hidromasažna kada ili tuš kabina?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: hidromasažna kada ili tuš kabina?

Ako hoces ugradni, onda lepo uzmes ovo :

http://www.geberit.com/geberit/inet/int ... inst-duo-1

I ne razmisljas da li ces za godinu dana morati da obijas zid kad nesto crkne.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• deki-ascona
      Bio nam je drug! RIP
      • 10.04.2007
      • 2118
      • NI , Trosharina

To je model koji nosi i konzolnu wc solju. On je u maloprodaji oko 19000 rsd. Postoje modeli i za podne wc solje (8000 rsd).
      Sve sto crkne vadi se kroz otvor za tipku. A nema bogzna sta ni da crkne : ima samo zvono i ventil plovak. Obican kotlic, samo kvalitetniji. Verovatno najbolje sto kod nas moze da se nadje, ovlascenih majstora ima svuda, i rezervnih delova takodje.

http://www.geberit.rs/geberit/inet/yu/w ... ages/index

Ako nekom sa foruma treba nesto od GEBERIT-a, mogu da izboksujem 10% nize od preporucene cene , to je otprilike rabat kao da kupuje pravno lice-diler.
      Originally posted by Valent Vudriga
      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Pa zato i kazem - kvalitetno, radi, a i ako crkne po delove na prvu trafiku
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• jovanica
          CBC Početnik
          • 31.12.2010
          • 1
          • beograd

Dileme nema sto se tice hidromasaznih kada i kabina.Hidromasazne kade imaju motore i obavljaju funkciju podvodne masaze,dok tus kabine sluze za tusiranje a ako imaju mlaznice one ce se zapusiti odmah nakon prvih mesec dana.Ako se kupuje tus kabina obavezno neka bude bez mlaznica.
          Kod hidromasaznih kada najpre treba videti od cega su izradjene.Na nasem trzistu najcesce su dve varijante:
          1. 100% akril - skuplja varijanta
          2.tzv. sendvic (akril-ABS) - jeftinija varijanta (10% akrila i 90% plastike,prilikom vakumiranja moze se svuci sloj akrila i ostati cista plastika-ABS,koja menja boju i teksturu tokom vremena)
          Proizvodjaci koji kade rade od sendvica,kao i kinezi imaju u startu nize cene od ostalih.
          Druga bitna stvar je sama funkcija hidromasazne kade a to je prava i kvalitetna podvodna masaza.Kada koju ja posedujem u standardnoj varijanti ima 6 mlaznica sa pumpom od 930w,ono sto sam ja dodala a to je samo jedna od mnogih opcija koje mozete birati je jos dodatne 4 ledjne mlaznice sa jos jednom pumpom od 930w,hocu reci na 10 vodenih mlaznica ide 1,86Kw i obezbedjuje mocnu masazu.Mozete birati i svetlo,slavinu,ozon,grejac,drenazni sistem,obloge za kadu u boji i jos neke stvari.Sve u skladu sa interesovanjima i mogucnostima.
          GARANCIJU NA AKRIL(100%) IMAM 10 GODINA,NA MOTORE 3 GODINE,A NA OSTATAK SISTEMA 2 GODINE.
          Evo slike moje kadice-lepotice

Comment

• 230
            CBC Senator XXL
            • 02.04.2007
            • 775
            • Semberija

Potpuno sam zaboravio da vam pokažem kako je na kraju ispalo
            Kada je domaća, hidra stil Brčko, kombinovana hidro i aero, bez lampica, radio prijemnika i sličnih gluposti.
            IC senzor za paljenje svetla sam na kraju naručio sa ebay-a, ukupno me je koštao oko 20€, sa poštarinom.

Hvala svima na savetima

155+75=230
            VIVA LA VITA!!!

Comment

Working...
            X