Da li moze neko da mi pomogne u pronalazenju nekog linka ili slicnog gde se mogu videti tipovi sijalica koja koriste vozila novijih godista,marke vozila nisu bitne?!
Automobilske sijalice
Collapse
X
-
Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
-
-
ex SAABotražitelj
Comment
-
-
Re: Automobilske sijalice
Nema bolje stvari od "Osram" sijalica...
http://www.osram.com/osram_com/Consumer ... index.htmlOPEL Astra 1.6i
OPEL Kadett 1.6
ŠKODA Favorit
Comment
-
-
Pozdrav...treba mi pomoc.Koja sijalica je na Puntu mk2 za kratka svetla?Za duga sam skonto da je h7 jer je pristupacna i lako sam proverio...a za poziciju je malo zabaceno i nisam uspeo da je izvadim(nisam se ni trudio bas previse a mozda bi i mogao da izvadim ali reko da ne pokvarim jos nesto ili sijalica da ne pregori).posto u kolima nemam rezervu pa da znam sta da uzmem tj koji set sijalica da uzmem...
Comment
-
-
Na Punta u kratka idu H7 sijalice
Uzeo sam Osramove Night Breaker, za sada sam zadovoljan, mada na drugim sajtovima navode da im je dosta kraći radni vek...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...
Comment
-
-
Originally posted by AzraelVozim Fiat Brava, i na osramovom sajtu mi izbacuje da su mi H1 sijalice i za duga i za kratka svetla. Kako da razlikujem kratko od dugog svetla prilikom kupovine sijalica?
Konfigurator za PHILIPS sijalice:
http://www.lighting.philips.com/in_en/c ... ng&lang=en...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...
Comment
-
-
skoro sva nova europska auta koriste OSRAM ili bosch sijalice ,sada je najpopularnija OSRAM nighr breaker , jos uvek nisu legalne u USA pa tako neke marke euro auta ih skida , recimo volvo je imao recal na skoro sve osram sijealice , jer kobajaga nisu USA DOT potvrdjene ...
Comment
-
-
Comment