Citam pre nekoliko dana u blicu, negde u Vojvodini uhvacen vozac sa 3.77 promila alkohola u krvi, kaznjen sa 15.000 hiljada i zabranom voznje od mesec dana. Secam se kad smo davno duvali u aparat naseg druga pudlice iz zajebancije, ma koliko popili nismo mogli preko 2.2 da naduvamo. Da li je ovo greska urednika novina ili se lik stvarno toliko preparirao?
3.77 promila alkohola u krvi, moze li to?
Collapse
X
-
Re: 3.77 % alkohola u krvi, moze li to?
Sa koliko se promila ono beshe umire?
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
-
-
4 cini mi sehttp://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Rekorder za volanom - čak 7,44 promila alkohola u krvi
U ovogodišnjem tjednu proslave Martinja policija je uhvatila gotovo dvije tisuće pijanih vozača, a rekorder među njima bio je Varaždinac s izmjerenih 4,4 promila alkohola u krvi. Iako je ta koncentracija za prosječnu osobu opasna za život, to je jako daleko od neslavnog hrvatskog rekorda iz 2003. godine, kada je 25-godišnjaku iz Makarske, prilikom intervencije zbog obiteljskog nasilja, utvrđeno čak 7,44 promila, piše Slobodna Dalmacija .
Makaranin se takvom koncentracijom približio svjetskom rekordu koji drži jedan Poljak, s izmjerenih osam promila. Poljski policajci su, ne vjerujući svojim očima, tri puta ponavljali alkotestiranje. Rezultat, koliko god bio nevjerojatan, međutim, potvrđen je.
PS. Smatra se da od 3,5 promila moze doci do kome, a od 4 promila skoro sigurno dolazi do kome, sa mogucim smrtnim ishodom. Medicina ide do tih granica.
Medjutim neki ocigledno imaju daleko vece limite...
Comment
-
-
Jedan od mojih elektricara, rus btw. je ladno naduvao 4.27
Bio je pripit ali prilicno koordinisan, znaci nije nesto posebno zaplitao nogama niti jezikomKaze da je pio cijeli prethodni dan. Aparat je bio nas interni, iz ambulante.
Difference between man and boys is the price of their toys
Comment
-
-
Stvar je u treningu.
Ja bi umro sa 3 pomila, a jedan gospodin koga poznajem bi umro kada bi se spustio ispod 3 promila. Inace sa 3 promila moze trke da vozi a sve su mu prijave oko 4 promila ja citaoTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Re: 3.77 promila alkohola u krvi, moze li to?
Ja radio sa 2 lika u masinskoj radionici servisiranje reduktora. Tek sam se bio zaposlio, svako jutro sam iso da ktpim litar loze i njih dvojica do dorucka popiju po pola litra. Tek kad popiju pola litra prestaju da im se tresu ruke i moze da se prica i radi normalno sa njima. Ne deluju pijano i posle dorucka nastavljaju umereno da piju i do kraja dana popiju po litar.
Ni u jednom trenutku nemozes da provalis da su pijani. Cak i voze polako i stalozeno. Ali zato kad ne popiju bezi od njih i ne sedaj sa njima u kola. Tresu se kao dajc u leru.
Comment
-
-
Re: 3.77 promila alkohola u krvi, moze li to?
Merodavna je analiza krvi. Posle četiri gutljaja piva i odmah duvanja, moj drugar je naduvao 3.8 promila, naravno ovo je bilo eksperimentalno, ispere usta vodom, proguta par gutljaja iste i naduva 0.3 promila. Sve obavljeno za 1 minut.''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
-
Originally posted by overspeedMakaranin se takvom koncentracijom približio svjetskom rekordu koji drži jedan Poljak, s izmjerenih osam promila. Poljski policajci su, ne vjerujući svojim očima, tri puta ponavljali alkotestiranje. Rezultat, koliko god bio nevjerojatan, međutim, potvrđen je.
Medjutim neki ocigledno imaju daleko vece limite...[/quote]
Cuo sam pricu o 8,6 promila - nasli lika u jarku i kraj njega skrsen bicikl. Umro je nakon nekoliko dana - smrzao se i dobio upalu pluca, a onda se sve iskomplikovalo. Ali alkohol je prezivioZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
Comment