VIP podigao cene za prepaid korisnike

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StudentBGD
    CBC Senator XXL
    • 18.12.2007
    • 1027
    • Beograd

Re: VIP podigao cene za prepaid korisnike

Drugari, ja imam isti broj na Mobtel/Telenor mrzi od 99-te. Mislim da je do skora MTS bio bolji ali da su se sada izjednacili. Ja nemam nikakve zamerke u poslednjih par godina... Imam paket Prenesi 325 - dakle 325 minuta ka svim mrezama i fixnim telefonima u zemlji i isto toliko poruka. Vise ne koristim fixni tel a ovaj mi (bez roaminga) retko dodje preko 1500-1600 din. Steta jedno sto jos nema onih fora kao u inostranstvu da svaki mesec ostvarujes neki bonus pa te onda jednog dana pozovu i kaze - Gospodine, dodjite da izaberete telefon po zelji, zasluzili ste jer ste nas verni korisnik...
    Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Mene skoro iz Telenora zvali upravo zbog toga, da mi poklone telefon - ali ne zato sto sam im super musterija jos od prvih mobilnih telefona u Srbiji, nego zato sto sam pre 2 meseca uzeo 066 broj da me vise ne deru sa roamingom - pa kad su videli da im iznos racuna drasticno opada, eeeee onda je bilo dodjite da vam poklonimo telefon Vazi, hvala, ali sad vam dzaba
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Pele
        CBC Senator
        • 01.07.2006
        • 262
        • Požarevac

U VIPu su amateri i nepismene budale . .. o telekomu neću ni trošiti kožu sa prstiju i tastere za kucanje.

Probao i jedne i druge, i sada sam evo već godinu na Telenor postpaidu, i nikakvih glavobolja nemam . ..

Comment

• vladaa
          CBC Član
          • 07.08.2009
          • 65
          • nis

Au koliko negativnih iskustava sa VIP-om Izgleda da je samo meni ok poslovanje sa njima.A presao sam na 061 posle 6 godina koriscenja 063 iz razloga sto su mi natrpali na racun roming od oko 100e ( iz Makedonije ) a ja nisam bio u Makedoniju 3 godine Posle silnih zavrzlama da se otkrije sta i kako dosli su do zakljucka da je greska do njih ali racun mora da se plati naravno. Nisam ga platio i ne zovu me.A MTS necu ni da komentarisem!
          SKR je SKR za SKR

Comment

• uglavnom.bezopasni
            - 42 -
            • 03.02.2005
            • 2235
            • Novi Sad

Nisi morao da budeš u makedoniji, zbog toga što si napisao meni je telefon uvek na manuelnom izboru mreže...

Mobtel je imao to sa poenima, i taman je trebalo da skupim 10 godina, neki silni poeni mogao sam svašta da dobijem, država otela Mobtel i posle ga preprodala i puj pike ne važi. Telenor ne računa štaž od ranije, svi koji su bili "članovi" kad su oni počeli da rade imaju isti štaž, bez obzira da li je član od pre 15 godina ili dan pre početka njihovog rada, i to je jedino što zameram telenoru, mogli bi malo više da brinu o redovnim i starim korisnicima...
            Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
            11.04. 0:12 #2
            Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• milannik
              CBC Senator XXL
              • 23.12.2004
              • 1455
              • Niš

Ja sam dugo (od 2001) godine bio korisnik mobtela, odnosno telenora. Ali kada su mi na racun natrpali jedno 7 hiljada roaminga za 3 dana uz par poziva (i uz to sto sam koristio i lokalnu sim karticu) prekipelo mi i presao sam na telekom.
              A kada sam raskidao ugovor za jednog rodjaka u telenoru, desila mi se ista prica kao i nekima u vipu. "Sve je u redu, ugovor raskinut, ne, neizdajemo nikakve pisane dokaze o raskidu ugovora"...
              6. u mesecu, broj i dalje aktivan, ja opet kod njih, "Izvinite, ta radnica je dobila otkaz, evo videcemo da resimo" i resise ga.
              Naravno tih 6 dana predplate je moralo da se plati...
              Lopovska banda, svi od reda...

Comment

• skijash
                CBC Senator XXL
                • 07.09.2007
                • 1354
                • Beograd
                • wrx

Što će reći, izgleda da svako od nas ili ima problema sa nekim od provajdera ili zna nekog ko ima problema. To važi za sve provajdere, tako da su svi lopurde

Comment

• Puzo81
                  CBC Senator XXL
                  • 04.08.2009
                  • 687
                  • Novi Sad/Prijepolje

Jos jednu informaciju u vezi VIP-a da podelim s vama.

Juce sam raskinuo i drugi postpaid broj posle dvogodisnjeg ugovora.Faxirao sam molbu (zahtev) i kopiju lk.Agenta sam posle 2h nazvao da li je primio faxove,rece da jeste.Doci ce zavrsni racun i to je to.Nadam se na necu proci kao i prilikom raskida prvog broja.

Ono sto hocu da vam kazem je:

1.Ako raskidate ugovor kod njih ovim putem (faxirate molbu i kopiju prve 4strane) obavezno posle sat vremena nazovite call centar i proverite da li su dobili fax.Normalno cuvajte potvrdu s faxa da ste u to i to vreme poslali.

2.Na A4 u slobodnoj formi napisite Zahtev za raskid pretplatnickog ugovora a ne molba.Nemate sta da ih molite vec jednostavno raskidate.Sadrzaj-po osnovu kojeg br raskidate,svoje podatke,razlog raskidanja i na kraju lista obavezno desni ugao vas potpis uz G-din/dja,kontakt mob i datum faxiranja.Levi ugao primio vip i opet boldujte i napisite datum.Njihovo upustvo da napisete molbu u slobodnoj formi tj bilo kako slobodno zajbeeeep.

3.Posto se ugovor raskida 17tog u mesecu (obracunski period je 18tekuci-17 naredni mesec) obavezno fax posaljite 7 dana ranije,pa i dvaput isto jer se njima uvek izgubi u sistemu il ih pojedu gremlini.

4.Tog 18tog kad raskinete ugovor karticu nece izgasiti vec tek 17tog sledeceg meseca a mozda ni tada.U ugovoru pise da se za datum raskida uzima poslednji dan u mesecu (postujem to) ALI kad pozovete agenta i pitate koliko kesha trebate da platite u tom zavrsnom racunu (perio 18-30 u tekucem mesecu) ,reci ce vam platicete onoliko koliko ste potrosili u tom periodu sto nije tacno.Platicete celu narednu pretplatu pa koristili vi ili ne koristili mob.Kad dobijete zavrsni racun na njemu ce pisati ceo obracunski period (npr 18.09-17.10 '09) a ne 18-30.09'09. kao sto vam kazu u call centru ili filijali.Znaci svakako potrosite minute i sms iz paketa koji imate i zadnjeg dana u mesecu karticu izvadite iz telefona jer ako to ne uradite reci ce vam da i dalje koristite karticu bez obzira sto ce na specifikacijama biti 0 min i 0 sms,to njih ne zanima.

Ovo je prijateljski savet bivseg izmaltretiranog korisnika.A taj obracunski period je izmislio neki njihov ustac i svaka mu cast.Mislim da u telenoru i mts-u nije takav odnos po pitanju raskida ili sam se zeznuo!

Da jedem karticu sto neko rece necu,pre cu je nabiti onom sluzbeniku u usta ako me i dalje budu zezali pa nek me tuze.

DovlaK zavrsi li s njima ili agonija jos traje?

Comment

• DovlaK
                    CBC Senator XXL
                    • 24.07.2008
                    • 560
                    • Beograd

Išao sam dva puta u ekspozituru i zvao jedno 3-4 puta oko toga... tražili su mi ovo što si sad napisao, fotokopiju lične karte i da u slobodnoj formi napišem zahtev da mi izdaju rešenje o raskidu ugovora Na moju opasku da to treba po default-u da se šalje dobio sam pitanje - zašto bismo to radili?

Ali isteraću ja to.
                    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• Puzo81
                      CBC Senator XXL
                      • 04.08.2009
                      • 687
                      • Novi Sad/Prijepolje

jos ih i tuzi za pretrpljeni dusevni bol .

Ne zovi ih vise sa tog Vip br jer ce ti govoriti pa gospodine vidite da ga niste prestali koristiti,jos uvek ste registrovani kod nas!

Ja cu koristiti do 30tog i spaljujem karticu (mada mozda i nije dobra ideja,kakvi su trazice mi karticu natrag pa ako je ne budem imao rokuce mi garant 5000 da platim po nekoj minijaturnoj klauzuli u ugovoru )

A da zaboravih.Dobro dosli u MILIONSKU VIP zajednicu

Comment

• DovlaK
                        CBC Senator XXL
                        • 24.07.2008
                        • 560
                        • Beograd

Taj broj je isključen regularno kada sam i podneo zahtev. Zovem ih sa drugarovog VIP-a ili sa službenog fiksnog
                        Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• mistermobil
                          CBC Senator XXL
                          • 09.11.2008
                          • 469
                          • pecinci

VIP ima jos jednu super foru za naivne ovce.elem,prvi minut svi zaokruzuju i u pripejdu i postpejdu,ali dragi nam VIP zaokruzuje i drugi minut na po 30sec i ostale minute,ali zato u reklamama- pricaj koliko zelis,bole te cosak.imas 350 min za 1300dindzi na postpejdu,itd..posto su svi razgovori ili kraci od minuta ili tek nesto preko minut,pretpostavljate da je to mnogo manje nego sto oni reklamiraju.Odes u neko manje mesto-signala nema,itd.Uvek im je prisutan problem sa avansnom uplatom i obustavom saobracaja u postpejdu(koja glupost dali su gomili nezaposlenih cigosa najskuplje telefone za 1din i sad zbog toga cimaju ostale normalne platise )Medjutim nas narod bi i g...o upakovano u sareni papir kupio.Sta cini extra reklama.``Vodafon telefone`` tj bedne Sageme koje forsiraju,necu ni da komentarisem..MTS ili Telenor,ali u mom slucaju jos je bolji ili profesionalniji Telenor je ipak pravi izbor
                          Ko leti,vrijedi
                          Ko vrijedi,leti
                          Ko ne leti,ne vrijedi..
                          (Grunf,TNT..)

Comment

• skaarj
                            CBC Veteran
                            • 25.03.2005
                            • 176
                            • Novi Sad

Originally posted by zopu81
                            Jos jednu informaciju u vezi VIP-a da podelim s vama.
                            Juce sam ras3.Posto se ugovor raskida 17tog u mesecu (obracunski period je 18tekuci-17 naredni mesec)
                            Obracunski period meni i mojoj dragoj na VIP post paidu je 10. dana tekuceg do 9. dana narednog meseca. Zar to nije svima isto?
                            *** gf AL QK \=-Q XES1 ***

Comment

• Puzo81
                              CBC Senator XXL
                              • 04.08.2009
                              • 687
                              • Novi Sad/Prijepolje

Skaarj@

Veruj da nisam vise pametan!Kod mene za (sada) bivsa br-a i kod drugara koji su raskinuli bio je taj obracunski period 18tekuci-17sledeci mesec pa bilo koji dan u mesecu da si uzeo karticu ili mobilni uz nju.Ako ti ti datumi sto si naveo pisu na priznanici vip-a kad placas racun onda je to nesto novo il s neki 'povlascen" slucaj .Trebalo bi da je svima isto ali ako ti tako kazes izgleda da nije

Comment

• uglavnom.bezopasni
                                - 42 -
                                • 03.02.2005
                                • 2235
                                • Novi Sad

Nekada su svi pravili obračun oko 20-og u mesecu, tako je radio tadašnji ptt za fiksne, pa su i ostali preuzeli tu praksu, od kada je uveden PDV svi su prešli na praksu obračuna poslednjeg dana u mesecu. Za VIP ne znam, možda je od datuma potpisivanja ugovora, telenor u tom slučaju proporcionalno smanji pretplatu i opet je obračun 31.

Generalni savet Telenor postpaid, prvo probajte flexi tarifu u visini koja vam odgovara (i ako će vas službenik/ca iz sve snage ubeđivati da uzmete prenesi), posle par meseci probajte prenesi u istom iznosu (sve promene se rade preko portala, sam svoj majstor, nema zvanja korisničkog servisa), kolega je pre par meseci prešao sa flexi 2000 na prenesi 700 i račun mu se smanjio za 1500 dinara u proseku, ja nisam imao takav dobitak pa sam ostao na flexi zbog nekih drugih stvari...
                                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                                11.04. 0:12 #2
                                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Working...
                                X