator XXL
                            • 04.10.2004
                            • 415
                            • BEOGRAD

Tako je Wiz ,najbolji primer kad treba negde da se ukljucis/iskljucis uzmi i broji koliko kola prodje pre nego te neko propusti....to sve prvo krece iz kuce pa onda vec kako dalje ide da ne sirim prichu

Comment

• weasel
                              CBC Veteran
                              • 07.06.2005
                              • 115
                              • Novi Beograd

Originally posted by cosworth

Zezam se.

Ja se stidim sto nisam umeo da okrenem Mercedes S500 pod rucnom za 180 stepeni, pa sam se izblamirao pred tadasnjom devojkom....

Sta cete, imao sam 16 godina... I sluzbeni auto.
                              a ona je od rodjenja to znala tt

Comment

Working...
                              X