Originally posted by snaLazljiva
Sta ste po...hm...zanimanju?
Collapse
X
-
-
I ja sam to primjetio, ja radim ono za sta sam zavrsio skolu, jeste da je malo tezi posao ali mi se svidja, jeste da bi ja trebao da sam neki autoritet na poslu ali mi se rijetko ukazuje prilika za to jer mi najcesce uvale pomocnika koji moze tata da mi bude,i kako onda ja njemu da naredjujem
U svakom slucaju sreca je kad covjek na vrijeme pronadje oblast koja mu odgovara i za nju se skoluje, i na kraju radi posao koji voli,onda ni skola a ni posao ne pada teskoHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Originally posted by makiI ja sam to primjetio, ja radim ono za sta sam zavrsio skolu, jeste da je malo tezi posao ali mi se svidja, jeste da bi ja trebao da sam neki autoritet na poslu ali mi se rijetko ukazuje prilika za to jer mi najcesce uvale pomocnika koji moze tata da mi bude,i kako onda ja njemu da naredjujem
U svakom slucaju sreca je kad covjek na vrijeme pronadje oblast koja mu odgovara i za nju se skoluje, i na kraju radi posao koji voli,onda ni skola a ni posao ne pada teskoInjection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
Comment