SMS plaćanje parkinga u Srbiji nije po zakonu. To ne može da prođe ni u jednoj državi na svetu, pa su smislili da to uvedu kod glupih Srba i mi smo naravno oberučke prihvatili. To je nezakonita radnja jer se vrši kupoprodaja usluge bez fiskalong računa, nema nikakvog zvaničnog traga o tome itd. Što se tiče sigurnosnih propusta, to je tek za one koji su sa Marsa pali: čovek koji kuca kazne to može da radi i kod svoje kuće - čuka broj table BG (pa neki nasumični brojevi tablica), ili broj koji je video i zapisao! I šta? Kazna se stvori pritiskom na dugme, i to je to!! Ja bio na Bahamima, kola u garaži, a neko bio dokon i dok je gledao utakmicu pisao mi kaznu za parkiranje. Mislim, to je toliko smešno da nemam reči. Gde je dokaz da sam ja parkirao kola tamo i u to vreme?
Firma koja je odradila software za to je Hrvatska i JEDINO je tamo to mogla da uvede. Nigde više nisu mogli, a probali su. Svi su ih naglavce izbacili takoreći, jer ovakva glupost nigde ne može proći pravni okvir.
MISLITE O TOME dok mahnito čukate broj svojih tablica u mobilni sledeći put!
Firma koja je odradila software za to je Hrvatska i JEDINO je tamo to mogla da uvede. Nigde više nisu mogli, a probali su. Svi su ih naglavce izbacili takoreći, jer ovakva glupost nigde ne može proći pravni okvir.
MISLITE O TOME dok mahnito čukate broj svojih tablica u mobilni sledeći put!

Comment