Najgora parkiranja kod nas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StudentBGD
    CBC Senator XXL
    • 18.12.2007
    • 1027
    • Beograd

Re: Najgora parkiranja kod nas

Treba lepo da se iscrtaju parking mesta, donesu potrebne uredbe i sve sta treba pa na svakom parkingu (ne racunajuci ove po trznim centrima) lepo naplacivati kaznu za nepropisno parkiranje kada neko nije u iscrtanom polju, kada nagazi liniju ili je predje branikom. ..
    Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• GadGet
      CBC Senator
      • 15.08.2007
      • 206
      • Nbgd, Vozdovac

Originally posted by jevtic
      ti si kreten.

kume reci i jeste i bice-
      I JESTE I BICE

Originally posted by StudentBGD

Treba lepo da se iscrtaju parking mesta, donesu potrebne uredbe i sve sta treba pa na svakom parkingu (ne racunajuci ove po trznim centrima) lepo naplacivati kaznu za nepropisno parkiranje kada neko nije u iscrtanom polju, kada nagazi liniju ili je predje branikom. ..
      a ko je zaduzen da odredi velicinu???? Da prostis ima nas i sa manjim i sa vecim.

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Originally posted by skijash
        Mnogo si ti pametan, ja da naiđem i da nema mesta nigde zagradio bih ga.
        Efektnije je izduvati 2-3 gume, pa jos ako imas srece da ga vidis kada dodje, pa skida tockove, zove taxi za do vulkanizera - milina, uzivancija + ce da nauci kako se parkira
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• skijash
          CBC Senator XXL
          • 07.09.2007
          • 1354
          • Beograd
          • wrx

još bolje

Comment

• StudentBGD
            CBC Senator XXL
            • 18.12.2007
            • 1027
            • Beograd

Originally posted by GadGet
            Originally posted by jevtic
            ti si kreten.

kume reci i jeste i bice-
            I JESTE I BICE

Originally posted by StudentBGD

a ko je zaduzen da odredi velicinu???? Da prostis ima nas i sa manjim i sa vecim.
            Pa ko odredjuje u zemljama gde je to regulisano na navedeni nacin? Valjda postoje neki standardi...

Comment

• GadGet
              CBC Senator
              • 15.08.2007
              • 206
              • Nbgd, Vozdovac

Originally posted by sri98
              Efektnije je izduvati 2-3 gume, pa jos ako imas srece da ga vidis kada dodje, pa skida tockove, zove taxi za do vulkanizera - milina, uzivancija + ce da nauci kako se parkira

rece covek koji svako jutro proleti zutom trakom od plavog mosta do mostarske petlje

Kad njegova firma prestane da izdaje dozvole za kilo jagnjetine i kasko koje se plati moze da pokrije stetu za godinu a ne za mesec dana (jer te izlupaju ko usksnje jaje) verujte da ce se ovakva parkiranja drasticno smanjiti

Evo sinoc komsija se vraca iz grada gde se lepo parkirao sa stetom od 300e, a nema kasko, radi sam fizicki posao, ima zenu i troje dece, u kreditu i kao samostalni zanatlija puni sisu sa koje srce firma koja pise NN pocinilac i sa cijim papirom, koji posle tri nedelje u Ustanickoj kosta 1000din, moze **** da brise. Vidim sacekao ga i platio stetu. Ako nije mogao da ceka mogao je da zapise broj i da mu zakaci za brisac pa da se dogovore, a ne da zbrise. Jbg ja mu pomogao tako sto sam mu dao CO2 da sredi i jadnik ima sad sam da se napati. Ali za to vas boli ***** i pitam se zasto bi on sutra vama stao - moze i njega da malo boli za vas a i nece biti stete.

Nadalje necu vise da odgovaram, niti cete vi moje razmisljanje promeniti, a niti ja vase.

Pozdrav svima, ako se neko ljuti zao mi je. Nije mi to bila namera , vec da ovako kroz primere ukazem na to da se povede racuna i o tudjem ****t, a ne samo o svom. Ako se opet i desi neka steta sacekajte i dogovorite se. Krenite nekad i od sebe, a ne samo u upirati prst. Time cete izazvati samo lancanu reakciju NABOLJE, pa ce i ovi sto se ovako parkiraju, parkirati normalno -naravno i ovde ce biti nekih izuzetaka, ali ipak ce se primetiti razlika

Comment

• Gruja
                CBC Senator XXL
                • 09.02.2006
                • 614
                • Bgd
                • Alfa 75 TS

Kupio neki lik kod mene u kraju jesenas nov 407. Verovatno logikom naseg druga gadgeta, parkira obavezno tako da zauzme dva mesta. Nije jedini, zilion ljudi prodje kroz moj kraj, cesto se tako parkiraju tako da nam je tolerancija malo visa iako cak i vikendom kruzimo po 10-15 min ne bi li nasli parking u krugu od 500m koliki je kraj otprilike.
                E sad, svi ti koji zauzmu 2 mesta tu su na po par sati ili max preko noci, ujutru ih nema, pa se tako nekako i razvije tolerancija...
                Ali ovaj majmun sa 407 tako ostavi auto po 2 meseca. Da, ne pomera ga dva meseca. Onda ga provoza, pa ako nema "njegovog" mesta kao da vreba sa prozora mamicu mu i op kroz dan-dva eto ga.

Brisace sam mu dizao 10 dana svakodnevno ali bez rezultata, spusti ih stoka bezrepa i pravi se lud. Nisam vandal, necu da lomim brisace niti busim gume, ali da ih ispustim na ventil mu sleduje...

I ne znam zasto sam vam ovo ispricao ali eto morao sam...

E, da, sa ulubljenjima i ogrebotinama sam se pomirio odavno, ne doticu me vise... Zen brale...
                A auto sam se zarekao da necu ful srediti dok ne budem imao garazu
                Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• Car
                  CBC Senator XXL
                  • 07.07.2005
                  • 900
                  • Beograd

Nadalje necu vise da odgovaram, niti cete vi moje razmisljanje promeniti, a niti ja vase.

Pozdrav svima, ako se neko ljuti zao mi je. Nije mi to bila namera , vec da ovako kroz primere ukazem na to da se povede racuna i o tudjem ****t, a ne samo o svom.
                  Ipak ispada da si ti taj koji više vodi računa o svom a mnogo manje o tuđem.
                  Takvo parkiranje uopšte nije dobar način da zaštitiš auto, i to iz najmanje dva razloga. Prvi je da Beograd nema dovoljno parking mesta, i da zauzimanjem dva odjednom praviš problem svim ostalim tvojim sugrađanima, a nisu baš svi zlikovci koji stalno gledaju da ti oštete auto. Drugi je da zbog takvog parkiranja, a to vidiš i na ovoj temi, rizikuješ da ti neko namerno ošteti auto.

Comment

• StudentBGD
                    CBC Senator XXL
                    • 18.12.2007
                    • 1027
                    • Beograd

Ja npr., zivim na Dorcolu u jednoj od najprometnijih ulica gde se kola parkiraju vrata na vrata i parkinga retko ima i preko dana. Vozio sam auto str 10ak godina i parkirao sam ga gde sam stizao, ali sam uvek ostavljao prostora za druge, naravno, ako ga ima. Auto mi je bio zakacen par puta. Pre 2 god sam kupio prvi nov auto i nastavio sam da ga parkiram na isti nacin. Bukvalno posle 10 dana neko mi je malo ulubio suvozaceva vrata. I sta sada ja da radim? Da se nerviram oko toga? Pa to je jbn auto i koliko god da mi je stalo do njega ja sam se pomirio sa tim da je na ulici i da je manje-vise nezasticen od spoljnih uticaja. Od tada se vise ne brinem da li ce neko da ga ogrebe na parkingu. Kasnije je neko "prislonio" svoj auto na moj prednji branik na uzbrdici-popucale su mi zabice na braniku... i dalje cu da se parkiram tako jer nisam sam na ovom svetu i drugima treba parking.

Gadget, zar te nije blam kada zauzmes tako 2 mesta, ili te bar ne grize neka savest?
                    Meni se desavalo da parkiram na brzinu, izadjem iz auta i tek onda skapiram da sam mogao jos pola metra da se pomerim u stranu pa da i neko drugi stane pored. Onda se vratim i preparkiram ga, jednostavno mi savest ne da da ga ostavim tako...

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Originally posted by sri98

rece covek koji svako jutro proleti zutom trakom od plavog mosta do mostarske petlje
                      Ali se u zutoj traci ne parkiram
                      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• StudentBGD
                        CBC Senator XXL
                        • 18.12.2007
                        • 1027
                        • Beograd

Blic online, najnovije vesti, politika, tema dana, svet, društvo, ekonomija, hronika, zabava, kultura, auto, sport, vojvodina, srbija, republika srpska, beograd, intervju, komentar, reportaža, serija, dodatak, strip, comics, tv program, horoskop, arhiva vesti, dobre vesti

Kao sta sam se nadao - za zauzimanje 2 parking mesta ce lepo da se plati, pa da vidimo kome je koliki i da li ce nekome da se skupi...

Comment

• MarkoFaca
                          CBC Veteran
                          • 10.09.2007
                          • 108
                          • Karaburma, Beograd
                          • Opel Vectra C 1.8

Da osvežimo malo temu... Subota, 25. april, parking na Kalemegdanu kod "Oh, Cinema" kafea:

Da li da napominjem da je tamo subotom gotovo nemoguće naći mesto za parkiranje?!

Comment

• JaMaL
                            CBC Senator XXL
                            • 14.04.2007
                            • 448
                            • JaMaL

Haha, kod mene u ulici ima 9 parking mesta za 5 zgrada... tj. za 27 automobila... i to je bez ljudi koji dolaze na posao ili im neko dolazi u posetu... dakle samo stanari... kada ovako bezobrazno neko stane... najbolje sto ce mu se desiti je da ga neko zagradi...

naki batica je iz slicnog razloga parkirao novu mecku, nova... onako na 2.5 mesta... i sa 1 coskom na ivicnjaku... onako bahato izmedju bandere i sledeceg automobila... posle 5 sati kada sam se vratio pored kazne za parkiranje sacekalo ga je ravno 6 strafti od kljuceva.... 3 na haubi i 3 sa strane... crkao sam od smeha... ko mu .... mater nije njegov parking...

Comment

• Delija
                              CBC Senator XXL
                              • 29.08.2005
                              • 310
                              • NS
                              • plavi auto

@MarkoFaca
                              Takva parkiranja su diskutabilna. Nkad ne znas da li se pajser parkirao tako iz bahatosti kad je bilo mesta da lepo stane, ili je stao izmedju 2 druga pajsera koja su se pre toga napenalila.
                              Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

To sam bas hteo da kazem, nikada ne znas da li je pre toga mozda tu bio parkiran motor, ili je drugaciji raspored kola bio takav da se ovaj uparkirao sasvim normalno. Pa se onda okolina razisla i ostade on ni kriv ni duzan da prima ogrebotine.
                                Sto se mene tice ja gledam da parkiram na mestima gde su parking mesta obelezena paralelno sa ivicnjakom, te se na taj nacin stitim od lupanja vratima ili gledam da nadjem mesto uz drvo ili poslednje mesto u nizu. Sta da se radi, jednostavno ne gledaju svi ljudi na kola kao mi...

Comment

Working...
                                X