U zgradi u kojoj zivim imam parking koji nisam kupio ali ima i u dvoristu mesta gde parkiramo svi koji imamo vise automobila. Dobili smo daljinski, po jedan stan svako a neko ima i po dva automobila pa me zanima kako bih mogao da resim taj daljinac i gde, da mu neko "uzme meru" i odradi slican koji bi funkcionisao.. Leti mi nije problem jer vozim motor i provlacim se pored rampe dok auto ostaje unutra i zena koristi daljinski ali zimi je problem jer jednostavno, kolima se ne mozes provuci a cimanje je da uvek razmisljam o tome..
rampa ne znam koja je marka niti daljinski, ima dva dugmeta koja imaju identicnu funkciju, u njemu je baterija 27a-12v i ima na cosku jednu diodu koja se pali kada se dugme stisne.
hvala na pomoci, znam sigurno da postoji neka univerzalna varijanta koja se prekodira lai ne znam GDE?
rampa ne znam koja je marka niti daljinski, ima dva dugmeta koja imaju identicnu funkciju, u njemu je baterija 27a-12v i ima na cosku jednu diodu koja se pali kada se dugme stisne.
hvala na pomoci, znam sigurno da postoji neka univerzalna varijanta koja se prekodira lai ne znam GDE?
Comment