online police scaner

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SAAB PoWeR
    CBC Senator XXL
    • 26.04.2005
    • 1394
    • tu iza coska(Milwaukee USA)

online police scaner

evo jedne stranice gde se mogu slusati razgovori policije , ima ih iz cele amerike , nema svaki grad ...
    ovde je to legalno ,mogu se kupiti skeneri na koima mozes slusati policiju,hitnu i vatrogasce , neznam na kojoj sve frekvenciji skener skenira ali sta god ulove legalno je za slusanje ...
    verujem da necete dosta razgovora razumeti iako znate engleski , jer dosta pricaju po kodovima , potrazicu listu kodova koje koriste i sta znace , kodove koristi i hitna kao i vatrogasci i kamindzije , dok sam vozio kamion trebalo mi je malo vremena da ih naucim inace tesko se sta moze razumeti ...
    Faits divers, grandes affaires criminelles, sécurité… “Le maintien de l’ordre repose sur la recherche d’un compromis préalable entre les forces de police et les manifestants.” grandes dates de l’histoire de la police nationale 1800 : création préfecture de police de Paris 1829 : la police française devient la 1ère police au monde à se doter ... Lire la suite
    _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Re: online police scaner

ima codova na istom linku
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
    X