evo mozda je ovo tvoj tip motora, pise i koje modele ide, ali nema nista o karburatoru:
FE
The 2.0 L (1998 cm3) FE has a square 86 mm bore and stroke. It was available as an 8-valve SOHC and 12-valve SOHC. Outputs are 90 hp (66 kW) for the 8-valve 1 barrel carburetor version, 100 hp (74 kW) at 5600 rpm and 156 N·m at 3700 rpm for the 2 barrel carburetor version, or 118 hp (88 kW) at 5300 rpm and 178 N·m at 3700 rpm with fuel injection, 12-valve SOHC and higher compression (10:1 vs 8.6:1).
usljed podešavanja karburatora počelo mi gorivo da izlazi na ispušnu granu. Sta bi sad to moglo biti? kolega mi kaže da se iz prostora za gorivo u karburatoru počelo preljevat gorivo. provjerim plovak podesim ga na niži nivo goriva a isto se dešava. gdje ima dizna, vijak ili nešto treća za regulaciju količine goriva koja se ubrizgava u usisnu granu.
na www.mazda-hr.com forumu ima sigorno neko, ko bi te mogao uputiti na nekog majstora u hrvatskoj. ne znam sta drugo da ti kazem. ja imam 929 sa karburatorom, kod mene je od 1998. i nisam nikad imao problema sa karburatorom. mozda je neko pre tebe cackao pa da ni ne znas, mozda je zeznuo nesto.
Comment