M&P15 nova igracka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pistre
    CBC Senator
    • 19.02.2008
    • 234
    • bg, vozdovac

Re: M&P15 nova igracka

auu sta ce ti toliko, da se nisi zavadio sa komsijom

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

Ovakav sanduk je nosio sa sobom jedan Vod ( do 30 ljudi) .. izadje oko 2 okvira municije po coveku ( 60 metaka) ,jer ne trose svi tu municiju.ima nekoliko snajperista u vodu ,oni trose 7.9 mm.
      Imali terensku uzbunu u vojsci jos titovoj (1989 god),i ja i jedan slovenac nosili ovaj sanduk nekoliko kilometara na ruke.
      ima nezgodan okov kod ruchki za nosenje.pocepali smo ruke na te okove,isla krv. i jos se skotrljamo niz jednu padinu sa sve sandukom..leteo sanduk ja i slovenac niz brdo jedno 20 metara
      A i u USA se svasta prodaje.. bas jeza kad vidis ovako nesto.shtatje civilu vodni sanduk municije?.Mada imaju generalno mnogo normalnije zakone nego mi..nas tje papirologija i shalteri da sarane.
      @SaabPower .. sta pise na cauri,kada je to proizvedeno , i koji je rok za neku vetju pouzdanost te municije ?
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• SAAB PoWeR
        CBC Senator XXL
        • 26.04.2005
        • 1394
        • tu iza coska(Milwaukee USA)

ovaj sanduk jeste vojno pakovanje , na sanduku nigde nepise kada rok istice ili kada je municija napravljena ali na cauri ima ukucana godina 1989 , sanduk je bio sav prasnjav i moze se videti da je negde stajao jako dugo sav je bio izubijan , ovde ima te monicije na tone a ko zna koliko se toga jos prodalo , sada trenutno su zabranili uvoz iz inostranstva ali pre mogao je svako da uzme dilersku dozvolu i da kupuje sta hoce , ja sam nedavno posal email direkno u FBI pitao ih sta mije potrebno koja dozvola , pisali su nazad , treba mi kao clas 1 dozvola za kupovanje i preprodavanje kao i pravljenje municije sto kosta 200 $ za preve tri godine a posle 3 godine 90 $ svake tri godine
        inace ovo je bila najeftinija 7x62 municija koju sam nasao 2 $ i par centi po kutiji dok ovo rusko smece se prodaje po 5$ po kutiji a kad ispucas dve kutije provedes dva sata da ocistis smece koje izadje iz baruta .
        _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

Working...
        X