Malo da osvezimo temu:
Parking ispred Tempa u NS, subotom vrvi od pomahnitale rulje koja kupuje namirnice itd kao da nam preti holokaust, mesto ne mozes naci ni za 'leba... Da znate samo koliko je ljudi hebalo mamu vlasniku ovog cuda
Parking ispred Mega Marketa kod autoputa, lik se popeo na plocnik kod fontane... Neko kada pogleda ovu sliku pomislice da nije bilo mesta... Wrong! - bilo je jos pola kilometra slobodnog parkinga
jbt sta se desava sa ljudima u ovom gradu. U poslednje vreme sve vise cujem price gde se ljudi zamalo potuku oko parkinga, a poslednje sto sa, cuo je ovo http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hr ... a-strogocu
ovu devojku znam, i sve je istina sto je kurir objavio. i dalje je u soku oko cele ove price, a uskoro i podize tuzbu protiv njih, za koju ne znma koliko ce imati efekta u nasoj banana republici
Zamislite da se ovako nesto desi vasoj zeni ili cerci ja ne verujem da bih zsvao policiju
inace parkiranje u opste nije zabranjeno na tom mestu, niti je tu ulaz u garazu.
izvinjavam se ako ovaj post ne pripada ovde, ali ipak ima neke veze sa parkiranjem
Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Ajde da je obicna "zebra", nego je ova jos i nacrtana. A nacrtana je jer se nalazi ispred osnovne skole
Tu svaki dan ima vise ovakvih pacijenata. Najbolji su oni koji se parkiraju na sam ulaz u skolsko dvoriste, tako da deca moraju da se provlace pored automobila, da bi dosli do skole.
Comment