Test vožnja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Test vožnja

Danas u 12.54 sam poslao prijavu preko interneta za test vožnju Toyote Prius, u 12.57 me zovu iz lokalne podružnice da, ako mi odgovara, dodjem sutra u 10h na vožnju čeka me taj i taj iz prodaje da ga maltretiram i vozilo.

Kako se kod Delte saznaje 7 dana unapred da će biti open day, ako neko ima neku vezu ili informaciju kako doći do test vožnje nekog Honda IMA vozila, po mogućnosti u Novom Sadu, nek javi. Ili da mi proveri kad se ode tamo da li se samo zakazuje vožnja pa mora ponovo da se dolazi ili može odmah da se vozi. (Svi zainteresovani, koji nisu uspeli da dođu u subotu na Open day, mogu zakazati test vožnju svakog radnog dana od 8-20h i subotom od 9-15h u salonu Delta Automoto, Honda.)
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Re: Test vožnja

Mozda ti se i javi drug clan foruma koji radi u Stojanovu
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• level3
      CBC Senator XXL
      • 29.01.2006
      • 857
      • BGD, V.B. Karaburma

Re: Test vožnja

Vozilo se: novi Accord 2.0 (automatic) i 2.2 i-DTEC (manuelni), CRV, Civic sport 1.8, Civic 1.8 sedan i novi Jazz

Insight jos nije u prodaji kod nas.

Odusevljen sam Accord dizelom.
      www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

Working...
      X