Pre neki dan sam kupio tv iz naslova i primetio da prilikom promene kanala se cuje neki zvuk najvise nalik tak-tak bas tako dva puta.Javlja se tacno izmedju dva kanala,dok je ekran crn,bilo da listam kanale ili ukucam odredjeni.Zvuk nije nesto jak recimo treba da bude tisina u sobi da bi se cuo.E sad nije problem da vratim tv,mada ovaj model se rasprodao,samo mene mrzi da ga pakujem i cimam se do radnje pa me intresuje da li je ova pojava ok ili da ga u ponedeljak vracam?
TV LED Sharp LC-32LE600E,mozda problem?
Collapse
X
-
Re: TV LED Sharp LC-32LE600E,mozda problem?
Štednja na metrijalu, trebalo je uložiti još cca 100 dinara u delovima i malo rada... ali to puta serija od 100000 komada, pa ti vidi koliko je to para.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Gde si ga kupio? Hiper Cort, Idea, Metro? Ako si ga kupio u jednom od ova tri, slobodno nemoj da se cimas i da im ga vracas, jer ti ga nece popraviti cak i da je u pitanju neki kvar, jer ovo sto si ti naveo po meni nije nikakav kvar, nego propratna pojava, koja verujem da je ista kao kod svih tih modela.
Comment
-
-
Uzeo sam ga u neptunu i o popravci nema ni govora.Malo bi bilo mnogo da mi popravljaju par dana star TV.Zvao sam ih danas i konacno im je stigao taj model tako da me sutra ceka drugi TV.
E sad sto se tice ove pojave malo mi je bezveze sve i da nije kvar jer sam bas testirao par televizora,svoj lg lcd na njemu se nista ne cuje ,a ni na samsungovim plazmama i lcd-u se nista ne cuje prilikom promene kanala pri tom je ovaj sharp skoro duplo skuplji od svakog.
Sutra uzimam drugi pa vam javljam jer do ovog mog to pucketanje ili svaki ima to genijalno resenje.FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Ma nebitno zasto je skuplji,to sam cisto naveo u kontekstu toga da je sramota da bilo sta pucketa kad je na mnogo jeftinijim televizorima to reseno kako treba.
Btw ja ovog vracam sutra i uzimam drugi pa ako pucketa nema veze makar sam siguran da ovaj moj nije felerican.Kazem opet nema logike da se svaki tako ponasa,to bi po meni bio krupan propust,ajd da se radi o nekom vivaxu ili necemu slicnom,ovako...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Ne gresis oko 70000 na nekoj akciji,i pored njega je i sony bio u igri naravno ne led al' je prevagnulo dosadasnje fantasticno iskustvo sa sharpovim televizorima,a i slika mi se jako dopala...sad videcemo dal sam se zeznuo...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
Comment