Biometrijska L.K .gde je najmanja guzva ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

Biometrijska L.K .gde je najmanja guzva ?

Da li neko zna gde je najmanja guzva za vadjenje biometrijske l.k ?
    to jest,ako se i cheka za broj ,da nemora da se dodje ko za Dafinu u 6 ujutro. bio sam jutros i juche u MUP rakovica.totalna katastrofa. treba se dodje u 6 sati i cheka do 8 da bi se dochepao broja, a jedan lik prodaje broj za 1000 dinara.
    scene su "vesele 1990 godine "
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Biometrijska L.K .gde je najmanja guzva ?

probaj recimo dodes na umku...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

Ja sam išao jesenas u Sopot, nije bilo nikoga pre mene, nisu se delili brojevi uopšte. Doduše sad je možda drugačije, možda su promenili nešto. S druge strane ne znam da li se isplati ići tamo jer je 50 km udaljeno. Znam da je u mupu u Sarajevskoj valjda bilo zakazivanje unapred. Ne dolaziš ujutru da čekaš broj nego ti zakažu za recimo 20 dana da doneseš dokumenta. Ipak, sve moraš da proveriš da li je sad tako.

Comment

• zoranbg
        CBC Senator XXL
        • 23.03.2005
        • 4098
        • Rooster's Hill , Beog
        • Grande Punto 1.2

istekla mi licna karta ima 7 dana .. a vozachka pre 3 dana
        zaebo sam se sto sam uplatio sve za novu licnu kartu 1200 din sve ukupno.Da nisam uplatio,prijavio bi da sam izgubio L.K i izvadio bi staru l.k ponovo , da bih mogao da produzim vozachku .. mislim ovo je stvarno ludilo..

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Probaj vikendom u Ljermontovoj, maltene prazno.
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

@206 ako nereshim do vikenda,odoh u subotu tamo..stvarno mi se nesmrzava od 6 sati ujutro,na minus temperaturi dva sata..
            zvao sam mup savski venac,cukarica i majke jevrosime ..ista procedura ..chekanje od 6 - 7 ujutro i uverk nekoliko 10ina gradjana "izduvani".

Comment

• nnad
              CBC Veteran
              • 16.01.2008
              • 171
              • pancevo

kad bi znali kako je u Pančevu- pevali bi. po nekoliko dana ljudi dolaze i čekaju od 4h do pola osam da bi rekli ljudima da nema vise brojeva za danas.naravno ako treba da podele 100 brojeva, 30 ide za cekanje ostalo preko veze.a jesenas se cekalo i po celu noc na smenu da bi dosli do broja

Comment

• dzony
                CBC Član
                • 11.12.2009
                • 25
                • Zemun

Ma ti ljudi su budale sto dodju u 6 ujutru.. ne vidim zasto ne bi lepo dosli u 8 i onda da uzmu brojeve, a ne dodju u 6 pa do 8 se stvori red 100metara.. strasno

Comment

• Marcus
                  CBC Senator XXL
                  • 19.10.2007
                  • 631
                  • Novi Beograd - B62

Meni su sestre vadile licnu i pasos u Obrenovcu, jer zive relativno blizu... Kazu da nema troje ljudi, pa ako nekome nije mrsko da se iscima do Obrenovca, verovatno ce brzo zavrstiti...

Comment

• JAPANX
                    CBC Senator XXL
                    • 10.08.2006
                    • 2159
                    • Beograd

tamo gde sam ja vadio i kazu da je najbrze u BG je policijska ispostava "zeleno brdo" kod kluza.. varijanta je ova:

-dodjes uvece do 12h i upises se u svesku
                    -ujutro u 8h pokupis broj na kome ti pise TACNO kada da dodjes
                    -predas papire, uplatis uplatnice u posti koja je unutar stanice i posle 15 dana uzmes licnu kartu i pasos
                    -sa potvrdom o hitnosti, mozes izvaditi licnu kartu i pasos za 48 sati(realno 3 dana)

Comment

• tomamega
                      CBC Senator XXL
                      • 19.03.2009
                      • 715
                      • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                      • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Ja sam na Nbgd predao zahtev još u Aprilu prošle godine, i još nisam podigao, jer je nenormalna gužva. I to za podizanje. Pošto se uzimaju brojevi i za predaju zahteva i za podizanje lk. Užas.

Comment

• zoranbg
                        CBC Senator XXL
                        • 23.03.2005
                        • 4098
                        • Rooster's Hill , Beog
                        • Grande Punto 1.2

Dokopao sam se broja jutros u MUP CHukarica .. treba danas popodne da idem,zakazan termin.Svaka chast za CHukaricu,mnogo bolje organizovano nego RAkovica,i podelili su vishe brojeva..znachi da se u Rakovica MUP mnogo vishe dovodi preko veze i preko agencija(neznam kako to zakon dozvoljava ?!?) , jer je jutros bilo vishe ljudi ispred mene a ipak sam dobio broj.
                        ali mene sad interesuje,dok nedobijem novu L.K.. dali tju dobiti neki papir,sa kojim tju motji da izvadim novu Vozachku dozvolu..ili tju morati da chekam L.K 7-15 dana ??

@Zverko . bila je jedna zena sa Umke jutros,kaze da tamo nemoze da se izvadi ?(ne rade ?!? ).

@Japanx .. neznachi to mnogo,ta dodatna sveska dan pre..ako stanica bude preopteretjena ,stvoritje se guzva u trenutku pochetka upisa u tu svesku

@dzony88 kako ti nije jasno da nema dovoljno brojeva ? .. kad god da se dodje ,neko je ipak doshao ranije a neko kasnije.
                        Ljudi prvi put i dodju normalno..(ja sam bio prvi put oko 7h i 40min.) i ostao sam bez broja i josh 20 njih ispred mene..
                        a i smrzo sam se .Drugi put malo ranije ali opet ne vredi...

MUP Rakovica je bash preopteretjen ..smeshno je da imash dva shaltera ( jedan za automobile , drugi za LK i pasoshe) za celu opstinu Rakovica..koja sada ima preko 100 000 stanovnika.i sve to se odigrava u 30 kvadratnih metara.
                        Verovatno ima i gorih stanica..ali ova je sigurno pri dnu.

Comment

• NemaN
                          CBC Senator XXL
                          • 29.11.2004
                          • 1560
                          • munze

ja sam sad u protekla 2 dana vadio i lk i pasos, mup Zemun nikako....dosao sam u 0645h bilo je 30 njih ispred mene kad je doslo 0730 i dodela brojeva bilo ih je duplo vise ....pola roma i pola penzionera koji ulaze preko reda, psovanje, guranje, cekanje napolju.....uzas.....dodje mi da jedan dan odem i da pobacam sve one koji hoce da se uvale preko reda....naravno dele 45 brojeva ostalo je 20 ljudi ispred mene bez brojeva....

Otisao jutros u Savski Venac oko o630h bilo je 7-8 ljudi i do 07-15 bukvalno je doslo jos 5-6....a dele 45 brojeva naravno u periodu od 0715-0800h je doslo jos 50 ljudi....ne ceka se napolju vec unutra, veoma brzo se sve zavrsava, dodjete u 07 dodela pocinje u 08 i da imate sve uplaceno, ja nisam imao uplaceno i zakazali su mi u 09h...otisao uplatio i zavrsio sve do 0930h....iam 2 saltera pa se zakazuje naizmenicno, ja sam upao na pocetak 2 kao 3-4 po redu ....
                          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

brate... dizvines lupio sam umka jer da sam reko lazarevac (burazer tamo vadio) otero bi me u tri lepe.

ja sam jedan od strucnjaka koji je letos vadio detetu pasos (isteko mu) i ceko u redu od 6 sati, uzo broj i zavrsio u toku dana. podizanje bilo bez vecih problema posle 15 dana. e sad, dodje ovaj beli sengen i zapalo mi neko putovanje u jevropu i onda zena i ja treba da vadimo nove pasose umesto da sam tada sve zavrsio. nadjemo vezu neku u chuki da predamo tako da nije bilo cekica za broj ali dok sam podigo brateeee... neverovatni su. njih dvoje rade samo a imaju po 100 pasosa dnevno. katastrofa. i da bude jos bolja fora, umesto da samo tada predali i za LK mi izvadili samo pasose. tako je kad slusas zenu... u svakom slucaju. kad ti dodje datum za podizanje nemoj da ides taj dan nego sacekaj jos dan dva jer sigurno nije gotova a taj dan kad budes iso, odi oko 2, predaj tamo zahtev i vrni se oko 6. tako sam ja. mada, znam neke koji su predali oko 2 a uzeli tek u pola 9.
                            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• NemaN
                              CBC Senator XXL
                              • 29.11.2004
                              • 1560
                              • munze

e da neki spominju da treba da se uzme broj kad se podize pasos? ili samo odes na salter
                              I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

Working...
                              X