presretači-moguće rešenje,pomoc elektroničari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dusan649
    CBC Početnik
    • 15.04.2009
    • 5
    • BG

Re: presretači-moguće rešenje,pomoc elektroničari

A moje pitanje je sledece... Jel mislis da ti to non-stop bude upaljeno? Ili da strepis kad treba da ih upalis,ili sta si vec zamislio... Licno mislim da nece funkcionisati..bez uvrede. Neko je pomenuo direktivnost koju,veruj mi,moras da ispostujes,pa je sledeca stvar jacina za koju sumnjam da ces je imati dovoljno... Pa ima tu jos hiljadu problema..montaza dioda,koja ne sme da bude primetna...itd...

Comment

• shadow
      CBC Senator XXL
      • 23.09.2005
      • 555
      • Beograd

ti mene nisi razumeo

Kad te budu zaustavili, a zaustavicete, poslednje zbog cega ces se brinuti je sto si prekoracio brzinu. Ima da krenu da proveravaju zbog cega se tvoja tablica ne vidi lepo na snimku, a ako to ne budu utvrdili na licu mesta, oduzece ti vozilo na 3 meseca da ga detaljno ispregledaju. Kako god okrenes, ima da nadju sta si uradio, i onda ces biti u zescem problemu.

Treba razmisljati o nekom drugom resenju. Recimo kako detektovati presretace.

Nego vec duze vreme razmisljam o nekim drugim "presretacima". Bila je pre ovde tema gde su ljudi pricali svoje "dozivljaje" kad su ih razni likovi jurili po putevima da ih presretnu. Jednom cak maskirani kao policija. Uglavnom po inostranstvu. Od tada razmisljam, sta bi pomoglo u ometanju takvih likova ako bi mene pojurili, a ne uspem da budem brzi od njih. Nekakav uredjaj, ili sl.
      My crew is all fired up
      Y'all better just wise up

Comment

• somi_kac
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2009
        • 796
        • Kać

Ne treba ti nista drugo kada imas GSi!
        OPEL Astra 1.6i
        OPEL Kadett 1.6
        ŠKODA Favorit

Comment

• srdjanissan
          CBC Senator XXL
          • 20.11.2008
          • 720
          • beograd

mislis li da ce njega da brine i da ceka slep sluzbu i sta ja znam da bi mi uzeo auto,imam jos jedan sistem koji planiram...ali otom potom...za 15ak dana bi trebao da probam ovaj da radim
          kad koči,cepa gume i prevrće se!
          papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• stevak
            CBC Senator XXL
            • 31.05.2009
            • 1215
            • Zemun
            • Saab 9000 cs 2.0T

Ako ništa od predloženog ne uspe, lepo namestiš frizuru i nabaciš kez.
            (sve za dobru sliku)
            ex SAABotražitelj

Comment

Working...
            X