Pa verovatno si u pravu, u odnosu na ovo sto si ti uradio bi izgledalo jadno, ali ne bih se odvajao od puno para za to, jedini prob...
Videcemo uostalom kada se definitivno odlucim da pocnem da radim to, jer mi sto sa staklom na sred sobe jos uvek nije neko specijalno resenje, jer imam neartikulisanu bebu od godinu dana punu energije..
Pa sve bebe su po pravilu neartikulisane, i sto ih duze stitis to duze ostaju takve. Pusti ga da se olupa par puta, znas kako ekspresno nauci sta ne treba da radi, i posle nema brige
Ja ne znam sto se toliko tripujete oko tog stakla i lomljave istog...kada bi videli na sta meni stan lici, pobegli bi sa malom decom vristeci napolje, u strahu od lomljave nekog staklenog panela. Staklo 15mm dimenzija 50x50cm moze da drzi jedno 300kg i nema sanse da ga polomis niti mu krajcujes parce sa ivice.
The difference between men and boys is the price of their toys
Ja imam nameru, da ako nadjem podesan auto, odfikarim ceo zadnji deo i od toga u prtljažniku kreiram dvosed(najmanje)! Za ovu operaciju najpodesniji su američki utomobili, sa onim krilima pozadi i fantastičnim stop svetlima......ali videću ide zima, a ja se nikuda ne žurim!
Staklo za klipove, kao i na "Radilica" stolu, zalepljeno UV lakom. Sami klipovi inace nisu fizicki pricvrsceni za blok, samo se oslanjaju suknjicom na ivicu hilzne, pa se celo staklo sa sve klipovima moze odici od bloka radi ciscenja. Sve u svemu, s obzirom da ovako nesto radim prvi put, a konkretno ova dva resenja i izgled stolova sa nacinom oslanjanja stakla nisam video negde da su isprobana niti da je neko to uradio na slican nacin - jos je i dobro ispalo
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment