Evo zasto je Yugo najbolji! :D
Collapse
X
-
Re: Evo zasto je Yugo najbolji!
i lamperijomYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Moj gazda (stanodavac u So) ima Yugo za Americko trziste 90god i mogu vam reci da je mnogo bolji od klasicnih. Tek ove godine mu je radio motor i limariju (limarija nije bila toliko losa, ali je odlucio i to da sredi).
Comment
-
-
Automatski menjac, el prozori, klima, moderan motor, kvalitetna limarija itd. Sve to je imao taj cuveni jugo za Ameriku...Ali tada je na zalost sve stalo...
A sto se kvaliteta tice, moj jugo je bas to '90 godiste, navodno kao bio namenjen za izvoz, presao je blizu 200000km, vozi se uvek i stoji ispred zgrade i uprkos svemu tome rdja se tek sad pojavljuje a vecina nemackih kola je odavno vec posetila autolimara a neki Opeli su se dezintegrisali
Comment
-
-
Tada je bio pojam za sve istocne automobile a imao je krajnje simpaticnu opremu. Za 4000$ nije moglo bolje... cak i pocinkovana limarija.Nazalost, stagnirao kao i cela nam zemlja, ali meni ne smeta da zivim u '80tim...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Originally posted by srdjan_pAutomatski menjac, el prozori, klima, moderan motor, kvalitetna limarija itd.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
Comment