Posto znam da se odrzava aeromiting u Batajnici sada u nedelju,zamolio bih clanove foruma koji budu prisustvovali i pravili fotke i video klipove da ih ovde kache...
Aeromiting Batajnica 13.Septembar
Collapse
X
-
Re: Aeromiting Batajnica 13.Septembar
hehehe pa zet mi organizuje jedan lep deo aero mitingaSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
ja iskreno nesto nisam bas zaludjen za avionima. i ovako neznam sta jos nisam vozio pa bi to ostavio onako protiv maleraa zetu cu reci. i onako je duzan
(dalje cu da cutim)
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
stigla dva eurofajtera vredna sitnih 120.000.000,00 miliona iz italije, jedan f16 iz danske, miraž 2000, gripen, jos 2 f 16 iz turske, pc9 iz slovenije............................ inace ulaz je 200 kintiSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
koliko sam ja skapirao za parking je "mrka kapa" .. a i ko zna kakva tje guzva da bude ka batajnici.
ja tju Beovozom,kazu da tje da bude neki "shatl" autobus od zeleznicke stanice Batajnica do batajnica aerodroma.
da li postoji shansa,da NEbude karata na samom aerodromu ??
Pежим саобраћаја за аеромитинг Батајница 2009
Посетиоцима Аеромитинга "Батајница 2009" у недељу 13. септембра за долазак на аеродром биће на располагању линије градског и приградског превозника ГСП-а и "Ласте", које ће саобраћати по посебном режиму.
Траса линије ГСП "706" и "706Е" у недељу биће продужена, тако да ће аутобуси саобраћати до окретнице код предузећа "Пинолес" у Новој Пазови. Истовремено, линија "73" саобраћаће редовном трасом, али ће режим полазака бити појачан у време одржавања аеромитинга. Поласци ће бити најгушћи у времену највећег прилива гостију, од седам ујутру до 11.30 часова, као и после подне, од 15 до 18 часова.
Због очекиваног великог интересовања грађана за аеромитинг у недељу биће уведена и специјална "шатл" линија, која ће саобраћати од окретнице аутобуса "73" код железничке станице у Батајници (докле се може доћи и Беовозом) до капије аеродрома. Ова линија ће саобраћати од 7 до 18 часова.
Због очекиване гужве на прилазима аеродрому, саобраћај на Батајничком друму у време одржавања летачког програма биће под посебним режимом. Саобраћај на овој траси биће у функцији одржавања аеромитинга, што подразумева и једносмерно кретање возила, у зависности од прилива возила са посетиоцима.
Аеродром Батајница и његова околина располажу паркинг простором ограниченог капацитета. Због тога препоручујемо грађанима да користе линије градског превоза за долазак до аеродрома, а да возила паркирају на доступним паркинзима у граду.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Nekada sam i ja radio na aerodromu.
E sada...
Ako se ne otvore kapije aerodroma i ne koristi unurtašnji parking, koji inače jeste mali, stvarno nemam ideju gde će ljudi da se parkiraju. Jedino ostaje uz sam put prema Pazovi. I tu može da se parkira mali broj vozila.
A ostali??
Zna li neko?...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...
Comment
-
-
Comment
-
-
zao mi je sto nisam mogao da prisustvijem spektaklu, imao sam neke porodicne obaveze... nadam se da ste uzivali i onako sa TVa mi je delovalo stvarno svetski.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment