Najgora parkiranja kod nas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kamango
    CBC Senator
    • 31.05.2009
    • 205
    • KS-BG

Re: Najgora parkiranja kod nas

Ja recimo imam probem sa parkiranjem i kuci. Inace u jako mirnoj ulici otvorila se seljoteka koju svakog vikenda posteni XYZ seljaka. To naravno dovlaci mnoogo automobilia koja nemaju gde da se parikiraju. A posto sam ja maltene prekoputa epicentra seljacizma, moj ulaz u dvoriste im je najpovoljniji.

Situacija od subote, vracam se kuci posle grada sa drugovima kako bi kod mene igrali poker(srecom) i zaticem mandrila koji je parkirao kola poprecno ispred moje ograde i pored znaka ZABRANJENO PARKIRANJE stao tacno ispred ulaza za kola a i male kapije. Tako da niti sam ja mogao a kamoli kola da udju. Lepo popnem se na haubu i preko ograde. Mandril me uoci iz kafica i sav u zanosu seljacke muzike izlece i pocinje da se dere. Lik sa raskopcanom suljom i nekim smekerskim tompusom sa jos dva drugara(po seljacizmu) izlaze i pocinju da psuju sve redom. Srecom bio sam sa jos 7-8 drugara i lepo mu objasnio da to nije u redu sto je uradio .

Mene zanima koja su moja prava? Posto vidim da muriju boli uvo kako gde staje, tako da cu nesto sam morati da preduzmem. Planirao sam one sklapajuce trouglove ili metalne sipke koje cu moci da vadim. Ali satro ja sve sto je van mog dvorista nema veze samnom.

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Nije satro nego je zaista tako, i nema veze s tobom, to je putno zemljiste, i u nadleznosti Policije je da sankcionise takve prekrsaje. Sklapajuce trouglove i metalne sipke ne bi smeo da postavljas jer nemas pravo na to.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• tomamega
        CBC Senator XXL
        • 19.03.2009
        • 715
        • Beograd / Crna burma, prim. prev.
        • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Originally posted by ivanlavsd
        evo jos jednog kralja

Ovaj je dobar. Ovo se retko viđa, za anale...

Comment

• DovlaK
          CBC Senator XXL
          • 24.07.2008
          • 560
          • Beograd

Ako ti tako stanu da ne možeš sa uđeš u svoje dvorište, pauk bi trebalo da radi po prijavi. Ili postavi ograde i šipke pa dok traje-traje, posle smisliš nešto drugo
          Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• kamango
            CBC Senator
            • 31.05.2009
            • 205
            • KS-BG

Pauk u Krusevcu ne radi nocu....A sta ja da radim nocu kada mi on zatvori svaki ulaz u dvorista. KOja su tu onda moja prava, kada policija nece da dodje a pauk ne radi...

Comment

• 206
              Admin od ispočetka :)
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Ne mozes mu nista, zvanicno.

Nezvanicno, izguraj ga na sred ulice pa onda zovi Policiju, garantujem ti da ce doci.
              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• DovlaK
                CBC Senator XXL
                • 24.07.2008
                • 560
                • Beograd

Ili ovo što je @206 rekao, ili napavi slike, pa sa dva svedoka ujutru (ili odmah) u stanicu i prijavi. Drugar je imao sličan problem, samo preko celog dana... živi na 10ak metara od gradske pijace i kada su uveli zone svi mu se parkirali na kapiju i čovek ne može da izađe iz kuće u po bela dana, a pauku treba sat vremena da dođe... nakon 3-4-5 prijava sa slikama i konstantnog zvanja, počeli su da reaguju, da šalju ljudima kazne, da patroliraju tuda i sad vrlo retko neko parkira tu
                Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

Working...
                X