Uvek i zauvek, u pola dana u pola noci kada me neko pita, samo ovaj:
Ferrari 308 GTB
Isečeš krov, pustiš brkove i ljubavni tepih, havajka, i budeš pljunuti...
A ne NIKAKO 308 GTS ( oznaka za spajder kao sto je ovaj na slici koju si postavio, GTB je kupe ili ti berlina), prvenstveno sto su SVI za americko trziste sto zanci "ugusen" motor za nekih 15 ks i smenjen RPM na 6600 (zbog ekologije) a kakav je to Ferrari ako nemozes da cujes onaj ludacki zvuk. Inace 308 GTB je moj dream car, mada ako bih poceo da buncam........onda je to ovaj:
Ferrari 288 GTO
lici samo ali nije isti, naslednik cuvenog 250 GTO (ili ti model za kojeg je Enco reako da je prebrz i preopasan i produkcija je stala na 39 kom, mislim da je jedan od najskupljih automobila na svetu) i preteca F40, F50 i Enca. Inace, 288 GTO svoju svrhu nije nikada ispunio jer se pravio (da bi ispunio homologaciju na bazi mog omiljneog 308 GTB) za cuvenu grupu B trkackih autmobila (kao i porshe 959 koji je istina imao 3 trke) koja je u medjuvremenu ukinuta dok su ova dva automobila bila spremna. Produkcija je stala na 272 kom. Mislim da je prvi Ferrari sa turbo motorom koji je imao EFI (Weber-Marelli). Postojala je i evoluzione verzija, iz koje se jasno vidi odakle je nastao F40.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Hmm, ne bih mogao da izdvojim desetak njih, ima ih vise.
BMW E60 ///M5, Alpina B10 BiTurbo, BMW E26 M635CSi, E38 750i, ///M3 E92, ///M5 E34, Porsche 997 GT3, GT2, GT3RS, Turbo, 912, Bentley Brooklands, Audi S8, R8, RS6, RS4, Sport Quattro, Renault 5GTT, Nissan GT-R35, Gemballa Avalanche (bazirana na Porsche 997), Lambo Countach LP500, Caterham Levante, Lotus Omega,, Brabus Bullit C class, Zastava 750, Mercedes G55 AMG, Range Rover Sport, Hummer H1...
Uglavnom, BMW i Porsche najvise volim.
///M5 E60
997 GT2
Comment