Vecita dilema oko izbora guma

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Black Knight
    CBC Senator XXL
    • 13.10.2004
    • 2020
    • Novi Beograd, kicblo

Originally posted by Dora
    Onda treba udariti štoplu da ne ispuste vazduh a prethodno olizati da se vidi jel puštaju. Povremeno treba stisnuti da se vidi jel omekanilo da bi se na vreme reagovalo. Ako pišti prilikom stiska onda negde pušta i treba pažljivo ispitati gde je kvar. Najbolje da se potope u neku kadu ali prethodno treba začepiti sve otvore ali povremeno onaj gornji osloboditi da guma diše, na ovoj vrućini ni njoj nije lako....
    e ja sam bas probao tako pre neki dan... ne znam koja baese...
    Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• TETAK
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3034
      • Čačak, Srbija

Veoma je važno paziti na godinu proizvodnje gume.....ume da se ukrti i onda gubi svojstva......!Nije sve jedno!
      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Black Knight
        CBC Senator XXL
        • 13.10.2004
        • 2020
        • Novi Beograd, kicblo

pa ne znam...ali ja nekako preferiram neke celave...sta znam...ono taman izgube mekocu...pa tu negde oko dve banke...
        Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Originally posted by TETAK
          Veoma je važno paziti na godinu proizvodnje gume.....ume da se ukrti i onda gubi svojstva......!Nije sve jedno!
          Hm, pa šta znam, ima tu svašta... Nije violina kriva ako ne znaš da sviraš Ove mlade gume daju onako rezultate u oštroj vožnji u svim uslovima a matorije gume su prošle mnogo puteva pa znaju dobro kako se vozi a i to je na svoj način dobra vožnja. Sve je stvar u stilu vozača, treba se prilagoditi uslovima puta i guma samo peva...

Nije sve u lovi, ima nešto i u novcu
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
          X