kakvo ludo "potezanje" :)))

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mirdza
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2005
    • 2437
    • Katowice (PL) / Banja Luka
    • AGP / W126

kakvo ludo "potezanje" :)))

vracam se danas sa posla i stajem na semaforu (skrecem lijevo). sa moje lijeve strane staje crvena mx-3 koja takodje skrece lijevo. bacim pogled na auto, upali mi se zeleno i krenem - sasvim normalno, bez skripe i sl. kad sam
    vec usao na ravni dio skontam da mazda pokusava da me prestigne sa desne strane. kontam - sigurno je neki dripac dobio auto od tate/mame pa hoce da pokaze da je "faca"... (nije da ne dam nikome da me prestigne ali neki balkanski inat proradio) vucem 2-gom i prebacujem u 3-cu na nekih 7000rpm i tek onda skontam da auto vozi riba od svojih 30 i kusur godina... jos skontam u autu fotelju za dijete sa sve djetetom u njoj. i ne znam da li da se smijem ili da placem! isli smo tako do nekih 140-150 uporedo (ne znam tacno koliko ali bio sam u 3-oj blizu red line) kad je majstor sa gradskim autobusom ´ladno iskulirao pred nju iz bocne ulice... a ja produzio u svojoj traci...
    i ne znam ko je ludji - ja sto se zaj*bavam bez potrebe, ona sto vozi tako (ogranicenje je na tome mjestu 70) sa djetetom u autu (ja sam bio sam) ili mozda sofer autobusa koga zabole hoce li se ko zabiti u njega ili ne...
    Zovem se Miroslav i pravim igračke.
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

Aaaa pa MX 3 lepo povlaci narocito ona V6 2.0 sjajan autic

Comment

• mirdza
      CBC Senator XXL
      • 14.03.2005
      • 2437
      • AGP / W126

ne znam koji je motor, nisam joj vidio gepek
      ali da nije bilo autobusa vjerovatno bih "poduvao"...

Comment

• mirdza
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2005
        • 2437
        • AGP / W126

a da imam ovaj motor iz avatara (1.8VVC 160KS)...eee...bilo bi zabavno...
        a ja mlad i nejacak sa svojih 110-115KS...

Comment

• tenzo RS
          CBC Senator XXL
          • 01.11.2004
          • 309
          • Krusevac
          • Saab 9-3 TiD

Originally posted by Wiz
          Aaaa pa MX 3 lepo povlaci narocito ona V6 2.0 sjajan autic
          ...1.8 V6...i ne podsecaj me na nju...zbog nje imam postraumatske posledice...

...drugar je ima vec 6 7 godina...i jednom, dok jos nije polozio, dolazi on kod mene i kaze: uzeo sam mici (tata) auto, ae se provozamo malo...psihofizicko maltretiranje je trajalo nekih sat vremena...zavrsilo se prinudno...neiskustvo a brz auto = bocni udarac sa predbrzinom oko 100 kmh u tada par meseci star audi A4, koji je udario u kadeta, a kadet razvalio juga...inace ispred vrlo posecene picerije u krusevcu...sva sreca nikom nista fizicki nije falilo...
          ...poslednju psihotorturu sa istim akterima doziveo sam pre par nedelja kad smo se izokretali...rezultat = polomljena felna i zadnji trap...

...inace sto se auta tice...sa svojih 136 konjica uopste nije bezazlen...ali sto se zvuka tice...
          8 i 300...u firungu !!!

trazis kvalitetan turbo servis za remont turbine?

Comment

• mirdza
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2005
            • 2437
            • AGP / W126

ma nije mi uopste bio trip da se trkam (kao sto sam i napisao)...ali sam se istripao kad sam vidio ko vozi ("teta") i uopste kasnije - zglobni autobus sa 20-30km/h ulazi na glavnu i ne j*be nikoga 2%...

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

A da jeste 1.8 je najmanci V6 u masovnoj produkciji koliko ja znam

Comment

Working...
              X