Tašta, najveće zlo na balkanu...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jovan30
    CBC Senator
    • 07.05.2006
    • 322
    • Beograd

Moja femme fatale

Ovaj moj prethodni post me je inspirisao da napisem sledeci malo poduzi, ali nadam se ce nekom koristiti, da se ne za*ebe kao ja...

Davno bese bilo to, pre 5 godina se zavrsilo, a pre 8 pocelo... imao sam 24 godine kada sam je upoznao, ona 22, bila je treca godina fakulteta a ja apsolevent... sve je bilo kao u nekoj filmskoj prici, veza sa usponima i padovima, puno strasti, puno svadja, ali neizmerno puno ljubavi.
    Ona je definitivno bila moja femme fatale... ja sam je voleo, mnogo sam je voleo, hteo sam da joj dam sve i vise od toga, slusao sam je, ispununjavao sve njene zelje, a ona mi je bila, ako mi verujete sve vreme veze jednostavno nedodirljiva. Zamislite da ste u vezi sa devojkom koju volite najvise na svetu a da se osecate da ona moze da ode od vas kad god pozeli i da vi nju ustvari uopste nemate. Eto tako mi je bilo te 3 godine. Nikad pre toga, nikad posle toga nista slicno. Do naseg poslednjeg dejta ja sam imao leptirice u stomaku.
    Postao sam nesto sto nikako nisam smeo, a to je neko ko se bori za ljubav ispunjavajuci devojci sve zelje i slusajuci je... postao sam papucar. Bio uvek tu za nju, a ona za mene nikad nije imala vremena. Ja sam uvek imao vremena da odem da njenu kevu povezem do banje ili kod lekara ili caleta, iako su oni 300 km od Beograda, ali mi nije bilo tesko.
    Posle smo ona i ja iznajmili stan, nismo hteli da zivimo kod mojih, niti je ona vise bila zadovoljna zivotom u studentskom domu. Ali idalje mi je bila nedodirljiva, sa njom sam a nemam je... borba kako bih je zadobio i osvojio njeno srce je trajala 3 godine, dok me nije sutnula... cesto je znala da kaze da je do njenog srca lavirint i da sam ja tek na pola puta...
    Kao sto rekoh poceli smo da zivimo zajedno, dosta nam se njena keva (tj.potencijalna moja tasta) mesala u zivot, ali ja sam sve trpeo zarad nase ljubavi...
    Vrtela me je oko prsta i radila sta god pozeli a ja sam bio srecan da nju ucinim srecnom

Na kraju jednog dana oktobra 2004 godine iznenada smo se posvadjali i to njenom krivicom. Spakovala je svoje stvari i otisla iz naseg stancica.
    Mislio sam da ce da se vrati, cekao je, cekao je danima, nisam zeleo da je zovem, niti bilo sta, ali posle 10 dana u postanskom sanducetu me je zateklo tuzno iznenadjenje. Poslala mi je pismo u kojem je raskinula samnom i rekla da ne zeli vise nikad da me vidi i da je zauvek otisla iz Beograda i da se u Beograd vise nece vracati, a ja da ne dolazim da je trazim, niti da je molim da se vrati, posto je odlucila da je definitivno kraj...
    Ako mi verujete ja do dana danasnjeg ne znam sta je uzrok tome. Od tada je nisam ni video ni cuo, ali nije prosao ni jedan dan da na nju nisam pomislio!
    U njen grad ne zelim da odem ni posle 5 godina, bio sam skoro na 30 km od njenog grada, ne znate kako sam se osecao, jedva sam cekao da sto pre se vratim u Beograd!!!

Ja sad imam zensku osobu pored mene koja je u svemu suprotna od nje, mazi me i pazi me, nije komplikovana kao ona, nije zahtevna, jednostavna je i pruza mi svu ljubav ovog sveta, a ja idalje mislim o tome sta ako moju femme fatale sretnem jednog dana... sve se bojim da ne bude prica kao u onoj Zaninoj pesmi "ozenices se ti i udacu se ja a plakacemo znam kad god se sretnemo..."

Sta sam hteo da kazem. Ne dozvolite sebi da dajete nekom celog sebe. Uvek ostavite rezervu. Posto ako nekom date celog sebe, on ce uvek od vas uzeti taj deo i zarobice vas, kao sto je ona zarobila mene i iz glave mi ne izlazi vec 5 godina iako sam sada srecan sa devojkom za koju mogu da kazem da je ona prava...

Laku noc !

Comment

• somi_kac
      CBC Senator XXL
      • 03.04.2009
      • 796
      • Kać

Re: Tašta, najveće zlo na balkanu...

Druze, ti si dao sve od sebe i ne treba da ti bude zao. Isao si sistemom srce na teren, mozak na pasu i izgubio. Ona je ta koja je za sve kriva. Ne kazem ja da si idot, glup ili tako nesto, naspuprot. Samo si bio neracionalan, jer generalno zaljubljen covek ne vidi levo i desno, samo pravo.
      Ja sam imao isti problem, trajao je oko godinu dana, i eto kada se ohladis i razmislis, nije sve ni belo ni crno. Uvek je neka nijansa sive, ali najcesce tamno sive...
      Stvarno stoji ono za zene, koliko te zategne na lancu, toliko ce da se brine oko tebe. Ako si joj uz nogu, briga je, a ako malo se udaljis trci za tobom.
      OPEL Astra 1.6i
      OPEL Kadett 1.6
      ŠKODA Favorit

Comment

• nidza
        CBC Senator XXL
        • 16.04.2008
        • 496
        • nbgd

Svako ima svoju femme fatale, ja sam ih imao gomilu i preživeo.

Elem, moja tašta je nekoliko hiljada kilometara od nas. Malo da mi zavidite. Doduše, otićićemo sad tamo za Novu Godinu, malo da iskuliramo na -30.
        Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• deki-ascona
          Bio nam je drug! RIP
          • 10.04.2007
          • 2118
          • NI , Trosharina

...Ne dozvolite sebi da dajete nekom celog sebe. Uvek ostavite rezervu....
          Naravno, eto ja uvek imam rezervu za jednu studenticu, 20-25g starosti, i kad god vidim neku , ja uvek napomenem tu svoju "rezervu"...
          Samo , nikako da naidjem na neku koja hoce da potrosi malo od te rezerve

Oko taste, ova moja konkretna zivi na ~ 100km od mene. Juce odvezoh svoju porodicu kod nje , u majchinu* , posto slavi sv. Randjela , ja sam se naravno izvukao posto mi je subota radna, a i da nije nesto bih smislio. Sinoc proveravam telefonom situaciju tamo, pricam s klincem, a azdaja dobacuje "ma nikad on ne moze da dodje, kao da nije mogao da uzme PLACENO, ZARADJENO... babac nema pojma da u 21. veku ne postoje ti termini u kapitalizmu (tacnije - u nasem obliku feudalizma).

Cak i da imam ZARADJENO , sigurno ga ne bih potrosio na odlazak u majchinu , verovatno bih iz dosade nesto kvario oko ascone.

Bar dok ne naidje neka koja bi da trosi "rezervu"

*majchina - mesto u kome zivi majka supruge
          Originally posted by Valent Vudriga
          ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
          Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Pele
            CBC Senator
            • 01.07.2006
            • 262
            • Požarevac

Jovan30, druže, šta da ti kažem .... nikada ta tebe nije ni volela .... znam brdo sličnih slučajOva .... i na kraju ukapiraš, što bi rekao moj prijatelj Dragan, "MA I ONA SERE I PIŠA; HEBEM JE U USTA!!!"""

Izvini, brale, malo vulgarizujem, ali živa istina ...

iliti po Čorbinom "E, moj brate, što si bolji prema svojoj drolji, sve si joj manje i manje po volji..."

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

Dobar K mir u kuci ! vazda bilo i bice. Sto joj vise titras to ce vise da luduje. Potrebno je od samog starta postaviti granicu i da se zna dokle moze da ide da ne dodjes u situaciju da moras da je vatas za noge i otresas o patos. Kad do toga dodje onda je vec kasno ali opet, sto vole da ih bijes... cudo jedno...
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• deki-ascona
                Bio nam je drug! RIP
                • 10.04.2007
                • 2118
                • NI , Trosharina

Vi sto vitlate k....cevima zarad mira u kuci da idete u temu o 'vatanju za noge i treskanju o patos, a ne ovde da kvarite temu o milim i dragim nam punicama

Evo svezih vesti : tasti crko mali bojler, ja slucajno radim u firmi koja ih ima, kad sam posao po familiju naredjeno mi je da ponesem 1 kom. Naravno da sam uzeo exponat koji se vise ne proizvodi , na koji smo i zaboravili, naplatio sam joj ga po punoj ceni.
                Prvo sam joj namerno rekao da nemamo papire za stare exponate, pa samim tim i nema garanciju , koja je inace 15 god. na prohromski kazan.

A onda njena faca kad sam dodao na nema ni potrebe za garancijom, posto tesko da ce taj bojler da se koristi do kraja garantnog roka, pa nece valjda jos toliko da... .... e taj njen pogled - to nema cenu

Comment

• milannik
                  CBC Senator XXL
                  • 23.12.2004
                  • 1455
                  • Niš

Kad si vec ocrnio tastu, aj makar kazi neku lepu rec za onog jadnika sto zivi sa njom

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

kume, ti se izgleda bas kajes na tenane. ajde priznaj da je bilo ono gledaj majku biraj cerku...

Comment

• deki-ascona
                      Bio nam je drug! RIP
                      • 10.04.2007
                      • 2118
                      • NI , Trosharina

Zanimljivo je da on ima veoma izrazen smisao za humor, tako da ja uglavnom bacim kosku, a on je dokrajci. Tast mi je skroz OK. Tasta ga i ne slusa, zna da se on uvek ******** , ali zato meni meri svaku rec.

Ajde kad sam poceo, da napisem i kako sam ( kao mlad zet, odavno) suraku prepricavao petparacke price (Tarantino), i to scenu kako pandur cepa crnca, a tasta je sve vreme bila budna i slusala. Ujutru je sva zgrozena rekla cerki, ona prenela meni, a ja sam odmah pobeg'o za NI, kao nesto hitno iskrslo na poslu, u zemlju sam hteo da propadnem !!! Kakav blam !!!

Kasnije se covek navikne, pa lupeta svasta , djon - obraz

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

Originally posted by zverko
                        Dobar K mir u kuci ! vazda bilo i bice.
                        Cekaj, sad hoces da nam kaze da je kod tebe mir u kuci?

Deki, slatko si me nasmejao, svaka cast, tako i treba
                        Power of dreams !!!

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

@honda: pa nije mene ostavila zena nego ovog mucenika. kod mene nemir u kuci mogu da prave samo deca i eventualno ja. e, a onda to vec ne valja posto prenos slusa pola banovog brda .

Comment

• hondaholic
                            CBC Senator
                            • 20.09.2007
                            • 201
                            • Beograd
                            • 1993 Honda CIVIC 4x4

JA SAM TASTU ISTERAO IZ KUCE!!!!
                            1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• 206
                              Admin od ispočetka :)
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

Pre ili posle razvoda?
                              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Pele
                                CBC Senator
                                • 01.07.2006
                                • 262
                                • Požarevac

Ne mogu da skapiraju da kada dodje u moju kuću, da je tu gost, i ništa više .. ... ...

Comment

Working...
                                X