Informisanje u vezi za uvozom u kupovinom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bohem
    CBC Član
    • 17.04.2009
    • 13
    • Beograd

Informisanje u vezi za uvozom u kupovinom

Postovani clanovi foruma i cluba mazda serbia,

Hteo sam da pitam nesto, tacnije da se malo informisem. U nekoj skorijoj buducnosti planiram da uvezem polovnu mazdu 3 iz inostranstva ali koliko sam ja video i po nemackoj italiji itd. su cene dosta visoke tacnije skoro kao i kod nas. Izgleda da bez 10 000 evra nista od te price, ali svaki evro vredi jer je po meni najkvalitetniji auto u klasi i ne moze da se poredi sa nekim golfom ili astrom. Ako moze neki da mi da savet kako uvesti najpovoljnije mazdu 3 2004-05 iskljucivo sa motorom 2.0 .

Srdacan pozdrav i uskoro se i sam uclanjujem u Mazda klub serbia
  • RedboX
    CBC Senator XXL
    • 28.11.2006
    • 1537
    • Novi Beograd

Re: Informisanje u vezi za uvozom u kupovinom

to godiste pa cak i mladje recimo 2006 imas i po placevima u beogradu za cenu od oko 8000 eur, mislim da su iz italije ove bile jer sam gledao sa kolegom i bas smo je prevrnuli skroz izgledala je ok.Motor nismo mogli da probamo jer je bio prazan akumulator ali je unutrasnjost bila maksimalno ocuvana kao da nije puno koristena ili da je taj neko vodio racuna.Nismo videli vidljive tragove ostecenja ili ulubljenja sto ne mora da znaci nista ali je prijatno za oko. Mislim da je bas bila 2.0 dizlo a plac je onaj u bloku 45 preko puta pijace kada iz jurija gagarina skreces prema domu zdravlja nbgd pa ne ides levo na pijacu nego desno u prvu ulicu (plac je izmedju j.gagairna i te prve paralelne ulice) pa ako mozes pogledaj da li imaju nesto za tebe.
    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• Bohem
      CBC Član
      • 17.04.2009
      • 13
      • Beograd

Druze,

Hvala ti puno na odgovoru ja zivim tu u 45 bloku bas cu da odem da pogledam, ali znam kakvi su nasi ljudi 50% automobila na prodaju kod nas je vracana kilometraza, a sada ima i onih sa premestanim volanom, zato sam i hteo da je uvezem. Platio bih i malo vise ali bih hteo da mirno spavam i da znam da ce me sluziti i da me nece zezati dugo dugo, jer znam koliko su mazde dobre i kvalitetne, a kada jos extra vodis racuna i odrzavas redovno ima da radi bar 10 godina bez mana. Samo bih voleo da kada vec kupujem dobar auto da zaista bude dobar, tacnije sto se kaze ko casa, jer ipak nisu to male pare uopste da bih rizikovao da ubodem neku rupu bez dna. Inace mazdu dizel ne bih kupovao jer su im benzinci neprevazidjeni pogotovo ti jaci 2.0 , znam da prave i dobre dizele ali japanski benzinac je benzinac i po. U svakom slucaju to na placevima su koliko sam cuo vecinom nagazne mine.

Srdacan pozdrav

Comment

• Bohem
        CBC Član
        • 17.04.2009
        • 13
        • Beograd

Sta reci,

Bio sam na placu u 45om bloku i bacio malo pogled. Ima 3 mazde, jedna sestica i dve trojke. Prvo sam bacio pogled na trojke, jedna kosta 9000 a druga 9500 obe 2005-o, stim sto druga ima vise opreme i lepsu metalik boju alu felne i jos neke stvari, inace obe su presle oko 110-120 000 i obe su 1.6 TD. Ali ono sto me je zacudilo par mesta pored ima jedna mazda 6 karavan 2.0 Tdizel isto godiste kao i ove dve sa predjenih oko 78 000 km u fulu auto izgleda ko nov kosta 8700 eur. E sad mi nije jasno kako je moguce da je sestica skoro 1000 evra jeftinija od ove trojke kada je bolji auto i isto godiste i skoro duplo manje presla, tu mi je nesto sumnjivo. Ne znam ova sestica mi se bas svidja za te pare je ok i kad jos sve bilo kako i pise i da nije udaran. Jedino sto ja trazim bas trojku jer je ovo preveliko i jos karavan nije za grad nikako, ali da je dobra dobra je. Ako znate jos neki plac ili neke ljude pouzdane koji uvoze automobile koji ne vracaju kilometraze da bi bolje zaradili javite.

Pozdrav

Comment

• stevak
          CBC Senator XXL
          • 31.05.2009
          • 1215
          • Zemun
          • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by Bohem
          Ako znate jos neki plac ili neke ljude pouzdane koji uvoze automobile koji ne vracaju kilometraze

Druže, pogledaj po stranim sajtovima sa kolikim km. se prodaju automobili. Kod nas, kad se prodaje to isto, nijedan nema toliko. Svi imaju manje(!)
          Zapitaj se kako sličan auto, ovde i preko, imaju skoro istu cenu, a ovde još ide carina, pdv i zarada uvoznika. Nešto tu ne štima.
          Moj glas ide za to da sam nađeš i uvezeš auto. Pa čak i tamo da otvoriš "četvore" oči jer su se i oni preko izbezobrazili.
          ex SAABotražitelj

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Najbolje ti je da trazis auto od privatnog lica koje je kupilo i odrzavalo auto kod ovlascenog servisera tokom garantnog perioda (a mozda i nakon toga). Kostaju vise, ali nema macke u dzaku.
            Druga varijanta je uvoz automobila koji kupis kod dilera i koji za njega garantuje.

To su najskuplja i najsigurnija resenja.

Comment

Working...
            X