Da li neko zna zasto su zagradili neka od ukljucenja na mostar? tipa iz pravca zeleznicke stanice i iz pravca buvljaka? Pretpostavljam da ima neke veze sa univerzijadom, ali ne shvatam vezu.
Zatvorena ukljucenja na mostar?
Collapse
X
-
Re: Zatvorena ukljucenja na mostar?
iz savske i JG su zatvorena ukljucenja da bi bila veca prohodnost na Gazeli. To su i postigli, ali su postigli i celodnevne kolone ka Gazeli u oba smera. Npr. jutros mi je trebalo 30 min od Konjarnika do Belvilla, i to u 7.40 kada ranije nije bilo teorije da bude guzve.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Turaka ima za izvoz.Ne mozes da prodjes od njih,u zadnjih nekoliko dana oni spartaju kao ne normalni.Sad je najveca guzva zbog njih.
Kaze meni drugar u vidi ih mamicu im yebem voze levom trakom i nece da se pomere pa sve bi ih pobio.Reko nemoj da ih pobijas na nasoj teritoriji ,nema gde toliko da ih saRanimoVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by Vlada_nbgdMa gde bolje,pa ono je bio horor.Svako jutro prelazim gazelu i dok su bile blokade od hitne pa do arene mi je trebalo i po desetak minuta,sad tuda prozujim za 2-3 minuta...Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
Comment