Anycool telefoni su sasvim ok,imaju(vecina) ubacen srpski meni,mnostvo opcija i godinu dana garancije za male pare.Neki su ruznjikavi,ali ima i veoma lepih modela(npr E711 ili T518).Koliko para toliko muzike ali vise pruzaju za iste pare nego neka ``proverena`` marka koja u tom cenovnom rangu nema nista,a i pitanje kvaliteta telefona je u poslednje vreme diskutabilno.
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
To sam zaboravio da dodam.Na to treba obratiti paznju.Postoji jos jedan brand telefona sa dve SIM kartice,to je General mobilel,Americka marka.Nista spektakularno,osim sto vise kosta od Anycoola.
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Kamera je nešto lošija, 1,3mpx mada je softverski navučena na 3.15mpx, zvuk čist itd. Znači jedina zamerka se odnosi na kameru, ovako veoma stabilan tel, i kućište od kvalitetne plastike. evo slike
Ti telefoni imaju VGA kamere, znači oko 0,3 Mpx
...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...
Imao sam prvog kineza jos pre 2-3 godine, kad su se pojavili. Kupio od decka sa foruma. Lici na one T818/T808. Radio je perfektno, baterija 5-6 dana. I dan danas ga nosi moj drugar i radi perfektno.
Cale je zbog 2 kartice kupio repliku 6700 pre par meseci, preko uvoznika, radi perfektno, baterija drzi 2 dana, ali on prica mnogo.
Ja evo vec mesec dana imam repliku N97 (wifi, tv bla bla) koja takodje radi odlicno. Baterija 5 dana u najavi drzi. Kuciste je odlicno uradjeno! Jedino imam problem sa VIP karticama. Hoce telefon da se ugasi ako je VIP unutra. Posle kupovine sam zvao prodavca da ga pitam u cemu je fora, zatim je i on probao na vise tih N97 vip karticu i svaka se gasila. Znaci nesto im softver zeza ili sta vec, jer vip kartice su neke kartice novije generacije, pa tu dolazi do nekog problema.
Moja preporuka je da se ovi telefoni kupuju sa garancijom, kao i sva ostala tehniika. Jeste da je izbor veoma los u odnosu na izbor kod prodavaca bez garancije.
Ako nekom treba broj od lika iz KM, preko koga dolaze svi ti telefoni u BG, nek se javi na pp. Cene su mu manje nego kod BG preprodavaca.
Gde imaju sa se kupe ovi anycool dual sim telefoni i ove kineske replike,sa garancijom i kolika je cena?Koliko se krecu cene kod tog lika iz KM jel kupovao neko preko njega,kakvi su telefonu,pozeljna su neka iskustva za kineyima,posho mozda planiram da ga kupim?Kakvih se telefona treba cuvati?
Originally posted by zoranbg
nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
Nemojte da bacate pare na kineske telefone!
Ovaj HTC sam uzeo supruzi, cena mu je oko 180 eura sa full opremom, windows tel sa navigacijom i sve ostalo
...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Imas u getcomputersu kod arene ali ti je moj savet, izbegavaj u sirokom luku!!! Ne zna se ko sta radi u toj firmi, jedno pricaju drugo prodaju.
I jos jedan savet, nemoj bacati pare na taj telefon, bolje polovan telefon nego kinez.
Ja sam uzeo i posle 2 dana ga odneo u servis i tamo je 7 dana, ne zovu jos. Bacio sam pare.
Pa na znam ja se sad premishljam shta da radim,neki kazu kinez ih sluzi,dok evo tebi je riknuo posle 2 dana,treba mi neki dual sim,sad mozda bi kineza i uzio da probam poshto su jeftini al o5 je sve to macka u dzaku sve se to ispod zita prodaje,retko ko da daje garanciju na njih.
Originally posted by zoranbg
nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
Kažu ljudi mačka u džaku! Možda je tako. Ja svog imam od 11.02.2010 i dve kartice u njemu, jednu privatnu jednu poslovnu, baš dosta ga koristim stalno mi žvrči i ja baš dosta zovem i evo, da ne navodim koliko sam časova rada sa njim već napucao samo ću reći da mi je dnevni prosek razgovora sa njim 83 minute, i još mi nije zadao glavobolje. Pre ovoga sam koristio motorolu L6 meni je bio jedan od najpouzdanijih telefona, super je očuvan ali na kilometar satu ima 490 časova razgovora . Još ćemo da vidimo kako će se kinez pokazati, ako ovim tempom izdrži godinu dana znači da je dobar
Comment