Pre nekih godinu do dve dana resio ja da kupim automobil i tako gledao ponude po zavicaju i posle nekih mesec dana svidi se meni seat cordoba (lep automobil onako na prvi pogled), krenem ja tako skupljati informacije od mehanicara a oni mi odgovaraju tipa u njemu je golf-ov motor jeftin je za odrzavanje, imas delove na svakoj "trafici" itd. priupitam ja mog "prijatelja" svercera sta mi je ciniti a on odgovara dal si ti normalan kakva cordoba neces ti njega nikome prodati, ko mislis da ti kupi tog spanca to je sranje od auta i td. a za uzvrat mi nudi golfa 3 za nekih 1k eurica vise, medjutim ja ne budem "blesav" pa ti odlucim da ustedim 1k eurica i kupim seata jao kuku meni, i za nekih godinu dana ja ti puknem jos nekih 1,5-1,7k evrica na popravke (vise bio kod me'anicara nego kod mene)... Tako nekako dovedem ti ja cordobu u extra stanje kad ono iskrsne mi prilika da kupim mazdu 626 '02g (automobil za kojim sam se sa setom okretao na ulici, i jos karavan(volim karavane)) mazdicu dovezao poznanik iz svice, istog momenta ti oglasim ja prodaju mog "ljubimca" seata kad eto ti ga muku mucim da ga prodam krenem ja sa nekom iole pristojnom cenom nece niko da ga pogleda spustim ja za pola od onoga sto sam ulozio opet nista, (ispostavi se da je "prijatelj" svercer bio u pravu), a strpljenje drugara od koga kupujem mazdu polako izdaje! zamolim ti ja opet "prijatelj" svercera da mi pomogne oko prodaje seata i saveta za mazdu kad me on naruzi i natuzi dal' sam normalan kome mislim kasnije da prodam mazdu koji ce mi djavo, sta da radim s njom znam li ja koliko je odrzavanje, potrosnja itd. i covek me baci u dilemu (uplasi me da ne bude u pravu kao za cordobu), ali ja tvrdoglav pa ne obracam paznju na njegove kritike nego cu ti lepo kupim japosa...
...tako da ne bih smarao vise sa mojom glavoboljom, jednostavno, AKO IMATE NEKO MISLJENJE SAVET ILI SLICNU SITUACIJU napisite, UNAPRED ZAHVALAN!!!
PS
omagajte ljudi niko me ne podrzava u kupovini mazde a ja bih da se zabacim pustim mjuzu, izbacim ruku kroz prozor i polako prodefilujem gadom, i natrljam nos svima nek puknu od muke sto me odgovaraju od japanca!!!
...tako da ne bih smarao vise sa mojom glavoboljom, jednostavno, AKO IMATE NEKO MISLJENJE SAVET ILI SLICNU SITUACIJU napisite, UNAPRED ZAHVALAN!!!

PS

Comment