Roleri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Re: Roleri

Da da ta shto se vidi panorama.Ostavio je skijash link

Inache K2 sam kupio negde 96 ili 97, evo i dan danas se voze,menjani tochkici jednom i to pre nekih 10 godina

I love my

Comment

• markofpi
      CBC Senator XXL
      • 27.07.2006
      • 1552
      • Bezanijska Kosa

Za K2 sam i ja cuo da su dobri ali ne znam ko ih drzi u Bg-u. Inace ja obozavam da pedaliram kad je lepo vreme ali sam rolere uvek zeleo da naucim da vozim.

Comment

• skijash
        CBC Senator XXL
        • 07.09.2007
        • 1354
        • Beograd
        • wrx

Ja imam roces kupljene tamo negde krajem 90-ih, jedino su mi pucali zadnji točkovi od pregrevanja
        Na proleće definitivno moram nove da uzmem, em su mi neudobni sad, em su mali točkići, ne mogu mnogo brzo da idem

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Roces su vrhunski roler, ali su mnogo skupi.Secam se da sam Roces street 97 platio 400 maraka, al sam ispao ****** poshto sam ih prerastao za godinu dana
          U sv sl obavezno otidji na B. brdo i pogledaj tamo.E da, onaj matorac shto iznajmljuje rolere na adi, na pohetku kod parkinga, prodaje polovne rolere, sredjene.Cene mu nisu naivne, ali ima dobrih modela, pa mozhda i kod njega da se informishesh

I love my

Comment

• pistre
            CBC Senator
            • 19.02.2008
            • 234
            • bg, vozdovac

evo malo kvalitetnih saveta :

pazi ove nove gluposti su takvo sr.nje tako da ne bacaj pare na njih slucajno ! to su sve pecurka lageri i mogu da sanjaju o abec-u i roleri su kao i kola sto su noviji modeli to su budjavije

najbolje bi bilo da nadjes polovne iz pocetka 90-ih jer su se tada radile najkvalitetnije (kao i kola ) npr bauer v5 ili fx3 ili ako ne zelis da padash onda uzmi bauer frontside (o kojima sam uvek sanjao i koje drugar vozi i danas) imaju rampu pa mozes da ih koristis i za slide bez brige da ce platforma da pukne ili roces 5th Element koje su pored frontside najkvalitetnije i najlepse na svetu njih ako uspes da nadjes polovne onda si najsrecniji na svetu jer se tesko nalaze, a i ako budes isao da gledas polovne slikaj sve modele i postuj ih ovde jer me bas zanimaju kakve su !

isto mnogo dobre marke su oxygen (za vert) i malo slabije blade i k2 kao sto neko rece iznad ali ne i lose, nego nisu u oxygen, bauer i roces ligi

a evo i mojih londonki cisto da ti pravim zazubice

kocnicu sam prvog dana skinuo i kao sto vidis kao nova je pa ako ti bude trebala uz polovne rolere dacu ti je

a evo i kako se kochi

a ovako izgledaju tockovi na desnoj roshki

od opreme imaju amortizer u peti i podesavanje naravno uvek je na najtvrdjem zbog stabilnosti

i servisna knjizica i dokaz o abec 5 lagerima (tada najbolji) ni jedan mi nije pukao a top speed im je 70 km/h niz matice srpske (vukao me drugar motorom da ne mislis da mogu da se zaletim toliko )

i dobio sam plocicu sa roces logom i redovima za ime i prezime i krvnu grupu koju nosim u kolima na srednjem retrovizoru da me podseca na lepe dane

Comment

Working...
            X