Saobracajac u kneza milosa?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shadow
    CBC Senator XXL
    • 23.09.2005
    • 555
    • Beograd

Saobracajac u kneza milosa?

Ovaj, vec duze vreme primecujem zanimljiv fenomen, tj, barem je meni zanimljiv. Primetio sam da skoro svaki dan stoji saobracajac kod generalstaba, prekoputa ministarstva spoljnih poslova, skriven u hladu drveca, i povremeno zaustavlja poneko vozilo, a ne primecujem razlog, a ne verujem da je rutinska kontrola, posto vidim da se bas potrudi da zaustavi bas neko odredjeno vozilo. Istovremeno, negde prekoputa kanadske ambasade, isto cesto stoji saobracajac i povremeno zaustavlja po nekog vozaca iz kolone. Jel zna neko o cemu se radi?
    My crew is all fired up
    Y'all better just wise up
  • Danilo
    CBC Senator XXL
    • 02.10.2004
    • 908
    • Beograd, Dorcol

Re: Saobracajac u kneza milosa?

Zavera druze, zavera...
    www.blindmanmotorsport.com

Comment

• radebgyu
      CBC Senator
      • 03.02.2009
      • 244
      • Beograd

Probaj da ides zutom trakom pa ces videti.
      http://www.mitsubishiclubserbia.com

Comment

• jevtic
        CBC Senator XXL
        • 26.11.2006
        • 729
        • beograd

u kneza miloša nema žuta traka.

p.s. primetio sam ovaj fenomen. saobraćajac je jednom zaustavio auto koji je išao tačno ispred mene i baš je njega ciljao jel je taj auto išao u koloni i saobraćajac je morao da uđe u levu traku i da napravi totalni haos da bi baš njega zaustavio. pri tome sam ja vozio iza tog vozila od mostara i nisam primetio da je napravio neki prekršaj.
        ex - fabia 1.9 tdi
        golf 2.0 tfsi

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Originally posted by jevtic
          Ima na tom delu koji je pomenut
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Ima i u smeru prema gradu, uzbrdo, na onom malom potezu izmedju Kraljice Katarine i Srpskih Vladara - desna traka odnosno prosirenje, je zuta. Nizbrdo, od Admirala Geprata do Nemanjine, desno je takodje prosirenje i zuta traka.
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• shadow
              CBC Senator XXL
              • 23.09.2005
              • 555
              • Beograd

Ima, ali nije zaustavljeno vozilo koje je islo zutom trakom. Vozilo sve vreme islo regularnom trakom, jos od mostara, u koloni vozila, i to u krajnjoj levoj traci, pri tome ostali vozaci (jevtic ili ja) ne primecujemo da je vozac tog vozila napravio neki prekrsaj. I pandur izlazi, pravi zastoj i izdvaja vozilo iz kolone. Minimum 10 puta sam video tu scenu, u oba smera, bas kao sto je jevtic opisao. A po ponasanju pandura pre nego sto zaustavi vozilo, dolazim do zakljucka da se nameraci na to vozilo jos od mostara maltene, a u drugom smeru jos od generalstaba. Danas posle bas takve jedne scene kada je pandur kod generalstaba bukvalno cupkao u mestu dok je cekao da pridje vozilo, tolko sam se zaintrigirao ovim fenomenom da moram da pitam dal neko zna o cemu se radi. Cak razmisljam da jedan dan dodjem tu peske i glumim prolaznika da bih cuo o cemu se radi.
              My crew is all fired up

Comment

• peaveeus
                CBC Veteran
                • 24.03.2008
                • 118
                • beograd

Posto ja cesto tuda operisem, takodje sam primetio ovaj fenomen.
                Prevashodno su postavljeni tu(ovi kod generalstaba) da bi kaznjavali ove sto iz Bircaninove skrenu levo u Kneza milosa, i jedno vreme su stajali na samoj raskrsnici, ali kako je vreme postajalo toplije samo su pobegli dublje u hlad. E sada jednom sam se setao pored i cuo da preko motorle kolega javlja model i boju auta i kaze zaustavi radi i ondami je naisao trolejbus tako da od buke nisam cuo sta.
                Moze biti da je napravio nesto ranije na putu pa da ga neki drugi kolega prijavljuje ovome kod generalstaba.
                FixOrRepairDaily

Comment

• LuccaGabazzi
                  CBC Senator
                  • 16.09.2005
                  • 294
                  • pole position

tuzibaba i vucibatina
                  Billionaire Boys Club

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

proso na crveno, nije propustio autobus da se ukljuci kod visegradske ili uso iz bircaninove levo u KM

btw, 206, koja je to ulica kraljice katarine? znam za tu ulicu na brdu kod mene ali u gradu ??? verovatno si mislio na front - masarikova...
                    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• tomamega
                      CBC Senator XXL
                      • 19.03.2009
                      • 715
                      • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                      • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Sačekajte dok novi Zakon počne da se primenjuje, kada će kamere na raskrsnicama postati prihvatljivo sredstvo na sudu. Pola Srbije će ostati bez dozvole. Već duže vremena sam tužan kada vidim u Grčkoj, Mađarskoj, pa čak i u Rumuniji kako moji sugrađani poštuju sve saobraćajne propise, i kako su najbolji učesnici u saobraćaju. Samo kazne...

Comment

• Shazalakazoo
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2007
                        • 545
                        • Beograd

Originally posted by peaveeus
                        Posto ja cesto tuda operisem, takodje sam primetio ovaj fenomen.
                        Prevashodno su postavljeni tu(ovi kod generalstaba) da bi kaznjavali ove sto iz Bircaninove skrenu levo u Kneza milosa, i jedno vreme su stajali na samoj raskrsnici, ali kako je vreme postajalo toplije samo su pobegli dublje u hlad. E sada jednom sam se setao pored i cuo da preko motorle kolega javlja model i boju auta i kaze zaustavi radi i ondami je naisao trolejbus tako da od buke nisam cuo sta.
                        Moze biti da je napravio nesto ranije na putu pa da ga neki drugi kolega prijavljuje ovome kod generalstaba.
                        Upravo ovo, stoji tabla gde pise obavezno pravo i desno osim za vozila JGS-a ali mnogi skrenu levo... Nego jel zna neko sto zaustavljaju u onoj ulici sto vodi ka urgentom centru, zaboravih ime?? Evo bas danas video i to isto zaustavlja bas odredjene. Zaustavio je taxistu, tako da zuta traka otpada...
                        A na raskrsnici K. Milosa i Nemanjne kada ste u K. Milosa pravac za grad, krajnja desna traka je "bela" za skretanje desno ali zuta za pravo. Ponekad stoje i zaustavljaju sve koji iz krajnje desne odu pravo..

Comment

• shadow
                          CBC Senator XXL
                          • 23.09.2005
                          • 555
                          • Beograd

E da, zaboravih na tu ekipu u ulici ka urgentnom, i oni su mi fenomen
                          My crew is all fired up

Comment

• jevtic
                            CBC Senator XXL
                            • 26.11.2006
                            • 729
                            • beograd

Originally posted by sri98
                            Originally posted by jevtic
                            Ima na tom delu koji je pomenut

pa ne bi to nazvao žutom trakom. to je traka za skretanje desno sa žutom strelicom za pravo koja omogućuje vozilima gsp-a da nastave pravo bez prekršaja.
                            ex - fabia 1.9 tdi
                            golf 2.0 tfsi

Comment

• cvrle
                              CBC Senator XXL
                              • 11.06.2006
                              • 1008
                              • Beograd,Banovo brdo

Ja cesto vidjam OSL-e ( ovo je iz Robokapa ) da stoje upravo posle autobuske stanice ka gradu( posle raskrsnice za urgentni a pre kanadske ambasade) ali slabo zaustavljaju tj samo nesto zevaju i merace. Moguce da taj snimi sto kaze Zverko kad ne propustis bus ili djidnes tu na crveno pa javlja ovom kod generalstaba da te zaustavi jer nema ni jedne raskrsnice gde bi mogao levo da zbrises pre te.

Inace ponovo je poceo da stoji motor radarista kod Colonial sun-a pa lovi ko se zaleti iz Kneza Milosa ka Senjaku pa preleti preko Mostara sa vise od 60km/h. Licno nikad manje ne idem ispod 80 ali sam imao srece te je imao ulov na obradi.
                              Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

Working...
                              X