Danas je u Čačku održana "III BUBIJADA".Momci iz "BUBAČA" kluba su se zaista potrudili tako da smo imali lep doček gostiju, pa defile gradom, nakon čega je usledila grupna vožnja do Ovčar Banje, gde je uz muziku uživo, poslužena klopa i piće(za učesnike).Sledeće je bio izbor naj Bube po kategorijama a oni sa naj autima dobili su i pehare!Bilo je oko 40 vozila(iz više gradova Srbije) a bilo bi ih mnogo više da vremenska prognoza nije neke(pre svega one sa kabrioletima) pokolebala!Ipak, vreme nas je uglavnom poslužilo tako da je skup protekao u odličnom raspoloženju svih prisutnih!
BUBIJADA
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
ajde daj slike da vidimo na sta je to licilo
i meni se svidja buba, kad se lepo sredi
video sam po gradu bash fine bube
a ona fora, buba i porseov motor, da li bi to neko znao da uradi?
znam da su nemci to ranije radili...Mail in function again
Comment
-
-
Da napomenem, jedan od mojih prvih auta je bila upravo "Buba" a ko je imao jednom taj auto, uvek se za njim okrene!Što se tiče trojnog pakta mislim da bi Nemci i Japosi bolje prošli da su Italijani bili na suprotnoj strani i smetali Saveznicima....he,he,he!Baciću neke fotke čim se organizujem!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by TETAKŠto se tiče trojnog pakta mislim da bi Nemci i Japosi bolje prošli da su Italijani bili na suprotnoj strani i smetali Saveznicima....he,he,he!Baciću neke fotke čim se organizujem!
sto bi se reklo....dizajn im je uvek na prvom mestu..Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment