Ne verujem da je dobro mesto za pitanje, ali me zanima, da li se 323f za americko trziste pravio 87-e ili ne? I koliko moze da kosta takav auto 87-o godiste? Pojasnicu...
Kupovina Mazde
Collapse
X
-
Re: Mazda 323f gt
To znam i ja, al sam cuo neke pametne ovih dana, pa da se proverim, jer mi nude neku mazdu za koju se na kraju ispostavilo da nije iz amerike, jer nisam bas toliko glup, nego je 91-o, pa je kad je uvozena na beli manastir, upisano da je 1987 god zbog motora 1.3 koji je ubacen u nju, a taj motor je bio 87-o, iz modela pre, tako da smo na kraju ustanovili sta je i kako je, i nisu uspeli da budu neki kao prevaranti. E sad mene zanima, koliko bi taj auto mogao da realno vredi, jer ga ovi nesto nenormalno cene po meni?
Comment
-
-
Originally posted by amavrenskija znam koliko sam dobijao za moj... nudli su mi do 3600e, tu sam se vec malo razmisljao ali ga opet nisam dao... tako da je jos kod mene...
Comment
-
-
pa daj neki malo bolji opis, neko ce ti sa foruma sigurno reci da li vredi ili ne vredi te pare... kilometraza, oprema, motor, itd... ako mozes i sliku da bacis i odmah ce ga ljudi proceniti, pa ces znati na cemu si... jedino tako se moze nesto reci...
jedno pitanje. koje boje da bude mrezica, da uzmem onu sivu (kao boja felni nesto tako, ne niklovanu), ili da bude crna u boji kola?
Comment
-
-
ja mislim da je puno... motor se ne zna od koje je mazde i njegova tacna kilometraza jer nije ta sa sata sigurno. plin neki najobicniji je od 150e pa nadalje... motrori u njoj su od 1.6 do 1.8, u vise varijanti po standardu... javice se jos neko pa ce ti reci svoje misljenje... vidi po oglasima kako se krecu cene, u takvom i boljem stanju, pa ces i sam odrediti...
Comment
-
-
ma to ti se ne isplati ni dzabe da ti daju ,sa tim autom sigurno nesto nije uredu, 1.3 motor!? 87god!? americko trziste!? a verovatno i kilometraza! pre mesec dana na bubanj potoku sam video crvenu eficu 1.6 16v plin ,felne,u sasvim korektnom stanju 2500eur.
Comment
-
Comment