Krovni prozor - zamena zaptivnih guma

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gruja
    CBC Senator XXL
    • 09.02.2006
    • 614
    • Bgd
    • Alfa 75 TS

Krovni prozor - zamena zaptivnih guma

Da li neko zna majstora koji hoce da se bakce sa tim?

Naime, gume koje zaptivaju staklo na oknu krovnog prozora su propale. Nakon 25 godina nije ni cudo...

Zamena prozora ne dolazi u obzir jer su hebeno preskupi a problem je samo u gumi. Skinuti prozor takodje nije problem, samo mi treba neko ko ce to da predihtuje...

Tako da ako neko zna za nekog majstora koji hoce to da odradi nek javlja!!!
    Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
  • Bane
    CBC Senator XXL
    • 30.05.2006
    • 344
    • Konjarnik Bg

Re: Krovni prozor - zamena zaptivnih guma

Grujo ajde ponovo propale su gume na krilu prozora(falc)ili nisam dobro shvatio??
    Daj sliku da vidimo o cemu se radi!!

Pozdrav

Comment

• Gruja
      CBC Senator XXL
      • 09.02.2006
      • 614
      • Bgd
      • Alfa 75 TS

Re: Krovni prozor - zamena zaptivnih guma

Uf, nisam u mogucnosti da slikam, nikako, pa cu probati da detaljno opisem...

Elem, krovni prozor je iz dva dela naravno, onaj ram sto je na krovu i deo koji se odize (taj nas interesuje).
      Posto je to stara konstrukcija, nema sarke na sredini vec na vrhu i odize se kao oni primitivni siberi za kola sto su se naknadno urezivali u krov.

E taj deo koji je pokretan je aluminijumski okvir i duplo staklo na njemu. Izmedju stakla i okvira je zaptivna guma (kakogod da se zvala) koja je propala i pocela da pusta vodu. Sad mi treba neko da je zameni.
      Prozor mogu i sam da skinem, nije nikakava komplikacija, a dihtovanje prepustam strucnijim licima
      Posto je to guma a ne git i slicna sr*njca ne znam moze li to obican staklorezac da odradi?
      Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

Working...
      X