Van pameti - objašnjenja ZOBS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: Van pameti - objašnjenja ZOBS

Da li opet da se pozivam na: There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics.

Ako pogledaš od 2005 do danas moja žena radi za 500€ mesečno, u početku kad smo počeli da živimo zajedno uđemo u rodić i kupimo svega za 8000, onda je to svega bilo 12 pa 16 sad je dobar dan u rodiću 28000 hiljada dinara. Jeste kurs skočio 20 posto ali cene su otišle 400%, a gde su računi za stan, pa gorivo, pa meni promet ove godine ni pola prošlogodišnjeg, a 10% od prometa 2006.

Zato se mani statistike, sedi u kafanu 5 dana (ja sam svaki dan i dolaze mi razni, i političari i bogataši i policajci i privatnici i ostala sirotinja) pa ćeš da čuješ šta je kukanje, kad je moj komšija, koji je jedini ćutao (relativno zadovoljan) cele ove godine rekao "UF", odmah mi je sve bilo jasno.
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• srdjanissan
      CBC Senator XXL
      • 20.11.2008
      • 720
      • beograd

sto neko navede u komentaru,malo ironicno,ali dobro 2:0 za policiju http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hron ... Dkom!.html
      kad koči,cepa gume i prevrće se!
      papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

tema je: Van pameti - objašnjenja ZOBS a ne: Plata u slici i reči.

hvala na razumevanju.
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
        X