sta i kako: Guca 2009?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

sta i kako: Guca 2009?

Nesto se dogovaram sa drugarima da se pustimo do Guce. Sad me interesuje sta i kako se ustvari placa tamo. Cuo sam razne price, te parking 1000 dinara, te neke 3 kapije, bla-bla?
    Moze neko da mi kaze kako je to u stvari?
  • weasel
    CBC Veteran
    • 07.06.2005
    • 115
    • Novi Beograd

Re: sta i kako: Guca 2009?

1000 dinara parking za sve dane guce
    Ulaz je besplatan

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

odete busom, ponesete satore i opijanite se svako vece ili platite smestaj po 10 evra krevet i vratite se busom

jednostavno i jeftino

Comment

• milannik
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2004
        • 1455
        • Niš

A da parkiramo kombi (islo bi vise nas) u Cacku, pa da hvatamo neki lokalni bus?
        Nisam uspeo da nadjem nigde na netu opciju da rezervisem sobe, posto ji li neka turisticka organizacija ili nesto??
        Ide li jos neko?

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

a mozda ima i nekih clanova foruma koji su iz cacka koji vam mozda mogu pribaviti informacije

ove godine je zbog krize ulaz u gucu i ulaz na stadion besplatan
          ali zato verujem da ce biti malo teze naci parking mesto, ali sumnjam da ce biti nemoguce jer se pakrinzi naplacuju najverovatnije jer su to u glavnom privatni posedi
          licno, ja svake godine idem autom i svake godine nadjem parking mesto
          a ima i opcija da se od Cacka ide linijskim taxijima (minibusevi, automobili....) sto nije skupa varijanta, a idu bas cesto
          a i moze da se pije do izuvanja
          ali to je nama opcija, kojima je guca na 20km
          ako planirate na vise dana, te vam informacije ne mogu dati, jer se nikada nisam raspitivao za smestaj, ali mogu pokusati da saznam nesto
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• milannik
            CBC Senator XXL
            • 23.12.2004
            • 1455
            • Niš

Koliko je od prilike prevoz do guce?
            Ima li hostela/hotela jeftinih u Cacku?
            Ima li mesta kod tebe u dvorisu za jedan kombic?

Comment

• skyline
              CBC Senator XXL
              • 31.07.2007
              • 3149
              • Cacak

cene taxija, minibuseva, linijskih taxija.... su sledece
              minibus izadje oko 200-300 po osobi
              zakupljen kombi (kolega moj vozio) , za 8 osoba je uzimao 1500-2000din
              taxi cacak guca ili obrnuto za 4 osobe je 1000-1200
              dakle, svaki prevoz je od 200-300din
              a ima i autobus Cacak-Guca, koji saobraca u znacajno jacem rezimu (recimo na sat vremena, ali ovo je nagadjanje) za sabor, i on ja mislim da kosta 150din

za hostel ne znam, a hotel mozete pogledati na internetu (hoteli/moteli cacak), gde mozete izvrsiti i rezervacije i saznati cene smestaja

kod mene u dvoristu ima mesta, ali je 10km od grada jer mi je to u selu , ali ima mesta za kombic ispred zgrade, i nema nikakve bojazni da iko ista ceprka oko vozila

mada ni odlazak kombijem do Guce nije glupa ideja, jer vam je najprakticnije zbog stvari, osim ako ne planirate ulubljivanje od piva, rakije i ostalih opijata
              Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• milannik
                CBC Senator XXL
                • 23.12.2004
                • 1455
                • Niš

Posteno govoreci strah me je da nam ne uzmu 3000 hiljade za parking posto se za buseve i dostavna vozila placa 3000 svaki put kad dodjes na parking, tako pise na nekom sajtu...

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

hm, e to nisam znao, i to stvarno treba da izbegnete, jer je suludo placati tolike pare
                  imate varijantu i da dodjete malo ranije pa parkirate malko dalje pored puta za dz

Comment

• vracarac
                    CBC Senator XXL
                    • 04.11.2007
                    • 364
                    • Beograd
                    • Opel Astra G

Guča spremna za 49. Dragačevski sabor
                    31.07.2009. - 14:41
                    Guča je već spremna za 49. Dragačevski sabor, mada će trubačka budilica zasvirati tek u sredu ujutru.
                    Prilazni putevi iz pet pravaca su u dobrom stanju, komunalne službe rade u tri smene, a ugostitelji su već postavili šatre i druge objekte.

GUČA Najviše vozila se očekuje sa Ibarske magistrale preko Čačka i planine Jelice. Spremna je i saobraćajna policija, koja će danonoćno brinuti o bezbednosti putnika. "Sve smo učinili da se naši gosti za vreme pet saborskih dana osećaju prijatno i bezbedno i da im se u Guči događaju samo lepe stvari. Očekujemo više stotina hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva. Za sada je najviše najava, kao i ranijih godina, stiglo iz Slovenije, Republike Srpske i Makedonije", izjavio je Adam Tadić, direktor Doma kulture u Guči.
                    Organizatori su saopštili da je do danas dolazak na sabor najavilo blizu 500 novinara i oko 50 domaćih i stranih televizijskih ekipa, kojima je na raspolaganju moderno opremljen pres-centar, neposredno iza bine namenjene za takmičarski deo ovog velikog etnofestivala. Za goste koji se odluče da u Guču dođu vazdušnim putem pripremljen je prostor za sletanje helikoptera. Zbog opšte ekonomske krize pristupi svim programskim sadržajima su besplatni, a cene ugostiteljskih usluga neznatno više nego lane. Prenoćište u samoj Guči i bližoj okolini košta od 12 do 30 evra u dinarskloj protivvrednosti. Osvetljen kamp u dvorištu osnovne škole ima 750 mesta. Cena petodnevnog iznajmljivanja šatora za dve osobe je 25, a za šetoro 55 evra. Gostima su na raspolaganju uslužne trpezarije sa roštiljem, tuš kabine i mini prodavnica.
                    U turističkoj ponudi su svakodnevni izleti do Rćanske pećine autobusom iz 1939. godine, koji je korišćen pri snimanju serije "Ranjeni orao", i posete Ovčar Banji, gde je omogućeno i splavarenje na jezeru hidroelektrane u Međuvršju. Pripremljena su i neka iznenađenja za svaki od pet saborskih dana, sve do nedelje, i uveče, 5. avgusta, kada će posle završenog trubackog nadmetanja zaigrati oproštajno saborsko kolo.

Izvor: 24 sata
                    Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• MOSLER
                      CBC Senator XXL
                      • 27.05.2005
                      • 1064
                      • Niš

@milannik, videh malopre reklamu za organizovan prevoz autobusom do Guce i nazad po ceni od 1000 dinara.Ako te zanim a mogu da pogledam pa da ti javim broj tel.

Comment

• skyline
                        CBC Senator XXL
                        • 31.07.2007
                        • 3149
                        • Cacak

mozda neko pronadje neku korisnu informaciju ovde

Comment

Working...
                        X