Posto mi napon u kuci cesto varira, toliko da steti elektronskim uredjajima, doslo je vreme da nabavim stabilizator napona. Pa me zanima jel ima neko iskustva sa njima, i gde bi se mogli nabaviti u Beogradu?
Stabilizator napona - gde ga naci?
Collapse
X
-
Re: Stabilizator napona - gde ga naci?
nema veze, sad mi je drug poslao link, ima ih dosta po PC prodavnicama, naravno stablizatori koji podrzavaju vise malih potrosaca, ne za celu kucu, al ipak to je ono sto sam trazio.
- Italian for style
Comment
-
-
za šta ti treba stabilizator napona?
ja sam uzeo za komp neki stabilizator/peglač napona, firma APC, oznaka "Line-R 1200".
ok šljaka, tj. cakće kad se dešavaju padovi ili pikovi napona.
platio sam ga oko 50-60e u prodavnici kompjuterske opreme.
i verovatno ko god radi sa APC-om možeš da poručiš, jer to uglavnom ne drže na stanju.
Comment
-
-
Uzmeš bilo koji UPS koji ima AVR (APC SMART serija od skupljih, ili InformGuard (te smo detaljno testirali za neke naše potrebe, posebno taj deo oko automaske regulacije, od jeftinijih) (mustek i trust ne rade to kako treba).
Ako ti treba baš pravi stabilizator (ono što se nekad zvalo sinhro-servo) veće snage ima, jeste da im je cena... ali oni sigurno rade svoj posao.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
Comment