Bison Epoxy Metal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milan_g1
    CBC Senator XXL
    • 07.02.2007
    • 863
    • Karaburma

Bison Epoxy Metal

Ljudi jel neko koristio ovaj dvokomponentni lepak? Kako drzi, moze li da zameni var?

Posle 30 godina upotrebe rucne kocnice sam nosac koji je punktovan za sasiju je pukao sa jedne strane. Da li ovaj lepak moze da zalepi to i da izdrzi povlacenje rucne ili da ipak jurim nekog varioca da to zavari?

Lepak kosta oko 600 din i jos danas mogu to da zalepim ali ako ne moze da drzi onda moram da vadim sedista, tepih pa kod varioca, dosta je vece cimanje
    "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
  • kalibaR
    Moderator
    • 03.04.2006
    • 352
    • Beograd
    • AE86 rolle, Eclipse 1G

Re: Bison Epoxy Metal

sigurnije je da nadješ nekoga da to zavari

ja ne verujem da bi lepak izdržao cimanje/natezanje ručne...

Comment

• milan_g1
      CBC Senator XXL
      • 07.02.2007
      • 863
      • Karaburma

Pa i ja tako mislim ali cisto da pitam, verovatno znas i sam koje je cimanje naci raspolozenog majstora da zavari ovakvu sitnicu...
      "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• kalibaR
        Moderator
        • 03.04.2006
        • 352
        • Beograd
        • AE86 rolle, Eclipse 1G

da, to je par minuta posla, ako oslobodiš prilaz mestu gde treba da se izvari.

ne bi trebalo da bude problem da bilo koji majstor to pecne co2 aparatom

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

ne moras da varis. probusi rupu, metni pop nitnu i resio si problem.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• milan_g1
            CBC Senator XXL
            • 07.02.2007
            • 863
            • Karaburma

Ma razmisljao sam i o tome ali malo je nezgodno, ponovo moram da rasturam enterijer (na srecu nema ga mnogo u Golfu )
            Zvao sam limara koji mi je radio auto, sutra uvece idem da pecne neki var...

Lepak mi je pao na pamet samo zbog toga sto nista ne moram da skidam, sedista, tepih... brzinska varijanta sto mi je mnoooogo bitno... samo namazem i ostavim da se susi, ali kao sto kazete tesko da ce da drzi. NIkada nista nisam lepio tim "tecnim metalom" ali sam cuo da je jak k`o djavo!

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

da ali ne takve stvari + sto je dole farba tako da ne znam kako bi to drzalo i da li bi drzalo.verovatno ko pas jeza
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• milan_g1
                CBC Senator XXL
                • 07.02.2007
                • 863
                • Karaburma

Zavareno i premazano zastitom...

Pozz

Comment

Working...
                X