Za Sindjel znam da dobro rade jel je moj brat tamo radio i dan danas je kao nova. Inace Legija je radio sve tetovaze kod ja mislim da se zove Snezana ( Sindjel ).
Snezana Dubajic se zove. Radi zaista profesionalno i nema rizika da nesto nije higijenski, sterilisano itd. Inace, bavi se i "pirsingom", ali to moze da bude neka druga tema.
Inace, ja sam za onu varijantu "ko od majke rodjen".
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Predrasude postoje svuda kada su u pitanju tetovaze, iako je to stvar licne creativnosti i osecaja. Imam jednog prijatelja koji je maser i dolazio je u nezgodne situacije da ga klijenti malo cudno gledaju kada redi u kratkoj majici ili na bratele. Pogotovo je nezgodno ako je tetovaza na vratu koju je nemoguce sakriti. Ja licno bisam nikada bio blizu toga iako me je jedno vreme to pomalo mamilo, pa sam razmisljao da na grudima nesto iscrtam ali me je to nekako proslo.
Kada budem zavrsio fakultet idem pravac kod cika berberina da me o**** na celavo i kod nekog tatoo majstora na tetovazu
i tek onda idem kuci sa diplomom
imam tetovazicu..koja je inace trebala da bude "privremena" mada se ispostavilo da je trajna...idem da radim joc...extra je osecaj dok te bockaju (za one dvosmislene-mislim na iglu)
imam tetovazicu..koja je inace trebala da bude "privremena" mada se ispostavilo da je trajna...idem da radim joc...extra je osecaj dok te bockaju (za one dvosmislene-mislim na iglu)
Comment