pa nešto što je 40mm je baš debelo i to je pločevina i to nema u prodaji tj teško je naći ili nikako
jedino rešenje je naći neku livnicu i naručiti da se izliju takvi komadi i Al uopšte nije jeftin
takav komad ima dosta kg pa vidi prvo za cenu
ima oko 12kg i sigurno košta oko 70-80€
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Zavisi kakvu čistoću tražiš, ako se lije od NEKONTROLISANOG materijala, i ako ti je potreban takav PRLJAV liv, možeš potražiti i u BG. Ako tražiš čist, garantovanog sastava, onda SEVAL, ili mali broj privatnika, pa zatvori sa nekom firmom koja ima mp.
''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
ragazzoni & dusan147 - Hvala, provericu kakva je prica sa njima. Dobra prica sa seval-om je sto se moze poruciti tacno odredjena legura. E sad koliko vidim, aluminijum je u otkupu 30 din/Kg, dok u prodaji ide od nekih 400din/Kg pa na vise u zavisnosti od legure... Zvao sam Rajan i kod njih je duraluminijum 670 din/Kg Za jednu tablu bi mi trebalo oko 13K dinara.
vlada03v: Mozes li neki kontakt baciti na pm imam i par dodatnih pitanja... Hvala!
Šta praviš od tih ploča? Ako je nešto za usis (intake manifold) tu su pritisci oko 2bara, pa ne mora neki ekstra kvalitet. Ako je nešto što rotira - to mora da bude ravnomerno izliveno. Ako je nešto što trpi opterećenje (udarno ili impulsno), tu je zaista potreban kvalitet... Ovo pitam jer možda može da se prođe jeftinijei brže... Ali ako znamo detalje...
Hehehe, bolje da ne znas detalje jer ces me odgovoriti od namere...
Mora biti kvalitet, rotira, trpi udare svih vrsta itd itd. Zvao sam Nikomu 800+ dinara po Kg, izuo sam se momentalno... Usis je takodje u planu, ali naravno ne od ovog materijala.
Comment